mmd Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='dota&koka']o matuś,cioteczko jesteś wielka! ponad 50 ogłoszeń :-) trzeba mieć talent :-)[/QUOTE] Jakbym osobiście je zrobiła toby mnie już z Wami nie było;) Te są kupione na bazarku:) Quote
marzenawtf Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mmd']Jakbym osobiście je zrobiła toby mnie już z Wami nie było;) Te są kupione na bazarku:)[/QUOTE] bardzo dziękuję! mam nadzieję, że dzięki naszym staraniom znajdzie się domek dla Azorka i będzie mógł wreszcie opuścić przytulisko. jak ja się wam odwdzięczę??? Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 zostań z nami i dalej działaj na rzecz psiaków:) Quote
marzenawtf Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 możecie na mnie liczyć. idę teraz na spacer z moim łobuziakiem. :) Quote
dota&koka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mmd']Jakbym osobiście je zrobiła toby mnie już z Wami nie było;) Te są kupione na bazarku:)[/QUOTE] sama,czy z bazarku,i tak jesteś wielka :-) Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Przygarne-psa-do-domu-z-ogrodem-W0QQAdIdZ196875349 marzena kolejne ogłoszenie:) dzwoń, ja do niej napisze Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 napisałam do niej : Witam, piszę w sprawie ogłoszenia, w załączniku przesłałam zdjęcia psiaka. Piesek wabi się Ares, jest młody ok 2 lata, bardzo przyjazny, ale sprawdzi się też jako gospodarz podwórka. Możliwy dowóz ona jest z Krakowa, ale jak się dogadasz to odda za transport Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 nie moge wyslac pani maila z fotkami, marzena musisz dzwonic a ja bede probowac Quote
marzenawtf Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ja też napisałam, wysyłałam zdjęcia, teraz czekam na odpowiedź. niestety nie podano nr telefonu, więc zadzwonić nie mogę. Quote
vega17 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 ahm, napisała mi babeczka ze chce szczeniaka:( ale i tak jej zdjecia wyslalalm:) Quote
toyota Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='mmd']Następne fotencje mmd - prześlij mi te foty na maila . Czy on by się nadał do małego mieszkania w bloku ? Czy dałoby radę go wykastrować przed adopcją ? Quote
mmd Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Już się robi. Co do odjajczania to musi Marzena powiedzieć, ale jak znam jej energię to załatwi się:) Quote
marzenawtf Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jeśli tylko Azorek znajdzie nowy dom to tak jestem w stanie pokryć koszty kastracji, tylko pies po takim zabiegu powinien przebywać w domu a nie w schronisku, czy Pani będzie chciała Azora? Quote
marzenawtf Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 zajrzę tu wieczorem, teraz muszę wychodzić do pracy. Quote
xmartix Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 koszty kastracji można podzielić na pół z nowym ewentualnym DSem, chyba że sytuacja będzie inna, o nowe DSy muszą czuć się w obowiązku jakimś finansowym... takie jest moje zdanie, bo co będzie jak pies zachoruje? muszą być przygotowani finansowo.. Quote
marzenawtf Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 hej dziewczyny! mam wspaniałą nowinę: Azorek może jechać dziś do nowego domu. :) moja znajoma powiedziała,że jej rodzice chętnie wezmą psa, że przypomina im ich wcześniejszego zwierzaka. tylko mam pytanie: w schronisku powiedzieli mi, że najpierw należało by psa wykastrować. co o tym myślicie? właściciele z tego co wiem mają już jednego psa i nie jest on wykastrowany, Azor mieszkałby w budzie i miałby całe podwórko do biegania.. Quote
xmartix Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 moze mozna umówić się na kastrację i psa przywiezie na tę kastrację już rodzina później i odbierze po, hę? Quote
vega17 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 ja my sl e ze to nie musi być warunek, fajnie jakby chcieli go wykastrować, wa zne zeby pies był bezpieczny , kochany i regularnie karmiony. spytaj czy będą kastrować psa . namów ich, wytłumacz dlaczego powinno się kastrować psa, ale pamiętaj podpisz z nimi umowę i powodzenia:) Quote
Ra_dunia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 zgadzam się z Vegą, choć osobiście bardzo jestem z kastracją... ;) I jak rozwijają się sprawy Azorka? Quote
vega17 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 ja tez jestem ciekawa co z psiurkiem, czy ma już swoje miejsce na ziemi:) Quote
vega17 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 co słychać u Azorka, czy znalazł się już domek dla niego?? i jescze wtrące coś od siebie, za co z góry przeprasza, ale zbieramy pieniążki na kastracje dla psiurów z Buska http://siepomaga.pl/f/fundacja-viva/c/141 Quote
marzenawtf Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 u Azorka wszystko w porządku, państwo dobrze się nim opiekują. ma własną budę, duże podwórko do biegania i kolegę do zabawy. na początku bałam się jak z tym drugim psem się dogadają, ale okazało się, że tamten ma dopiero rok. w znalezieniu mu domu pomogła mi koleżanka z pracy, jej rodzice go wzięli. :) na bieżąco dowiaduję się co u niego. chciałabym też go odwiedzić,ale muszę jeszcze z tym poczekać niestety.. Quote
vega17 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 marzenawtf napisał(a):u Azorka wszystko w porządku, państwo dobrze się nim opiekują. ma własną budę, duże podwórko do biegania i kolegę do zabawy. na początku bałam się jak z tym drugim psem się dogadają, ale okazało się, że tamten ma dopiero rok. w znalezieniu mu domu pomogła mi koleżanka z pracy, jej rodzice go wzięli. :) na bieżąco dowiaduję się co u niego. chciałabym też go odwiedzić,ale muszę jeszcze z tym poczekać niestety.. Azorek ma już dom?? to cudowna wiadomość:) czekam na zdjęcia:) Quote
Recommended Posts