Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o ile wiem to stały, szczegółów nie znam, dostałam numer telefonu i przekazałam marzenawtf mam ndzieje ze tam zadzwoni i dowie sie szczegółów ,najgorszy będzie transport, dalego i drogo:( mam nadzieje ze sie jakos dogadaja

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że od Ciebie stały, ale jeszcze był tymczas swoją drogą.
O transport nie ma się co martwić, jeśli domek wypali to bezmiar szczęścia, a koszt transportu taki jak miesiąc hotelowania. Dobrze by było działać szybko, tak myślę, bo ruch świąteczny właśnie będzie i można psa przerzucić za friko, jakby ktoś do rodzinki podążał:)

Posted

Tylko nie wydawajcie psa bez wizyty przedadopcyjnej i spisanej umowy.
Poker widzę jest - to super jakby sprawdziła DT i potencjalny DS jeśli nadal będzie chętny na adopcję. Teraz najważniejszy jest kontakt na DT - żeby Poker mogła się dogadać co do terminu wizyty.

Posted

[quote name='mmd']To mamy potencjalny DS, potencjalny DT i hotelik u AlinyS.
Uff:) Może nie do końca, ale trochę spokojniej można myśleć.

Super byłoby, jakby było to pierwsze...;)

Posted

Dostałam zapytanie o dt. Zaraz wybiegam na badanie daszeńki do kliniki. Po powrocie napiszę co mam i gdzie. Jak nie wypali ten bezpłatny oczywiście. Doczytam wątek bo nawet nie zdążyłam w całosci aby wiedzieć gdzie pies jest teraz.

Posted

Ciekawe kto się przebił, bo ja w nocy szturmowałam skrzynkę bezskutecznie:)
Eeee, to teraz juz w ogóle luzik. Jak Teresa pod skrzydełka weźmie to pies nie zginie:)

Posted

Poker napisał(a):
to podajcie mi numer telefonu do tej dziewczyny,żebym mogła się z nią umówić , bo marzenawtf podała mi swój, a nie jej.

Dota&koka korespondowała z nią, tylko ona może mieć namiar. A do fryzjera polazła. Psiego. Odmelduje się na pewno.

Posted

cma87_wroc jeszcze się dziś nie logowała.jak tylko odpisze na moją prośbę o nr tel. dam znać

a kokę musiałam tam samą zostawić:-( bo ema prawie gabinet zdemolowała i trzeba było się ewakuować ;-)
zaraz idę po dziewczynę.piękną,wypachnioną,biała...do pierwszej wizyty na działce hihi

Posted

jestem już,
no więc mamy kilka opcji do wyboru..
ja jeszcze jutro porozmawiam z ciocią, u której pies teraz przebywa, ale wątpię, żeby zgodziła się go dłużej trzymać..
ehh..
zobaczymy co powie.
póki co kontaktowałam się z Panią Teresą Borcz, ale jej numer gdzieś mi zaginął, bo bateria od wydzwaniania po hotelach i innych miejscach padła..

Posted

a właśnie!
rozmawiałam z tą Panią, powiedziała, że pies bardzo jej przypomina poprzedniego i że wszyscy członkowie są za,
jednak ona sama ma wątpliwości, alergia, małe dzieci..
umówiłyśmy się, że jutro do mnie zadzwoni z konkretną odpowiedzią.
jak myślisz, coś może z tego wyjść?

Posted

Niech lepiej dobrze się zastanowi. Weźmie, a za tydzień alergia i odda. Musi być pewna, bo drugi raz trzeba będzie szukać hotelu i od nowa transport...

Posted

też wolałabym, żeby była pewna.
w każdym razie czekam..
jeśli do jutra nie uda się nic wymyślić zawiozę go do AlinyS, chociaż na jakiś czas.
wiesz może jak to u niej wygląda?

Posted

Ma dwa domy. Jeden, w którym mieszka i tam są psy razem z nią i drugi chyba pusty, gdzie ktoś przychodzi.
Poczytaj u niej na wątku. Ra_dunia wrzuciła wątki o hotelach na 6 stronie.

Posted

nawet nie wiecie jak mnie denerwowały odpowiedzi ludzi z mojej okolicy kiedy chodziłam pytać o możliwość przetrzymania psa na jakiś czas, jedna dziewczyna odpowiedziała, żebym przestała się tak martwić losem tego psa tak jak by to jakaś błahostka była..
sama straciła niedawno psa, ma dom z podwórkiem, mogłaby go przecież wziąć do siebie na choćby tydzień, dwa...
znieczulica to jedyne co mi przychodzi na myśl.

Posted

[quote name='mmd']Polska norma, niestety. Bywa gorzej.[/QUOTE]

pracuję na stanowisku obsługi klienta, położyłam ogłoszenie na biurku w nadziei, że może ktoś się zainteresuje..
przez te dwa dni gdy byłam w pracy o psa zapytały dokładnie cztery osoby a przewija ich się tam kilkaset dziennie.
większość udawała tylko, że wcale nic nie widzi..
to się nazywa polska norma, po prostu brak mi słów.
dam znać jutro czy coś wiadomo w sprawie mojego przyjaciela brzybłędy.
dobranoc.