ewelinka_m Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Linssi']Dzwonilam na Bp. Kaczmarka i ponoc maja "troche" sedalinu, bo pelne opakowania maja zaklepane dla schroniska. Ale pani powiedziala, ze dla jednego psa, ile by nie wazyl, wystarczy. To tez na fakture brac?[/QUOTE] Linssi to może tam by od razu kupić tą suchą karmę :hmmmm: przydałoby się też pełne opakowanie bo pewnie nie raz jeszcze będziemy coś łapać.. tak wszystko na fakturę afn-ową ;) Quote
Linssi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ale u weta nie oplaca sie kupowac, bo placi sie niepotrzebnie prowizje. Ustalilysmy z Erka, ze kupimy wieksze opakowanie, bo szczeniaki do najmniejszych nie naleza i nie wiadomo ile u p.Izy beda siedziec. Zreszta szczeniat zawsze jest pod dostatkiem. Podjade dzis na Mielczarskiego do hurtowni to kupie. Divia_gg czy dalabys rade zorientowac sie u innych wetow czy nie maja calego sedalinu? Ja czasowo nie wyrabiam juz :( Quote
divia_gg Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Jasne zapytam. U mnie w gminach sa weci to moze i taniej beda mieli. Quote
Jaaga Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Co prawda, nie kielecka, ale zapraszam serdecznie na bazarek dla Łatki: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205189-.........?p=16608837#post16608837[/URL] Quote
erka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Słuchajcie, jak dostaniecie Sedalin tylko na jednego psa, to nie bierzcie faktury ,bo sie nie opłaca na grosze, zapłacimy z naszej kasy. Quote
Agata P Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [B]Albinka[/B] ma cały czas allegro [URL]http://allegro.pl/albinka-psi-aniol-psi-ideal-za-darmo-i1539904083.html[/URL] [B]Teri[/B] sie dorobi jak trza;) Quote
bajk21. Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Przepraszam, czy znacie kogoś, kto sprawdziłby domek w Jasieniec Iłżecki? Quote
divia_gg Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Chyba bede miala sedalin. Taki wet w Checinach - u niego czasem kupuje tabletki na robaki taniej, ma jakas partie. Tylko ze on ma to w dawkach duzych, bo on bardziej taki wiejski do krow i koni. Ale srodek ma chyba te same wlasciwosci tylko bedzie trzeba mniej dac, no nie? Jakby mial wiecej to ile wziac? I czy na robaki chcemy tabletki? Jakbym brala wiecej to na fakture? jak tak to na kogo? Moze Zwierzak by chcial? dajcie znac co i jak, a za 2-3 h bede znala cene dokladna to podam:) Narazie tak orientacyjnie pytam, coby wiedziec na jaki handel sie szykowac:) Quote
erka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Divia_gg, tylko chodzi o Sedalin w żelu, bo on szybciej działa. Nie wiem więc o jakićh dużych dawkach on mówi, bo żel jest w tubce przecież i dawkuje sie w zależności od wagi, chyba ,że ma na mysli tabletki. Jakbyś mogła tez zamówić na odrobaczanie może 20 tabl. na fakture na AFN. A co on ma na odrobaczanie , Pratel, czy cos innego? Quote
erka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='bajk21.']Przepraszam, czy znacie kogoś, kto sprawdziłby domek w Jasieniec Iłżecki?[/QUOTE] Nie mam pojecia gdzie jest ta miejscowośc, ale pewnie koło Iłży, a to daleko od Kielc. Musisz zapytac kogos z Radomia, albo Skarżyska Kam. Quote
divia_gg Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Na robaki ma pratel na pewno. Wiec jak cos to wziac - jakby bylo oczywiscie? A co do sedalinu to chodzilo mi ze on ma w duzych strzykawach, takich końskich:) , ale to przeciez nie wadzi:) bo sie daje w zaleznosci od wagi. A pytalam go o zel, nie tabletki, wiec na pewno zel. erko a mozesz mi podac dane do faktury? Quote
Linssi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ja tez poprosze o dane do faktury, dzis jade po karme dla szczeniakow od p.Izy ;) Gosia, widzialas ostatnio tego onka? Quote
divia_gg Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Tak wczoraj chodzil w moim sasiedztwie. Juz lecialam z kielbasa, ale zamin wyszlam to juz zniknal. Powiem szczerze - nie latwe zadanie to bedzie...Juz nie jeden go probowal lapac i stad tez pewnie leki. Jutro od rana bede monitowac okolice. A Wy o ktorej byscie byly? Quote
Linssi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Mysle, ze kolo 12.00. O 11.00 jedziemy zawiezc Glorie. Gosia podeslij mi dane do faktury :) Quote
divia_gg Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Hehe, chyba czytalam Ci w myslach normalnie:) Poszlo, jak zauwazylas;) Oj bardzo prosze wszystkich o kciuki bardzo mocno jutro, bo operacja bardzo ale to bardzo ciezka. I obym sie mylila...;) Powiem szczerze, ze cala wies na niego polowala i nikomu nie dal sie zlapac, oby nam sie udalo....A wlasnie widac tu polska wies - kundel, to nikt nie spojrzy nawet, a cos rasowego od razu wszyscy zainteresowani....Masakra. Dlatego tak strasznie mi zalezy zeby go zlapac, bo jak nie my to chyba nikt nie da rady juz.... Quote
kika22 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Trzymam kciuk za akcje łapania onka. Powodzenia dziewczyny. A i kcukam za Glorie. Quote
Linssi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [B]Bardzo prosze wszystkich o moblizacje w sprawie Lenki i Tosi! Te dwie sunia sa sliczne, kochane i gotowe do adopcji. Siedza w hotelu, na ktory nas nie stac!! Polecajcie je komu sie da i gdzie sie da! Moze jakies wydarzenie na FB zrobic?[/B] Quote
divia_gg Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Linnsi moge zrobic jak cos...W sensie wolanie o kase, no bo tak by trzeba zrobic... Quote
Linssi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 To jak mozesz to zrob, a ja pomoge Ci spamowac ;) Quote
divia_gg Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Wydarzenie dla Leny i Tosi: [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=199659326735357[/URL] [B]Tosia, Lena i Fuksik [/B]w Glosie Nowin, no i moj Czarny:( Strona 13 [URL]http://www.nowiny.com.pl/upload/GN_03_2011.pdf[/URL] No i po sedalinie. Po moim telefonie wet sie z kims konsultowal i stwierdzil ze nie moze mi sprzedac go bez zobaczenia psa. Jakies mega zaostrzenia sa i juz...Ale Linssi zdobyla i miejmy nadzieje, ze wystarczy - a w ogole to ze nie bedzie potrzeby:) Za to kupilam 25 prateli po 3 zł, i kazdego rozmiaru fiprexu po 2 szt. Faktura na AFN, jutro dam dziewczynom. Quote
savahna Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ogłaszam Muszke na małopolskę. Powodzenie dziewczyny. I za Glorie trzymam kciuki. Quote
Agata P Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 sawahnko czyżbyś miała zapchaną skrzyneczkę ??:roll: nie mogę wysłać pw:shake: Quote
erka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Gloria już w nowym domu, mam nadzieję,że będzie dobrze. Pani strasznie przejęta, chyba nie mniej niż sunia:eviltong:. Wszystko było przygotowane na jej przybycie, posłanie miseczki, smakołyki. Jak bedzie tragedia, to wróci po niedzieli i zabiorą ją na przyszły weekend ,ale chyba lepiej by było dla niej,żeby jej nie wozic w tą i z powrotem. Dzwoniłam tam zaraz po przyjeździe do domu i pani mówi, że jak wrócił syn do domu, to Gloria chodziła za nia krok w krok i u niej szukała wsparcia, więc nie jest tak źle:lol:. Lepiej poszło z Glorią , jak z drugim strachulcem Górką, która wczoraj pojechała od Murki do Niemiec. Były straszne perypetie w drodze, bo przypadek Góreczki o wiele cięższy, trzymajmy jeszcze kciuki z nią, bo nie będzie łatwo. Dziewczyny jeszcze biegają po polach za ON-kiem, bardzo wystraszony, nie wiadomo, czy dzisiaj sie coś uda zdziałać:shake:. Quote
Elka_Ka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Super:multi: wreszcie się Gloria doczekała. I Górka, tyle czasu czekała:multi: Quote
Recommended Posts