Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Linssi']Dzwonilam na Bp. Kaczmarka i ponoc maja "troche" sedalinu, bo pelne opakowania maja zaklepane dla schroniska. Ale pani powiedziala, ze dla jednego psa, ile by nie wazyl, wystarczy. To tez na fakture brac?[/QUOTE]
Linssi to może tam by od razu kupić tą suchą karmę :hmmmm: przydałoby się też pełne opakowanie bo pewnie nie raz jeszcze będziemy coś łapać..
tak wszystko na fakturę afn-ową ;)

Posted

Ale u weta nie oplaca sie kupowac, bo placi sie niepotrzebnie prowizje. Ustalilysmy z Erka, ze kupimy wieksze opakowanie, bo szczeniaki do najmniejszych nie naleza i nie wiadomo ile u p.Izy beda siedziec. Zreszta szczeniat zawsze jest pod dostatkiem. Podjade dzis na Mielczarskiego do hurtowni to kupie.

Divia_gg czy dalabys rade zorientowac sie u innych wetow czy nie maja calego sedalinu? Ja czasowo nie wyrabiam juz :(

Posted

Co prawda, nie kielecka, ale zapraszam serdecznie na bazarek dla Łatki:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/205189-.........?p=16608837#post16608837[/URL]

Posted

Chyba bede miala sedalin. Taki wet w Checinach - u niego czasem kupuje tabletki na robaki taniej, ma jakas partie. Tylko ze on ma to w dawkach duzych, bo on bardziej taki wiejski do krow i koni. Ale srodek ma chyba te same wlasciwosci tylko bedzie trzeba mniej dac, no nie? Jakby mial wiecej to ile wziac? I czy na robaki chcemy tabletki? Jakbym brala wiecej to na fakture? jak tak to na kogo? Moze Zwierzak by chcial? dajcie znac co i jak, a za 2-3 h bede znala cene dokladna to podam:)
Narazie tak orientacyjnie pytam, coby wiedziec na jaki handel sie szykowac:)

Posted

Divia_gg, tylko chodzi o Sedalin w żelu, bo on szybciej działa. Nie wiem więc o jakićh dużych dawkach on mówi, bo żel jest w tubce przecież i dawkuje sie w zależności od wagi, chyba ,że ma na mysli tabletki.

Jakbyś mogła tez zamówić na odrobaczanie może 20 tabl. na fakture na AFN. A co on ma na odrobaczanie , Pratel, czy cos innego?

Posted

[quote name='bajk21.']Przepraszam, czy znacie kogoś, kto sprawdziłby domek w Jasieniec Iłżecki?[/QUOTE]

Nie mam pojecia gdzie jest ta miejscowośc, ale pewnie koło Iłży, a to daleko od Kielc. Musisz zapytac kogos z Radomia, albo Skarżyska Kam.

Posted

Na robaki ma pratel na pewno. Wiec jak cos to wziac - jakby bylo oczywiscie? A co do sedalinu to chodzilo mi ze on ma w duzych strzykawach, takich końskich:) , ale to przeciez nie wadzi:) bo sie daje w zaleznosci od wagi. A pytalam go o zel, nie tabletki, wiec na pewno zel.
erko a mozesz mi podac dane do faktury?

Posted

Tak wczoraj chodzil w moim sasiedztwie. Juz lecialam z kielbasa, ale zamin wyszlam to juz zniknal. Powiem szczerze - nie latwe zadanie to bedzie...Juz nie jeden go probowal lapac i stad tez pewnie leki. Jutro od rana bede monitowac okolice. A Wy o ktorej byscie byly?

Posted

Hehe, chyba czytalam Ci w myslach normalnie:) Poszlo, jak zauwazylas;) Oj bardzo prosze wszystkich o kciuki bardzo mocno jutro, bo operacja bardzo ale to bardzo ciezka. I obym sie mylila...;)

Powiem szczerze, ze cala wies na niego polowala i nikomu nie dal sie zlapac, oby nam sie udalo....A wlasnie widac tu polska wies - kundel, to nikt nie spojrzy nawet, a cos rasowego od razu wszyscy zainteresowani....Masakra. Dlatego tak strasznie mi zalezy zeby go zlapac, bo jak nie my to chyba nikt nie da rady juz....

Posted

[B]Bardzo prosze wszystkich o moblizacje w sprawie Lenki i Tosi! Te dwie sunia sa sliczne, kochane i gotowe do adopcji. Siedza w hotelu, na ktory nas nie stac!! Polecajcie je komu sie da i gdzie sie da! Moze jakies wydarzenie na FB zrobic?[/B]

Posted

Wydarzenie dla Leny i Tosi:
[URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=199659326735357[/URL]

[B]Tosia, Lena i Fuksik [/B]w Glosie Nowin, no i moj Czarny:( Strona 13

[URL]http://www.nowiny.com.pl/upload/GN_03_2011.pdf[/URL]

No i po sedalinie. Po moim telefonie wet sie z kims konsultowal i stwierdzil ze nie moze mi sprzedac go bez zobaczenia psa. Jakies mega zaostrzenia sa i juz...Ale Linssi zdobyla i miejmy nadzieje, ze wystarczy - a w ogole to ze nie bedzie potrzeby:) Za to kupilam 25 prateli po 3 zł, i kazdego rozmiaru fiprexu po 2 szt. Faktura na AFN, jutro dam dziewczynom.

Posted

Gloria już w nowym domu, mam nadzieję,że będzie dobrze. Pani strasznie przejęta, chyba nie mniej niż sunia:eviltong:. Wszystko było przygotowane na jej przybycie, posłanie miseczki, smakołyki. Jak bedzie tragedia, to wróci po niedzieli i zabiorą ją na przyszły weekend ,ale chyba lepiej by było dla niej,żeby jej nie wozic w tą i z powrotem.

Dzwoniłam tam zaraz po przyjeździe do domu i pani mówi, że jak wrócił syn do domu, to Gloria chodziła za nia krok w krok i u niej szukała wsparcia, więc nie jest tak źle:lol:.

Lepiej poszło z Glorią , jak z drugim strachulcem Górką, która wczoraj pojechała od Murki do Niemiec. Były straszne perypetie w drodze, bo przypadek Góreczki o wiele cięższy, trzymajmy jeszcze kciuki z nią, bo nie będzie łatwo.

Dziewczyny jeszcze biegają po polach za ON-kiem, bardzo wystraszony, nie wiadomo, czy dzisiaj sie coś uda zdziałać:shake:.