baster i lusi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA ICH SERCE DLA PSIAKÓW. Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy [IMG]http://i51.tinypic.com/r2nbjb.jpg[/IMG] Quote
Agata P Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 co do fantów to co by było potrzebne na te bazarki??? z tego co wiem to Divia ma w planie bazarek na te psy Quote
divia_gg Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Agata P']co do fantów to co by było potrzebne na te bazarki??? z tego co wiem to Divia ma w planie bazarek na te psy[/QUOTE] Wlasnie sie dzis czaje zeby zaczac robic, tak wiec jutro, pojutrze by sie udalo ruszyc. A co masz jeszcze Agato to moze dorzucimy. Ja ze swoich rzeczy daje bizuterie, jakies domowe gadzety, dobrze sprzedaja sie kosmetyki. Ubrania roznie, ale zastanow sie co jeszcze mozesz dac, to by polaczyc i jeden duzy bym zrobila. Wiec daj znac co masz i bedziemy dzialac;) Quote
Agata P Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ciuchy na chłopca mam na bank (odłożone ) tylko właśnie z tymi ciuchami to chyba kiepsko idą?? jakąś biżuterię może jeszcze coś bym znalazła (jako że nie chodzę w bizu mam niewiele) no nie wiem co jeszcze? myślę żeby coś co było by "chodliwe" myślę co by to mogło być -może jakieś stroiki na święta?? Quote
divia_gg Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Agata P']ciuchy na chłopca mam na bank (odłożone ) tylko właśnie z tymi ciuchami to chyba kiepsko idą?? jakąś biżuterię może jeszcze coś bym znalazła (jako że nie chodzę w bizu mam niewiele) no nie wiem co jeszcze? myślę żeby coś co było by "chodliwe" myślę co by to mogło być -może jakieś stroiki na święta??[/QUOTE] No wlasnie ciuchy srednio walsnie. Ale jakies figurki, bizu, swiateczne jak najbardziej. Trzeba spiac sie i zadzialac i jakos uzbierac te 2 tys koniecznie. Erka sama z tym zostac nie moze....No nie ma opcji... Ubranek wiec nie dawaj juz, chyba ze jakies firmowe - bo to bardziej moze. No zastanow sie, bo ja dzis chce juz zdjecia sobie powrzucac, jutro - moze nawet dzis poopisywac i ruszamy... Quote
wilczka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 a chcecie ciuchow dzieciecych?moge dac.ja robilam z nich bazarki ale totalna klapa bo nie umiem tego robic,wiec pooddawalam.ale ciuszki mam na biezaco bo szkraby rosna,wiec jak cos to dajcie znac Quote
divia_gg Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='wilczka']a chcecie ciuchow dzieciecych?moge dac.ja robilam z nich bazarki ale totalna klapa bo nie umiem tego robic,wiec pooddawalam.ale ciuszki mam na biezaco bo szkraby rosna,wiec jak cos to dajcie znac[/QUOTE] Ja ciuszkow to raczej nie, bo jak pisalam za bardzo chodliwe nie sa... Quote
mariusz pp Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Z Okazji Dnia Kobiet życzę Paniom Wszystkiego Najlepszego i dużo sił do dalszej pomocy zwierzaczkom.:lol: Mariusz Quote
Ginn Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='mariusz pp']Z Okazji Dnia Kobiet Życzę Paniom Wszystkiego Najlepszego i dużo sił do dalszej pomocy zwierzaczkom.:lol: Mariusz[/QUOTE] Ja bardzo dziękuję za życzenia. Quote
wilczka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 wiem ze to dogo ale czy mamy tu jakas kociamame? pisze prace i nie moge nigdzie w necie znalesc info. jesli ktos zna sie na kotach i bylby w stanie poswiecic mi chwilke-prosze o kontakt na pw z gory dziekuje sprawa pilna bo jutro mam oddac prace konkurs ogloszony a ksm to tozowskie osiedle(bez podtekstow oczywiscie:cool3:) wlasnie dostalam domofon-pani pod nr 20 znalazla malego sznaucerka le nie moze go trzymac-zrob cos z nim!!!! i co mam z nim zrobic? juz pomijam cala bezczelnosc-co to ja jestem???nie to ze-slyszalam ze pomagasz psiakom,moze bylabys w jakis sposob pomoc tej pani....tylko zrob cos z nim(nawet nie wiem kto to byl,ale oczywiscie sumienie mi nie pozwala i zaraz pojde zobaczyc pod 20 co to za psiak) Quote
Jaaga Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Wilczka, napisz na PW, co potrzebujesz za info o kotach, może pomogę. Quote
divia_gg Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Bazarek na Kielce i tym razem wybaczenie niezagladania przez Was bedzie niewybaczalne, wiec zapraszam:) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203741-Na-sp%C5%82ukane-Kielce.BI%C5%BBU-ubi%C3%B3r-figurki-i-kosmetyki.-Do-22.03-do-10-rano.ZAPRASZAM%21%21?p=16454963#post16454963"]http://www.dogomania.pl/threads/203741-Na-sp%C5%82ukane-Kielce.BI%C5%BBU-ubi%C3%B3r-figurki-i-kosmetyki.-Do-22.03-do-10-rano.ZAPRASZAM!!?p=16454963#post16454963[/URL] No i za niedlugo - mam nadzieje, ze jutro najpozniej bedzie dla Lizy, wiec tam tez zaprosze;) Quote
savahna Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Postaram sie cos urwac z domowego budżetu, tylko ostatnio krucho strasznie, ale sie postaram...:roll: Faktycznie nie moze byc tak,ze erka ma zostac sama z problemem.:shake: Rozejrzę się za czymś na bazarek...:crazyeye: Quote
erka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Divia_gg, dzieki za bazarek:). Savahna , pomagać można na różne sposoby, ogłoszenia , jakie robisz są równie ważne:). Najlepiej by było, gdyby te psiaki znalazły wreszcie domy, wtedy nie byłoby takich potrzeb finansowych. Quote
erka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Baster i lusi, mariusz pp, dziekujemy za życzenia:). Quote
nina_q Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [B]Andzia69 [/B]bardzo dziekuję za pomoc i zrozumienie :modla::iloveyou: A ja glupia jestem... :oops: Quote
savahna Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='nina_q'][B]Andzia69 [/B]bardzo dziekuję za pomoc i zrozumienie :modla::iloveyou: A ja glupia jestem... :oops:[/QUOTE] Nina, ludzie bywaja nieprzewidywalni a Ty nie jestes jasnowidzem!:loveu: [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=red][B]Dziekujemy oczywiście za życzenia![/B][/COLOR][/FONT]:buzi: Quote
iskra_wroc Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 To ja się zadeklaruję, że zrobię w tym tygodniu jakiś bazarek z psiejskimi akcesoriami na kieleckie psiaki. Jutro pozbieram fanty, myślę, że w czwartek wystawię. Quote
andzia69 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='iskra_wroc']To ja się zadeklaruję, że zrobię w tym tygodniu jakiś bazarek z psiejskimi akcesoriami na kieleckie psiaki. Jutro pozbieram fanty, myślę, że w czwartek wystawię.[/QUOTE] dziękuję ci dobra kobieto! i wszystkim, którzy nie zostawią "naszych" psiaków na pastwę losu!:loveu::loveu::loveu: Nina - pisałam już - nie przejmuj się - dobrze, ze mamy...hotel:) Quote
ewelinka_m Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Przepraszam, że ostatnio mnie tu ciągle brak, ale na studiach jakoś mi żyć normalnie nie dają :mad: ....poprawię się ;) Quote
savahna Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='ewelinka_m']Przepraszam, że ostatnio mnie tu ciągle brak, ale na studiach jakoś mi żyć normalnie nie dają :mad: ....poprawię się ;)[/QUOTE] Akuuuurat !!!:diabloti: Quote
iskra_wroc Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 To tak - skłamałam z tym bazarkiem w czwartek. Zabrałam się już teraz do zrobienia go, ale... Prosiłabym jakąś dobrą duszę o pomoc, bo padam na paszczę już i nie potrafię myśleć.. Proszę o stworzenie "strony tytułowej" bazarku.. dla kogo, z linkami, z jakimś zdjęciem chwytającym za serducho etc. Ktoś by się podjął to zrobić najlepiej za chwilę?... Quote
erka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='iskra_wroc']To tak - skłamałam z tym bazarkiem w czwartek. Zabrałam się już teraz do zrobienia go, ale... Prosiłabym jakąś dobrą duszę o pomoc, bo padam na paszczę już i nie potrafię myśleć.. Proszę o stworzenie "strony tytułowej" bazarku.. dla kogo, z linkami, z jakimś zdjęciem chwytającym za serducho etc. Ktoś by się podjął to zrobić najlepiej za chwilę?...[/QUOTE] Dzięki:), a mogłabyś coś ściągnąć z bazarku divi_gg, chyba nie bedzie miała nic przeciwko:razz:, bo tez juz nie myśle:cool1:. Link kilka postów wyżej:). Quote
iskra_wroc Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Już sobie poradziłam. Żywcem sciągnęłam od Divii, mam nadzieję, że nie będzie zła.... ZAPRASZAM NA BAZAREK!!! Wprawdzie będzie się jeszcze rozwijał, ale już zapraszam do kupna! Na dzień kobiet jak znalazł!!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/203786-Yves-Rocher-akcesoria-smakołyki-zabawki-na-Kielce-do-13.03-(g-21.00[/url]) Jeszcze prośba jedna - [B]nie będę miała za bardzo jak ciągle podrzucać i rozsyłać info o bazarku. Proszę Was o pomoc w tym, bo jak wiadomo - im więcej ludzików wie o temacie tym większa szansa ze ktoś coś kupi.[/B] Gdyby ktoś stworzył podlinkowany bannerek - -też bym była wdzięczna (bo sama się jeszcze nie nauczyłam... yhh wiem - wstyd..) Quote
Recommended Posts