Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamiast tej kosztownej karmy kupiłabym mu ten preparat - efekt będzie ten sam, a może lepszy. Zafunduję go Bigusiowi.
http://vetlandia.pl/pl,product,232819,promocja,miesica,caniviton,1000,g.html
Mru, jak to zrobić? Przeleję może pieniądze na Twoje konto, a Ty zamówisz?
Znalazłam też taki preparat - testuję na moich "dzikusach". Efekty jeszcze trudno ocenic, ale skład ma przyzwoity - konsultowałam z wetem.
http://vetlandia.pl/pl,product,904056,tranquility,gold,500,ml.html

Posted

dziękuję w imieniu Biga . On jest trochę mój :)
Zdjęcia takie sobie , zrobiłam więcej ale albo mu obcięłam nogę , ogon i jeszcze coś co się tylko dało . Big pozuje spokojnie tylko na leżąco . Mam kilka wcześniejszych , wygląda na nich jak wielbłąd ( był w trakcie zmiany futra ) . Nie dało się go wyczesać tylko trzeba było wyskubać ten filc . Jak chcecie i mru się zgodzi wstawić to podeślę .

Posted

chciałam podziękować za wpłaty na Bigusia... wpłynęło jak na razie:

ELŻBIETA J. 20,00 zł
ALEKSANDRA L. 20,00 zł
MAŁGORZATA M. 500,00 zł

razem: 540,00 zł :lol:

OGROMNIE DZIĘKUJEMY NAPRAWDĘ!

Posted

mru napisał(a):
ale jaki fajny :)

jejku bida straszna z niego, trudno mi w ogóle uwierzyć, że ktoś go chciał.

Pojęcia nie mam o czym Ty mówisz. Moim zdaniem jest piękny :) Może niewyczesany (na tych fotach), ale piękny :)

Posted

mowie o tym, jaki on jest biedny...
wielki, cieżki, bardzo chory... i nic o nim nie wiadomo. jak go zobaczyłam w przytulisku to wszystko mi opadło. masakra.

a on jeszcze tam nie bardzo coś dostawał na ten ból. i bał się nas potwornie...

Ania, dzieki.

dla mnie też jest super, taki potężny mieśniak :)

Posted

Big już wcina prezent od malibo57 . Dostał wielką puchę wspomagacza na swoje biedne stawy .
Bardzo dziękuję w imieniu p. Grażyny , Biga i swoim .
Wczoraj nie wyglądal na obolałego , raczej na skruszonego po tym jak dziabnął w nogą przechodzącego obok syna p. Grażyny .
Wyraźnie szukał we mnie wsparcia bo doskonale wiedział co zmalował , tylko my nie wiemy dlaczego .
Zaszczycił mnie swoją obecnością przez cały okres trwania wizyty . Zwykle wita się i leży w dobrym punkcie obserwacyjnym a teraz towarzyszył nam w ogrodzie i w domu i na tarasie .

Posted

Oczywiście chciałam napisać -dziabnął w nogę :) a wyszło jakby dziabnął nogą no ale taki zmyślny to on jeszcze nie jest ;). Próbowałam zrobić poprawkę edytując post ale mi odmówiło . Nie to nie , to prostuję tu .

Posted

mogłabym Bigowi odstąpić butelkę Arthroflexu jeśli byłby chetny i leki przeciwzapalne (mefacit) jeśli jest taka potrzeba!! proszę o ewentualną wiadmomość prywatną w tej sprawie!!
ps. Big jest cudowny..