Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś mógłby wziąć do siebie Rudzika na DT do momentu zaszczepienia i podleczenia go ?
Jest wstępnie chętna, ale musi być 100% zdrowy, bo w domu jest już kotka, która nie znosi leczenia.

Posted

Proszę o głosy w Krakvecie na SZCZECINEK ! Niech wygrają Ci, którzy do końca zachowali się uczciwie ! Głosować można tylko do jutra :(
-> [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065[/url]

Posted

Już troszkę w główcie nie tak :roll: :P
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1393.snc4/164496_151340521586160_100001306380550_258531_7922305_n.jpg[/img]

;)
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs773.ash1/166355_151340498252829_100001306380550_258530_574660_n.jpg[/img]

[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs043.snc6/167312_151340531586159_100001306380550_258532_4531799_n.jpg[/img]

Posted

Zajęliśmy III miejsce w konkursie iPets ! Wszystkim serdecznie dziękuję za głosy !! :***

Kciuki nadal trzymajcie !! :P

Pusia mi się rozchorowała :( Oczka w kiepskim stanie. Źle to wygląda :(

Posted

Ja już nie wiem..
Od czwartku mam Rudzika, miał kastrację, odrobaczyłam go, bo w sobotę miał jechać do domku. Wszystko zaplanowane, transport jest a tu... domek się nie odzywa już drugi dzień !!!!!!!! I jak ja mam go teraz znowu wypuścić ?! Co prawda jest agresywny, fuczy, wczoraj prawie pacnął mnie łapką, ale jak już chwilę się z nim pobędzie, to podchodzi tak nieśmiało ale z ogonkiem w górze ;).. biedaczek :cry:
A Pusiol.. wstręciuch! Wcale się tak nie ucieszyła na widok kolegi/brata ! :evil:

edit: Już się poznali :) Rudek już lepiej, nie atakuje, ale takie to zesztywniałe i wystraszone, że aż smutno :cry: Nic nie mruczy, nie mizia się :( Bo Puchol, to już wariat :roll:

Czyż nie są słodkie ?! To nie ze strachu powpadały na siebie. One tak leżały, objęte :)

Posted

sylwija napisał(a):
sa słodkie :) może domkowi coś się stało - bywają różne sytuacje..

w sumie, to chyba dobrze, że nie pojechał. Od razu ucieszył się na widok innych kotów, ogon w górze i 'noski' na przywitanie :)

Posted

Złapane ! Mini Bulwa, Bura Pingwinka, Bura spod Biedronki i jedna czarna z MPGK :ok: :ok:

I ja być w szoku 8O ( sorki za jakość :oops: )

Kocur 1 z MPGK

Kocur 2 z MPGK

I Pitówa ;)

Nie wiem czy już pisałam, ale ktoś rozwalił budkę pod kominami...... nie widzę też misek, a zawsze było ich mnóstwo, bo karmicielka chodziła karmić kilka razy dziennie :strach:

Martwię się o Rudzika, bo go nie ma już drugi raz :roll: 8O Klakiera też w ogóle nie widzę :(

Katastrofa z uszami Burej Pingwinki... Kopalnia ! Aż krew jej leci chyba od drapania się :cry: Nawet nie wiem jak jej to wyczyścić, żeby jej nie bolało :(

Posted

Biedronkowy strachulec :mrgreen:

Pięęękna czarnula :1luvu: :1luvu:

Bulwa już jak u siebie ;) Jeny ! Jakie to wredne !!!!

Ślicznotka :1luvu:

Fredzio w objęciach swojej Pani :)

Posted

sylwija napisał(a):
a jakieś tymczasy dla nich się szykują, jakieś domki?

Żadne :(
DT mam w Wawie dla jednego kociaka i będę rozglądać się za transportem.

Domów nie widać na razie :( Mimo że Mini Bulwa, Bulwa i Puszysta mają jakieś ogłoszenia :(

Posted

Planowałam szukać domu dla Tigera od Izy :mrgreen: , ale karmicielka mówi, że nie ma sensu, bo on u nich czasami przesiaduje, a jak jest otwarty balkon, to sam sobie wchodzi :mrgreen:

Czarny kocur, o którym pisałam. Ogromny 8O

I.... maleństwo, o którym kiedyś pisałam, że podrzucono na Wałową... jest tam dalej :cry: Takie to malutkie, chudziutkie i zmarznięte :cry: Kocurek. Oswojony. :placz:

To ten po lewej

Jest też jakiś nowy kocur <?> na Bogusława u Szylki i reszty... Czarnuch też już widzę, że bezdomny........ :evil: