kinia098 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Isabel napisał(a):Zdrowiej Gluciku :) Żeby w 100% wyzdrowieć, Glucik/Guzik potrzebuje ciepłego domku, który się nim zaopiekuje i okaże dużo miłości :( Quote
kinia098 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Jest nowy 'konkurs', w którym można wygrać karmę !!! :) Gdyby ktoś chciał zagłosować, to wystarczy napisać post o treści, np. " oddaję swój głos na kinia098 " :) Nie ma tam żadnych ankiet itp. :) Wystarczy post :D Link -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121815 Quote
kinia098 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Isabel napisał(a):Zagłosowałam :) dziękuję bardzo !! :* :) Quote
kinia098 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Szczęśliwego Nowego Roku dziękuję za głosy !! :) Quote
kinia098 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Szukam transportu Darłowo-Gdańsk!! Na Puszystą czeka domek !! Pilne, bo na działkach gdzie ona przebywa szerzy się kk :( Quote
kinia098 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Nie chcecie 'mojej' Plami, psiaka ani całej reszty darłowskich kotów, to macie ! :lol::diabloti::mad: [SIZE=2]by moja siostra :P kot nie nasz, stajenny ;) Quote
kinia098 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Hopamy ! Niestety nadal szukam transportu do Gdańska :( Może Wy kogoś znacie ? Na Puszystą czeka domek ! To świetna okazja, żeby mała znalazła swój kąt :( Quote
kinia098 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Puszysta nadal czeka na transport ! Złe wieści... 3 koty z Darłówka zamarzły/zostały przysypane śniegiem z dachu.................. Oswojony maluch spod kominów ( kocurek ) I mamy nówkę pod kominem Quote
kinia098 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Zachęcam do oddania głosu !!! Wystarczy napisać " głosuję na kinia098 " :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815 Quote
sylwija Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Strasznie przykro, że zginęły :( Udało się z transportem dla Puszystej? I jak Glucik? Glutek? Quote
kinia098 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 sylwija napisał(a):Strasznie przykro, że zginęły :( Udało się z transportem dla Puszystej? I jak Glucik? Glutek? Transport jest ale Puszysta odwala... Jest bardzo agresywna, fuczy prycha chce atakować.. :/ Dziś już jej stresować nie będę. Zobaczymy jutro :( Z Glutkiem o wiele lepiej :)) Już jest żywszy. Ale jednak dalej charczy :( Quote
kinia098 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Z Puszystą lepiej, ale boję się zaryzykować :/ Sama nie wiem... Ona musi tolerować psy, a teraz jest bardzo ciężko mi to sprawdzić, kiedy ona jeszcze jest przestraszona :( Chociaż już mruka i robi się odważniejsza :) Jej trzeba troszkę czasu, żeby się przyzwyczaiła :) Quote
kinia098 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Już było ok, miała jechać... znowu komplikacje................. :/ Quote
kinia098 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Pusia nie pojechała.. Jest świetnym kotem ! Dziś wspierała mnie podczas czytania Romea i Julii :lol: Quote
kinia098 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Pusiak po sterylce. Ma się całkiem dobrze :) Z Plami jednak coś nie tak :| Już 3 dzień chodzi osowiała :/ Wydaje mi się, że schudła. Kupa widać, że jest jakaś twarda, zapieczona i mało jej :roll: Z dobrych wieści : doszło 36 puszek mokrej karmy Smilla i Bozity forumowiczki z miau :loveu::loveu::loveu::loveu: Na pocieszenie mam też jeszcze foty Prady z DS i Tygryska ( teraz Filuś, Wampir itp. ), synka Szylki którego miałam na DT w wakacje ;) Chyba jeszcze pamiętacie, nie :lol: Ponoć gryzie, drapie i jest nie do zniesienia :P W nocy kima sobie na gorącym piecu w piwnicy :lol: U Prady w sumie wszystko ok ;) Ostatnio tylko domek walczył z zapaleniem spojówki i robalami. Ale już wszystko w normie :) Wkurza mnie tylko to, że DS Puszka się nie odzywa :angryy: Prada I ten nasz diabełek :P Quote
kinia098 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Taki nasz Rudzik jest dziki ;) Mam jego nowe ładne fotki, to w wolnej chwili porobię mu ogłoszenia :) Wydaje mi się, że nie będzie problemu ze znalezieniem mu domu :P Mini Bulwa jest przeurocza :1luvu: :1luvu: Glutek/Guzik znowu gorzej... Widać zaklejony noseczek.. :/ Jak mówiłam... szerzy się kk... :| Je trzeba na gwałt zabierać, bo będą jak Bogusławiaki z pierwszego postu jeszcze na pierwszym wątku... :/ ...i świerzb :/ < Bulwa > Dzika koteczka. Najlepiej na gospodarkę. Spróbuję przekonać świetlicową z wioski ;) Chciała oswojonego do stodoły, ale może uda się wcisnąć dzika :lol: Tu też pilnie DT.. Podejrzana mi ta kotka :| Obiecuję, że znajdę Ci dobry dom, Noseczku :cry: Ale.. u nas nawet lwy spotkanie :mrgreen: Czyż ten stwór po prawej stronie nie wygląda jak władca zwierząt ? :p Quote
kinia098 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 O Pusię nikt nie pyta.. a czasu coraz mniej :| Już mnie tata pogania.. Czy ktoś może pomóc w ogłoszeniach ? Mam dziś dla Was złe wieści..... Widziałam małą kicię spod WOP'u... W złym stanie. Główka taka maluteńka, brzuchol jak bańka, na nosku chyba grzybol, sierść wstrętna :cry: A taka słodka jest ! Ma piękne wielkie zielone oczyska ! Do oswojenia na bank :cry: Bardzo głodne były, cała 4. :( Na Wałowej ktoś wyrzucił maleństwo ( albo się zagubiło bo było bardzo ładne i zadbane ). Strasznie płakało. Ale nie rozumiem, co taka kruszynka mogła robić o tej prze roku ? Drobinka to była, ze 3 miesiące to góra. Nie mam już gdzie go zabrać :cry: I pod torami 2 nowe wielkie koty. Podejrzewam, że kocury. Pingwiny. Jeden śliczny czysty ładny i zadbany. Drugi z chorym okiem, brudny i wielki brzuchol. Po brzuchu to powiedziała bym, że kotka na wykoceniu.. ale za duże mi to było na kicię. Z Glutem znowu gorzej.. :| Do Agnieszki przychodzą już 4 koty ( Czarny, którego ostatnio kastrowałyśmy, 2 rude kocury i 1 mała bura kicia, zaraz będą zdjęcia ). Pusia, musi wracać ? :cry: Bura kicia od Agi Quote
kinia098 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Podrzucę moje biedy :( Na miau nowy wątek :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=122555 Quote
kinia098 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Poszukiwany transport aż do Wrocławia dla Mini Bulwy !! :) Quote
Recommended Posts