Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Puszysta nadal czeka na transport !

Złe wieści... 3 koty z Darłówka zamarzły/zostały przysypane śniegiem z dachu..................

Oswojony maluch spod kominów ( kocurek )

I mamy nówkę pod kominem

Posted

sylwija napisał(a):
Strasznie przykro, że zginęły :(
Udało się z transportem dla Puszystej?
I jak Glucik? Glutek?

Transport jest ale Puszysta odwala... Jest bardzo agresywna, fuczy prycha chce atakować.. :/
Dziś już jej stresować nie będę. Zobaczymy jutro :(
Z Glutkiem o wiele lepiej :)) Już jest żywszy. Ale jednak dalej charczy :(

Posted

Z Puszystą lepiej, ale boję się zaryzykować :/
Sama nie wiem... Ona musi tolerować psy, a teraz jest bardzo ciężko mi to sprawdzić, kiedy ona jeszcze jest przestraszona :(
Chociaż już mruka i robi się odważniejsza :) Jej trzeba troszkę czasu, żeby się przyzwyczaiła :)

Posted

Pusiak po sterylce. Ma się całkiem dobrze :)
Z Plami jednak coś nie tak :| Już 3 dzień chodzi osowiała :/ Wydaje mi się, że schudła. Kupa widać, że jest jakaś twarda, zapieczona i mało jej :roll:

Z dobrych wieści : doszło 36 puszek mokrej karmy Smilla i Bozity forumowiczki z miau :loveu::loveu::loveu::loveu:
Na pocieszenie mam też jeszcze foty Prady z DS i Tygryska ( teraz Filuś, Wampir itp. ), synka Szylki którego miałam na DT w wakacje ;) Chyba jeszcze pamiętacie, nie :lol: Ponoć gryzie, drapie i jest nie do zniesienia :P W nocy kima sobie na gorącym piecu w piwnicy :lol:
U Prady w sumie wszystko ok ;) Ostatnio tylko domek walczył z zapaleniem spojówki i robalami. Ale już wszystko w normie :)
Wkurza mnie tylko to, że DS Puszka się nie odzywa :angryy:

Prada

I ten nasz diabełek :P

Posted

Taki nasz Rudzik jest dziki ;) Mam jego nowe ładne fotki, to w wolnej chwili porobię mu ogłoszenia :) Wydaje mi się, że nie będzie problemu ze znalezieniem mu domu :P

Mini Bulwa jest przeurocza :1luvu: :1luvu:

Glutek/Guzik znowu gorzej... Widać zaklejony noseczek.. :/

Jak mówiłam... szerzy się kk... :| Je trzeba na gwałt zabierać, bo będą jak Bogusławiaki z pierwszego postu jeszcze na pierwszym wątku... :/

...i świerzb :/ < Bulwa >

Dzika koteczka. Najlepiej na gospodarkę. Spróbuję przekonać świetlicową z wioski ;) Chciała oswojonego do stodoły, ale może uda się wcisnąć dzika :lol:

Tu też pilnie DT.. Podejrzana mi ta kotka :|

Obiecuję, że znajdę Ci dobry dom, Noseczku :cry:

Ale.. u nas nawet lwy spotkanie :mrgreen: Czyż ten stwór po prawej stronie nie wygląda jak władca zwierząt ? :p

Posted

O Pusię nikt nie pyta.. a czasu coraz mniej :| Już mnie tata pogania.. Czy ktoś może pomóc w ogłoszeniach ?

Mam dziś dla Was złe wieści.....
Widziałam małą kicię spod WOP'u... W złym stanie. Główka taka maluteńka, brzuchol jak bańka, na nosku chyba grzybol, sierść wstrętna :cry: A taka słodka jest ! Ma piękne wielkie zielone oczyska ! Do oswojenia na bank :cry: Bardzo głodne były, cała 4. :(

Na Wałowej ktoś wyrzucił maleństwo ( albo się zagubiło bo było bardzo ładne i zadbane ). Strasznie płakało. Ale nie rozumiem, co taka kruszynka mogła robić o tej prze roku ? Drobinka to była, ze 3 miesiące to góra. Nie mam już gdzie go zabrać :cry:

I pod torami 2 nowe wielkie koty. Podejrzewam, że kocury. Pingwiny. Jeden śliczny czysty ładny i zadbany. Drugi z chorym okiem, brudny i wielki brzuchol. Po brzuchu to powiedziała bym, że kotka na wykoceniu.. ale za duże mi to było na kicię.

Z Glutem znowu gorzej.. :|

Do Agnieszki przychodzą już 4 koty ( Czarny, którego ostatnio kastrowałyśmy, 2 rude kocury i 1 mała bura kicia, zaraz będą zdjęcia ).

Pusia, musi wracać ? :cry:

Bura kicia od Agi