kinia098 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Poznajecie ? ;) To Sówka- jedna z czwórki zasmarkanego rodzeństwa drewutniowego ;) A to moje nowe tymczasiątka... :roll: Co ja z nimi pocznę, to nie wiem :| Chłopak jest trochę chory. Dziewczynka :1luvu: Jest zdrowa i niesamowita :1luvu: Chłopaczek jest ciemniejszy, taki bardziej ciemno szary niż bury ? Dziewuszka jest bura i ma białe cudne dodatki :1luvu: Moje zdjęcia z tel. nie oddają jej uroku :1luvu: Widziałam dziś kicię na żywo- KOSZMAR, KOSZMAR !!! Obraz ogromnej nędzy i rozpaczy ! Chuda jak szkapa, sierść brudna, matowa, brzydka. Ogromny strup przy oczku, smutek na twarzyczce ! Ale z dnia na dzień jest coraz lepiej ! Pilnie potrzebujemy pomocy finansowej ! Pierwsza wizyta- 50zł zapłaciłam z tego co jeszcze mam na koncie, a zostało mi już jakieś 430zł....., wczorajsza wizyta wyniosła 35zł, a dzisiejsza 20zł. Ostatnie dwie zapłacił DT, ale leczenie może być długie, więc wsparcie na pewno się przyda, tym bardziej, że obiecałam coś pomóc :( Jeśli sunia Taja znajdzie dom, to koteńka zostanie w DT na stałe. Adam, był pierwszy odzew na plakat :P W sprawie Glucia ;) Ale zrezygnowałam.. :roll: Plakaty dostarczyłam już Dyktaturze- rozwiesi w Koszalinie i Słupsku oraz Agnieszce- trochę w Darłowie i Sławno. Quote
kinia098 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Szukamy transportu do Warszawy dla 5 małych kociaczków z Darłówka ! Quote
kinia098 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 A to... FUXI ! :) Poprawa jest już niesamowita, prawda ? :) Nie wiem, czy już pisałam, ale Gosia zdecydowała się zostawić ją na zawsze ;) Quote
kinia098 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Isabel napisał(a):Czy to ta kotka dwa posty wyżej??? Tak, to ta ze strupem przy oku, wychudzona i smutna :) Quote
kinia098 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Dlatego też dostała takie imię :D Małe bejbusie z Darłówka. Są 3 kocurki i 2 koteczki. Tylko Kinga już nie pamięta które :oops: Ale na pewno jeden czarny, to koteczka i coś mi świta, że pingwinek chyba też. Czarne są jak klony. Tylko jeden bobas ma jakąś jaśniejszą plamę nad oczkiem, ale nie wiem czy to taki dymny kolor, czy jakaś zmiana :roll: Quote
Isabel Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Pingwinek jest świetny, ma tak symetrycznie rozłożony biały kolor na buźce :) Quote
sylwija Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 nie ma chyba nic piękniejszego niż maleńkie kociaki :D Quote
kinia098 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Tak, są urocze :) A ten pingus chociaż najmniejszy,, to najbardziej się rzucał :p Sykuś z niego taki mały :p Quote
kinia098 Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Jestem tylko z doskoku :( Niestety Fuxi odeszła :( Jej organizm nie dał rady :( [*] [*] A Czarny znalazł DS ;) A dokładnie zamieszkał w stajni :) Super warunki dla niego :) Quote
Isabel Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Biedna Fuxi...:( A wydawało się, że będzie dobrze, i domek miała... [*] Quote
kinia098 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Maluchy już w Warszawie :) 3 maluchy z działek na DT u Gosi :D ale mamy jeszcze min. 13 na wolności. jest syjamek i śliczne marmurki. Quote
Borówka16 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 kinia098 napisał(a):Podniosę, bo nic tu się nie dzieje :( Zakochałam się w syjamku! Cholera, gdyby nie mój wyjazd....:( Quote
kinia098 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Borówka16 napisał(a):Zakochałam się w syjamku! Cholera, gdyby nie mój wyjazd....:( Ten maluch coś ma pecha. Ludzie dzwonią i to nawet sensowni. Całkiem ok odpowiadają na pytania, proszą o rezerwację i nagle cisza...... :/ :angryy: :cool3::cool3: Isabel napisał(a):Te marmurki są też prześliczne :smile: Karmicielka zarezerwowała je już jakimś ludziom. Natomiast biało-bury maluszek najprawdopodobniej straci wzrok, jeśli szybko ktoś go nie zabierze :(... Quote
kinia098 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 szukam transportu kraków-rzeszów dla bulwy :D Quote
kinia098 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 podrzucę nas bo cisza jak makiem zasiał Quote
Isabel Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 kinia098 napisał(a):Natomiast biało-bury maluszek najprawdopodobniej straci wzrok, jeśli szybko ktoś go nie zabierze :(... Co z maluszkiem? A syjamek ma dom? Quote
kinia098 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Isabel napisał(a):Co z maluszkiem? A syjamek ma dom? Śleputek Jogi nadal bez domku... :( Syjamek stoi pod znakiem zapytania. Najprawdopodobniej dziś się okaże. Quote
kinia098 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Rudi i Bunia w DS :) Syjamek i jego brat; ten z rudawym pysiem, też mają domy ( adopcje karmicielki ) ;) A w dodatku Bulwa pojechała do DS, w końcu ! :) Szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Bydgoszczy :) Nie zgadniecie nawet kto może mieć dom ! :) Quote
Isabel Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Cieszę się z udanych adopcji :) A kto następny? Może Jogi? ;) Quote
Recommended Posts