Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:oops:
Pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Słupsku !
2 małe syjamki ode mnie z Darłowa mają szansę na DS !
Im szybciej, tym lepiej; pada deszcz, wieje wiatr a one na dworze bez schronienia :(
takie malutkie 2 miesięczne kuleczki. Proszę kontaktować się ze mną na PW.

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ,ladnie ta Klusia chyba waży ,pewnie 10-12 kg na bank ...:razz: Dorodna kotka-full wypas;) Taka duza i silna to i niejednego sporego psa pogoni .:evil_lol:
A blisko Slupska jest Kasia77 - może wam spr. dom albo kogoś doradzi -a takze lika1771 oraz danka1234 chyba blisko jest tez ..

Posted

Domów szukają:

1. 3-4 miesięczna Prada, MEGA miziak !

2. Rewelacyjnie umaszczony CZEKOLADOWY Julek, około 4 miesiące, kuwetkowy, czysty, zadbany, do domu z innym kotem.

3. Pięknie umaszczona kotka, około 3-4 miesięczna. Teraz jej futro jest błyszczące i pięknie wyróżniają się czarne i brązowe plamki.

Posted

olga7 napisał(a):
No ,ladnie ta Klusia chyba waży ,pewnie 10-12 kg na bank ...:razz:

Muszę sprostować - Klusieńka waży 6-7 kg, jest za to wprost niebywale puszysta :)

Kinia - piękne te kociaki, mam nadzieje, ze domki się szybko znajda, oby przed mrozami..

Posted

Burą kotkę, tą wysterylizowaną, spod kominów zagryzł pies
Mąż karmicielki, jak podszedł to już nie było szans Ten pies potem nawet zaczął krążyć wokół niego
I małej koteczki od Plamki w ogóle nie widać Także chyba nie ma sensu ruszać z ogłaszaniem. Niby też ktoś widział jak jakieś dziewczynki niosły ją do domu na rękach. Może akurat ktoś ją przygarnął. Oby tylko trafiła na dobrych ludzi, którzy ją wysterylizują

Posted

Złapałyśmy dziś młodą kotkę spod mostu, a właściwie to z MPGK. Matka ponoć się gdzieś już wyniosła.
Koteńka miała masę wody w brzuszku Mam ją trzymać aż do poniedziałku, a już za 2 dni miała iść do nowego domu wraz z jeszcze jednym kociakiem z rodzeństwa, chyba na jakieś gospodarstwo. Wrrr... Że się musiała pochorować.
Nie wiem jaki będzie koszt wszystkich wszystkich lekarstw, ale sama sterylka 150 zł. I znowu zaczyna robić się krucho
Mam nowe koty, 2 kotki. Mam nadzieję, że wysterylizowane.........
Chciałam wrzucić kilka fot z dziś, ale mi tel. coś szwankuje
A, no i kończy się karma od Rakea.
I dziś kupiłam im Friskiesa 1.5kg + 0,5 kg gratis za 12zł.

Posted

Plami jest bardzo czyściutką koteczką. Jak już w kuwecie za dużo, to muszę szybko lecieć sprzątać, bo panienka nie wejdzie :kotek:
Wczoraj był z niej ubaw :ryk: Próbowała się dosłownie wciągnąć do mojego pokoju, bo drzwi były przymknięte :ryk: Łapała łapkami ścianę i chciała się zmieścić w bardzo małej szczelinie :P Potem jeszcze starała się łapką jakoś odchylić drzwi, aż w końcu odpuściła :)