Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i pojechały :D
Ostatni maluszek najbiedniejszy. Tak się cieszę, że się złapał !!!! Jest najmniejszy, najchudszy, najsmutniejszy i ma strasznie dużo ropki w oczkach :( :cry:

Posted

na pewno jakiś grosik się przyda dla maluszków !
Potrzebny jest też DT dla 2 maluszków około 2 miesięcznych- całego białego i tricolorki. Są dzikie, ale to kwestia kilku dni i będą oswojone :) A wydaje mi się, że długo na domki nie będą czekać ;)

Posted

Wiadomość z DT :)

[quote]Stwory już u mnie, wymyte, nakarmione transporter odkażony. Nie są jakoś szczególnie dzikie, choć pan został pokąsany. Nakarmione były szynką:( Oczka przemywane, dziś cała czwóreczka dostaje betamox. Będę też robiła wydarzenie, gdyż z najsłabszym malcem trzeba się spieszyć - nie jest źle ale nie jest też super. Małe na dzień dobry zeżarły 400 g żarła. śpią grzecznie wszystkie razem i strasznie się bulwersują jak się któregoś zabiera. Kuwetkowe:) Ale już zdążyły mi psa znokautować:) [/quote]

Ten najsłabszy, to pewnie ten, który został złapany ostatni :cry:

Posted

[quote name='Kinya']No to masz mój głos ;) I innych też będę o to prosiła.
Imienniczko moja :D[/QUOTE]
Dziękuję :) :love#:
Fajnie by było, gdyby inni poszli w Twoje ślady :D
Zachęcaj, zachęcaj :)
Ale jak teraz spojrzałam, to cieeeenko z głosami :(

Posted

Tutaj: [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120922[/URL] Tylko trzeba byc zarejestrowanym, no i nie wiem czy nie od jakiegoś czasu. Ale możesz spróbować. A jak masz znajomych którzy są zarejestrowani na Miau to poproś ich o głosy na Kinię.

Nie martw się Kinia, jak nie teraz to innym razem :thumbs: Ważne, że dostrzeżono to co robisz dla ogonów.

Posted

Idąc śladami Ani Rylskiej, proszę wszystkich, którzy oddawali na mnie głosy w ankiecie KrakVetowej o przekazanie ich na Radomsko To pewne, że tym razem mi się nie uda wygrać, a Radomsku głosy baaaaardzo potrzebne
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy głosowali na mnie

Posted

[quote name='kinia098']Idąc śladami Ani Rylskiej, proszę wszystkich, którzy oddawali na mnie głosy w ankiecie KrakVetowej o przekazanie ich na Radomsko To pewne, że tym razem mi się nie uda wygrać, a Radomsku głosy baaaaardzo potrzebne
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy głosowali na mnie

Kiniu, wykazałaś się tak niespotykanie pozytywną i dojrzałą postawą, że wszystkim na Miau szczęki opadły.
Pamiętam jak chciałam kotka dla mojego kolegi z pracy i jak się starałaś żeby któryś z Twoich podopiecznych znalazł dom.
O Radomsku słyszałam już jakiś czas temu, że jest tam niesłychanie ciężko, więc życzę im wszystkiego najlepszego.
Szkoda tylko, że tak wielu glosujących nie kieruje się zdrowym rozsądkiem i rzeczywistymi potrzebami startujących w ankiecie, ale pustą, nadmuchaną autoreklamą...:roll: I nie mam tu na myśli oczywiście Ciebie czy Radomska ;)
Zobaczysz, w którymś z kolejnych głosowań Twoje koty dostaną pomoc :thumbs:

Posted

Kinya napisał(a):
Kiniu, wykazałaś się tak niespotykanie pozytywną i dojrzałą postawą, że wszystkim na Miau szczęki opadły.
Pamiętam jak chciałam kotka dla mojego kolegi z pracy i jak się starałaś żeby któryś z Twoich podopiecznych znalazł dom.
O Radomsku słyszałam już jakiś czas temu, że jest tam niesłychanie ciężko, więc życzę im wszystkiego najlepszego.
Szkoda tylko, że tak wielu glosujących nie kieruje się zdrowym rozsądkiem i rzeczywistymi potrzebami startujących w ankiecie, ale pustą, nadmuchaną autoreklamą...:roll: I nie mam tu na myśli oczywiście Ciebie czy Radomska ;)
Zobaczysz, w którymś z kolejnych głosowań Twoje koty dostaną pomoc :thumbs:

Jestem za Radomskiem, bo sama mam podobną sytuację i wiem, co to znaczy :/ Czasami rozkłada się już ręce, ale na drugi dzień znowu leci się łapać, karmić..
Dlatego bardzo chciałabym aby wygrali !

No pewnie :D ! Może za którymś razem mi się uda :) ! Nie zawsze trzeba od razu wygrać :)

Posted

Kotka Furia już w domku :D
Księżniczka zarezerwowana czeka na transport do Poznania :)
Marcelek i jego oczka uratowane !! :D :D :D
Jeszcze on i Sówka szukają domków !! :)