kinia098 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 No i pojechały :D Ostatni maluszek najbiedniejszy. Tak się cieszę, że się złapał !!!! Jest najmniejszy, najchudszy, najsmutniejszy i ma strasznie dużo ropki w oczkach :( :cry: Quote
Isabel Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Teraz pozostaje tylko trzymać kciuki :thumbs: Quote
kinia098 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 na pewno jakiś grosik się przyda dla maluszków ! Potrzebny jest też DT dla 2 maluszków około 2 miesięcznych- całego białego i tricolorki. Są dzikie, ale to kwestia kilku dni i będą oswojone :) A wydaje mi się, że długo na domki nie będą czekać ;) Quote
kinia098 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Wiadomość z DT :) [quote]Stwory już u mnie, wymyte, nakarmione transporter odkażony. Nie są jakoś szczególnie dzikie, choć pan został pokąsany. Nakarmione były szynką:( Oczka przemywane, dziś cała czwóreczka dostaje betamox. Będę też robiła wydarzenie, gdyż z najsłabszym malcem trzeba się spieszyć - nie jest źle ale nie jest też super. Małe na dzień dobry zeżarły 400 g żarła. śpią grzecznie wszystkie razem i strasznie się bulwersują jak się któregoś zabiera. Kuwetkowe:) Ale już zdążyły mi psa znokautować:) [/quote] Ten najsłabszy, to pewnie ten, który został złapany ostatni :cry: Quote
kinia098 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Poznajecie? :1luvu: [url]http://yfrog.com/2m63110463j[/url] [url]http://yfrog.com/6b46261163j[/url] [url]http://yfrog.com/1x36863152j[/url] Quote
Kinya Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Kinia, czy Ty zostałaś zgłoszona jako kandydatka do ankiety Miau w sprawie głosowania w KrakVecie? Quote
kinia098 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Kinya']Kinia, czy Ty zostałaś zgłoszona jako kandydatka do ankiety Miau w sprawie głosowania w KrakVecie?[/QUOTE] Tak ;) A co? :) Quote
Kinya Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='kinia098']Tak ;) A co? :)[/QUOTE] No to masz mój głos ;) I innych też będę o to prosiła. Imienniczko moja :D Quote
kinia098 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Kinya']No to masz mój głos ;) I innych też będę o to prosiła. Imienniczko moja :D[/QUOTE] Dziękuję :) :love#: Fajnie by było, gdyby inni poszli w Twoje ślady :D Zachęcaj, zachęcaj :) Ale jak teraz spojrzałam, to cieeeenko z głosami :( Quote
sylwija Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 jak mi powiecie, gdzie - to zaraz tez zaglosuje Quote
Kinya Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Tutaj: [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120922[/URL] Tylko trzeba byc zarejestrowanym, no i nie wiem czy nie od jakiegoś czasu. Ale możesz spróbować. A jak masz znajomych którzy są zarejestrowani na Miau to poproś ich o głosy na Kinię. Nie martw się Kinia, jak nie teraz to innym razem :thumbs: Ważne, że dostrzeżono to co robisz dla ogonów. Quote
kinia098 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 dziękuję wszystkim za głosy !! :D Quote
kinia098 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 zapraszamy do nas na bazarek -> [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=121155[/url] :Rose: Quote
kinia098 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Prada pojechała do DS !!!! Po 4 miesiącach bycia u mnie na DT, w końcu !!! :) Quote
kinia098 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Marcelek :( Wczoraj było z nim fatalnie :( Do domu z papugami mogą śmiało iść :P Quote
Isabel Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Fajne fotki :) Z Marcelkiem już lepiej? Quote
kinia098 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='Isabel']Fajne fotki :) Z Marcelkiem już lepiej?[/QUOTE] wczoraj było bardzo źle :( na razie z dzisiaj wieści nie mam Quote
kinia098 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Idąc śladami Ani Rylskiej, proszę wszystkich, którzy oddawali na mnie głosy w ankiecie KrakVetowej o przekazanie ich na Radomsko To pewne, że tym razem mi się nie uda wygrać, a Radomsku głosy baaaaardzo potrzebne Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy głosowali na mnie Quote
Kinya Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='kinia098']Idąc śladami Ani Rylskiej, proszę wszystkich, którzy oddawali na mnie głosy w ankiecie KrakVetowej o przekazanie ich na Radomsko To pewne, że tym razem mi się nie uda wygrać, a Radomsku głosy baaaaardzo potrzebne Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy głosowali na mnie Kiniu, wykazałaś się tak niespotykanie pozytywną i dojrzałą postawą, że wszystkim na Miau szczęki opadły. Pamiętam jak chciałam kotka dla mojego kolegi z pracy i jak się starałaś żeby któryś z Twoich podopiecznych znalazł dom. O Radomsku słyszałam już jakiś czas temu, że jest tam niesłychanie ciężko, więc życzę im wszystkiego najlepszego. Szkoda tylko, że tak wielu glosujących nie kieruje się zdrowym rozsądkiem i rzeczywistymi potrzebami startujących w ankiecie, ale pustą, nadmuchaną autoreklamą...:roll: I nie mam tu na myśli oczywiście Ciebie czy Radomska ;) Zobaczysz, w którymś z kolejnych głosowań Twoje koty dostaną pomoc :thumbs: Quote
kinia098 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Kinya napisał(a):Kiniu, wykazałaś się tak niespotykanie pozytywną i dojrzałą postawą, że wszystkim na Miau szczęki opadły. Pamiętam jak chciałam kotka dla mojego kolegi z pracy i jak się starałaś żeby któryś z Twoich podopiecznych znalazł dom. O Radomsku słyszałam już jakiś czas temu, że jest tam niesłychanie ciężko, więc życzę im wszystkiego najlepszego. Szkoda tylko, że tak wielu glosujących nie kieruje się zdrowym rozsądkiem i rzeczywistymi potrzebami startujących w ankiecie, ale pustą, nadmuchaną autoreklamą...:roll: I nie mam tu na myśli oczywiście Ciebie czy Radomska ;) Zobaczysz, w którymś z kolejnych głosowań Twoje koty dostaną pomoc :thumbs: Jestem za Radomskiem, bo sama mam podobną sytuację i wiem, co to znaczy :/ Czasami rozkłada się już ręce, ale na drugi dzień znowu leci się łapać, karmić.. Dlatego bardzo chciałabym aby wygrali ! No pewnie :D ! Może za którymś razem mi się uda :) ! Nie zawsze trzeba od razu wygrać :) Quote
kinia098 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Kotka Furia już w domku :D Księżniczka zarezerwowana czeka na transport do Poznania :) Marcelek i jego oczka uratowane !! :D :D :D Jeszcze on i Sówka szukają domków !! :) Quote
Isabel Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Takie wieści to się z przyjemnością czyta :) Quote
kinia098 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 u Prady też wszystko ok :D jest jeszcze trochę nieśmiała, ale z dnia na dzień coraz lepiej :) Quote
Recommended Posts