Zofia.Sasza Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Przepraszam za spam - ale sprawa jest drastyczna! Uwaga na użytkowniczkę o nicku IKA6 z Rudy Śląskiej. Imię Krystyna. Przedstawia się jako koci DT od 25 lat ze specjalnością w odchowie kociąt. W rzeczywistości trzyma w niewielkim, jednopokojowym mieszkaniu wielką liczbę kotów, nie zapewnia im właściwej opieki medycznej. Przyjęła kotkę na DS, a następnie oddała ją do schronu. Podłożyła wycieńczonej kotce karmiącej kolejny miot - część kociąt nie przeżyła. Długo by wyliczać - poczytajcie sami: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110981&hilit=IKA6 Podobno teraz szuka kotów do swojej "kolekcji" przez PW na dogomanii :( I taki news - jeszcze ciepły :( http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113145&start=59 Quote
kinia098 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Podniosę, bo zaczyna brakować pieniędzy na sterylizacje :( Quote
kinia098 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Kopiuję z miau: 2 małe Szylki, jak pisała Marta, były martwe :cry: Został jeden, cały czarny. Zostawiłam... Maluszek Siwej ma coś z oczkiem :( Przymrużał je. Mam nadzieję, że tylko coś mu wpadło, gdzieś leciutko się uderzył. Maluchy Tęczy, to straszne biedy :cry: Cholera, gdyby ten transport się znalazł, gdyby się udało, to je pierwsze bym wysyłała :cry: A tu Bulwa. O co jej chodzi? 8O :ryk: Dziczeje ta piękność, dziczeje... Kotka trićka- matka spod torów. Wydaje mi się, że zaokrągla się jej brzuch. Jej maleństwo :( Ślicznot u nas pod dostatkiem, tylko DT brak. Taka kruszynka, strasznie głodna. Nie wiedziała co robić, czy jeść czy uciekać :( Jesteśmy głodne, bardzo.. Złapałam też to szaro-białe coś spod torów. A właściwie, to siostra złapała :P Kinga gadała przez tel. a ona działała :P Okazało się być kotką z ropomoaciczem............................. 150zł plus 4 puszki z Biedronki za 8zł. Quote
kinia098 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Tęcza złapana !! :) mile widziane drobne wpłaty na sterylizację :oops: Quote
kinia098 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Pilnie poszukujemy DT dla tej koteczki !! http://www.dogomania.pl/threads/179241-DT-szuka-pi%C4%99kna-elegancka-burasia-z-bia%C5%82ymi-dodatkami-!-Zachodniopomorskie./page8 Quote
kinia098 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 pilnie poszukiwany dt dla 3-4 marmurkowych kociaków ! Grozi im niebezpieczeństwo ! Jakiś facet chce się ich pozbyć ! Na razie wyjechał, ale co będzie jak wróci ?! Pomocy ! Quote
Cudak Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja zaglądam do was, ale pomóc nie mam jak :( Zobacz na 71 str mojego wątku (banerek w podpisie), sabusia chyba chciała zaproponować DT, napisz do niej PW ;) Quote
kinia098 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='Cudak']Ja zaglądam do was, ale pomóc nie mam jak :( Zobacz na 71 str mojego wątku (banerek w podpisie), sabusia chyba chciała zaproponować DT, napisz do niej PW ;) dzięki ! :) poszło PW :) Quote
kinia098 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 zaktualizowałam pierwsze 3 posty, zobaczcie ile tych kotów jest...... Quote
kinia098 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Pod Biedronką meksyk :/ Tam jeszcze są na pewno jakieś 3 kotki do ciachania :/ Byłyśmy u maluchów- mają tam jedzonko, jest im na pewno ciepło, tyle że szkoda, żeby zdziczały i potem znowu będą mi się kocić :/ Fotki kiepskie, ale było naprawdę ciężko zrobić jakieś ciekawe :/ Wyciachany kocurek i kotka śmigają już jak szalone ;) I marmurcio się nam poprawił :D :ok: Marmurcio Z tyłu- matka maluszków. Śliczna jest, podchodzi trochę pod niebieski :D Z przodu coś wyciachane :P ja ich tam nie rozróżniam :roll: tym bardziej od tyłu.. Widać troszkę maluszka :D A pod kominami- jest jakaś nowa kotka chyba, dorosła i mała buraska. Ale teraz nie wiem, czy to takich ludzi, czy bezdomna :/ Wydaje mi się że czyjaś, tyle, że kotka tam się koci i zapewne małe poszerzą grono bezdomniaków :roll: Trzeba będzie coś z tym zrobić. Zlazłyśmy na dół przy moście i była tylko matka i 1 mały. Drugiego znalazłyśmy na podwórku na terenie MPGK. Więcej małych nie było. Szylka chyba znowu kotnaaaa !! #$#% :evil: $#^% :evil: :strach: I dobre wieści- Burasia i Markiz mają gdzie się schować :dance: Ktoś uchylił im okienko :D Biedaki na szczęście nie będą już marzły na dworze :ok: Piękne z nich kociska ! A na dachach jak zawsze bida:( Wszystko masakrycznie głodne :( Kurczę, szkoda żeby Tęczunia tam wracała :( Ale jeśli będzie jej tam lepiej, to nic na to nie poradzimy :( A maleństwo z Wałowej będę ciachać w tym samym czasie co buraskę z dachu. Myślę, że już gdzieś w połowie listopada można się za nie brać i będzie spokój :) tym bardziej, że malutka dała się pogłaskać i się nie bała :D zaraz dorzucę Wam fotki, tylko zerknę trochę do lekcji :P EDIT: no i mata te foty :P wszystkie autorstwa commety, żeby nie było:p Quote
kinia098 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Małe kolorki spod torów nazwałam Puszysta i Wzorek, bo już cholera nie wiem jak je nazywać :roll: Wzorek to ta ciemniejsza. Rudy, to Rudzik :P Wzorek Nowe maluszki, to dwa kocurki i jedna kotka :ok: Całego buraska nie było, to nie wiem. Kocurki to te mniejsze- bury z białym krawatem i brązowym noskiem, czyli Nosek i szaraczek z biała kreską na nosku, czyli .,.,.<mysli>... hmm.m Szary, o Szary będzie.. ! :p Kotka to ta bura pingwinka ;) dziwnie się zachowywała- jakby coś ją bolało :/ jak ją głaskałam, to tak dziwnie 'warczała' :( może ktoś ja przetrącił, jakieś auto :( szkoda mi jej, tak biednie wygląda. Nosek, mój ulubieniec :1luvu: Szary W sumie maluchy są odkarmione, tłuściutkie. Jedynie bura pingwinka, jak ja to mówię :P, tak marniej wygląda. A największy tłuścioch, to oczywiście kotka od Bulwy :roll: No po mamusi to ma, no co :roll: Nosek na pewno, niestety, załapał już jakąś wirusówkę :/ A także kotka i kocurek od Bulwy :/ Tutaj po prawo widać tą burą pingwinkę. Bulwa zaatakowała commetę 8O :ryk: fałszywe z niej kocisko:p A Śnieżynka jak nam wypiękniała ! Urocza jest :) Ehhh :roll: Quote
Isabel Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Piękne koty:loveu: Tylko domków brak...:-( Quote
kinia098 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 http://i55.tinypic.com/fyhidk.jpg rozwieszajta dziewuchy gdzie się da !!! Quote
kinia098 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=156601747712589&index=1 My na FB, rozsyłajcie ! Quote
kinia098 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/195421-Ciuszki-szpilki-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-kotk%C4%99-z-dachu-%28-sterylka-%29-do-05.11.-ZAPRASZAM-!?p=15632493#post15632493 Quote
kinia098 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Mam do adopcji 2 małe kociątka mix. syjamów. Quote
Cudak Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Popraw link do bazarku i pokaż te syjamiątka ;) Quote
kinia098 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='Cudak']Popraw link do bazarku i pokaż te syjamiątka ;) bazar mi usunęli :/ Tu widać syjamka z ciemniejszą mordką :1luvu: Jaśniejszy syjamek :1luvu: Quote
kinia098 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Cudak napisał(a):Ale cuda! (Dlaczego usunęli bazarek?!) jakieś tam błędy, nie zgodne z regulaminem :/ Quote
kinia098 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 hop ! jaśniejszy syjamek szuka DS ! czekoladowy ma już na razie zaklepany ;) Quote
kinia098 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 hop ! w sumie to teraz jeśniejszy zaklepany a czekoladowy szuka DS... Quote
kinia098 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Potrzebuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Słupsku, syjamki maja szansę na DS razem Quote
Recommended Posts