Jump to content
Dogomania

WEGA - do 3 razy sztuka! Już w DS w Gdyni! Trzymajcie kciuki ! ! !

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mnie zastanawia jak ludzie potrafią pięknie stwarzać pozory, że będą wspaniałym domem dla psa.
Przecież tych byłych właścicieli ktoś odwiedzał z wizytą przedadopcyjną....
Mogę jednorazowo przesłać 10zł. Pewnie pod koniec marca. Na jakie konto?

Posted

Kinia1984 napisał(a):
kurcze...ale moze Lady sie zmienila... z tego co pamietam to nie lubila suk...moze teraz wydoroslała:)

Myslę, że warto sprawdzić!!! :)

AWIT - wizyte "po" robiłam ja i Kinia. generalnie zastrzeżen nie było.

Posted

tak jak mowilam..aktorstwo mieli wrodzone...poza tym jak sie idzie na wizyte przed czy po adopcyjna ludzie chca jak najlepeij wypasc...w godzine czy dwie nie da sie poznac ich zachowan w roznych sytuacjach...
moje odczucie jest tez takie ze wlascicielka byla sklonna do wielu rzeczy aby zmienic... wnioskuje tak po rozmowie mojej z nia gdy Lady zaginela...jej partner natomiast to taki typ rzadzacy i wszystkowiedzacy, nie dawal mi dojsc do slowa, krzyczal i nie sluchal moich argumentow...mysle ze ona jest pod jego ogromnym wplywem...
Aha Lady nie reaguje na imie Lady tylko na Wege...i nie wiem czy jej robic mętlik w glowie i zmieniac imie...
wczoraj kupilam mlodej slicznotce sznur i ucho swinskie:) bo znajduje sobie rozne zabawki podczas nieobecnosci tz np reczniki papierowe i rolete:)

Posted

powiem wam jeszcze ze jest łobuzersko rozbrajająca:) pali takiego glupa ze nie lezy na lozku podczas nieobezcnosci Macka. Wczoraj Maciek przyjechal i ma okna na parterze wiec zaglada przez okno a Wega rozciagnieta na poduszce na lozku...Wiec biegnie do domu, otwiera drzwi a dziewczyna pod drzwiami i udaje ze wcale nie lezala choc posciel wygnieciona, a Wega zaspana:)

Posted

tripti napisał(a):
zaraz przeczytam:) może zobaczę Lady w niedzielkę;)

co to CK DEKLARACJI? mam różne tezy, ale jakoś nijak nie pasują:)

Czarne Kwiatki Deklarowiczów - niespełnione obietnice.

Posted

no tak, najprostsze nigdy nie przychodzi na myśl, ehh blondynka;)
Kinia - daj znać jak mniej więcej Ci pasuje, bo ja na pewno będę w Kobyłce około 12stej, tam zajmie mi to wszystko około 2 godzinek, a później Wołomin.

Posted

też się cieszę, mam nadzieję, że się uda i że nie zje mi Dianki:) bardziej boje się o Melke, bo jakiś czas temu rzuciła się na labladorkę sąsiadów. Ta labladorka tak wogóle to ciekawy przypadek, bo piękny postawny pies, ale ma coś w sobie, że często atakują go inne psy zupełnie bez powodu.

Tekst fajny, taki opisujący perypetie Lady... nie miała szczęścia dziewczyna...

Można jeszcze zaznaczyć, że to pies dla aktywnych:) na pewno będzie zainteresowana agility:)

Posted

Justynko ale Lady jest kolo Sulejowka, w Halinowie u mojego TZa ja w bloku nie dalabym rady z trzema potworami;) ale Halinow bardzo blisko wiec mozesz po mnie zajechac jak bedziesz w kobylce do wolomina i pojedziemy do Wegi mi pasuje tak od 2 do 5 po poludniu:)

Posted

a ja byłam przekonana, że Twój TZ też z wołomina:) jak możesz to zostaw mi na pw swój numer telefonu, kiedyś miałam, ale ulotniła mi się część książki telefoncznej to postaramy się jakoś umówić na niedzielę:)

Posted

Wiesci od Wegi: wczoraj bylismy u weta, przy uchu nie dala nic zrobic wiec w domu sama jej czyscilam ucho jakims plynem pieniacym od weta. Pan wet dal Wedze duzo smakolykow:) dostala ostatnia porcje antybiotyku bo rana sie nie paskudzi. Wczoraj wysmarowalam Wege fiprexem. W sumie wczoraj fiprexem smarowalam hurtowo bo az 6 naszych psow hehe. Ucho swinskie rozpracowuje w 15 min:)
Ciekawostka od weta: fiprex dziala max 2 tygodnie na kleszcze, a najbardziej oplaca sie kupowac ten nie w tubkach tylko w butli w sprayu, koszt 45 zł:) i tak samo skuteczny:) jeden psik na 1kg masy psiny. Benka psiknelam cale dwa razy a wege trzebaby 33 razy hehehe

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Wiesci od Wegi: wczoraj bylismy u weta, przy uchu nie dala nic zrobic wiec w domu sama jej czyscilam ucho jakims plynem pieniacym od weta. Pan wet dal Wedze duzo smakolykow:) dostala ostatnia porcje antybiotyku bo rana sie nie paskudzi. Wczoraj wysmarowalam Wege fiprexem. W sumie wczoraj fiprexem smarowalam hurtowo bo az 6 naszych psow hehe. Ucho swinskie rozpracowuje w 15 min:)
Ciekawostka od weta: fiprex dziala max 2 tygodnie na kleszcze, a najbardziej oplaca sie kupowac ten nie w tubkach tylko w butli w sprayu, koszt 45 zł:) i tak samo skuteczny:) jeden psik na 1kg masy psiny. Benka psiknelam cale dwa razy a wege trzebaby 33 razy hehehe

ło matko ..mój Nikuś waży 73 kg a Livka 55 kg.. po ile są cysterny?;)

Posted

dzis maciek podjedzie do tamtego weta w halinowie co byl na poczatku i wezmie rachunek za fiprex i prochy..Wczoraj bylismy w sulejowku bo w halinowie zamkniete mial. pomine juz fakt ze TZ nie chce pieniedzy za ta wizyte i moze dlatego zwleka tyle z pojsciem po rachunek;)