Nor(a) Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czy ktoś dobry ;) poda mi staweczkę seterów gordonów? (VIIgr) (są "aż" 4 sztuki ;) ) Quote
talut Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 GORDONKI PSY: kl.młodzieży NARIS WIATR Z ŻURAWIEJ DOLINY SUKI kl.młodzieży: NABRA WIATR Z ŻURAWIEJ DOLINY NELICE WIATR Z ŻURAWIEJ DOLINY kl.pośrednia TELIANI KLAN BASÓW Ala-sorry za mojego gadanie na JH ;) Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 pies mlodziez NARIS WIATR Z ŻURAWIEJ DOLINY suki mlodziez NABRA WIAT Z ŻURAWIEJ NELICE WIATR Z ŻURAWIEJ... posrednia TELIANI KLAN BASOW Quote
UTAAP Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Pierwsza seria fotek z soboty - nie wszystkie podpisuje, wrzucam jak leci, sorki za niektore nieostre:oops: :p ... Irish Glen of Imaal Bedlington Terier Irlandzki Irish Soft Coated Wheaten Terrier Szkoty Quote
AnkaW Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 No to jeszcze niech ktoś napisze jak wyglądało wpuszczanie na wystawę i odbieranie katalogów, było jakieś problemy? GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Bylam na wystawie przed 10 i kolejka do katalogow wcale wielka nie byla, bylo pare punktow w ktorych mozna bylo je odebrac :) Quote
kingula Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Wrocilam :lol: dzis bez psa ale zadowolona bo suczka znajomej wygrala rase w samoyedach ;) Ja sie opalilam pieknie, conajmniej jakbym z Grecji wrocila :p Wystawa piekna, a ring glowny najpiekniejszy jaki w zyciu widzialam (kto byl ten wie o co chodzi ;) ) Na stadionie nie ma sie gdzie skryc przed sloncem, wiec parasole wskazane. BOG V - 1 pies faraona (bodajze z Rosji czy Litwy)- piekny :crazyeye:, 2- DJP pani Supronowicz (startowal w mlodziezy, niestety nie mam jak sprawdzic imienia bo nie mam katalogu) 3- szpic miniaturowy z hod. Imparato. DJP wygral chyba takze BOG Junior V, a para faraonow (m.in zwyc.BOG) zostaly najlepsza para hodowlana. Z tego co jeszcze pamietam to: BOG 1- collie, BOG 3- welsh terier, BOG 6- dalmatynczyk (w brazowe cetki jesli to komus cos podpowie ;)),BIS Weteranow- collie, BOG Junior 3- kerry blue terier p. Świeton (takze BOB) i cos na BOG 3. To tyle. Jesli cos pomieszalam to z gory przepraszam. Powodzenia jutro :lol: Quote
AlaNowak Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 talut- spoko, nic sie nei stalo:) w ogole fest mialalm dzisiaj dzien zrabany i dlatego na JH nie wyszlo najlepiej... Quote
Toller Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agasia napisał(a):psy mlodzie Shaggy Toller's Shady Sherlock otw. Courageouscriton Falco Fop Toller Bryvilsac suki posr Amica Bambola Pod Jablonią otw Anitra Amica pod Jabłonią Granda Vigro Vestalis jojo - juz skanuje.. :) Bardzo dziękuję!!!!! Quote
alive Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czy ktoś może wie lub ma w katalogu o której godzinie wystawiane są jutro wyżły węgierskie??? próbowałam się dowiedzieć na różne sposoby włącznie z rozmowami telefonicznymi z paniami ze związku w Łodzi ale oni robią ze wszystkiego straszną tajemnicę... nie biorą pod uwagę faktu, że ktoś może jechać na wystawę 300km i niekoniecznie marzy o wstawaniu o 4 nad ranem.... :shake: Quote
alive Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Nawet nie wiesz ile dla mnie zrobiłaś!!! Składam wielkie dzięki :mdleje: !!! :) Quote
PANGEA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 alive napisał(a):Nawet nie wiesz ile dla mnie zrobiłaś!!! Składam wielkie dzięki :mdleje: !!! :) Z warszawy do Lodzi, to hmmmm jeszcze da sie wytrzymac :evil_lol: Mam ogromna prosbe, pewnie i tak :placz: Moze komus wpadla w aparacik Petit Bassetka ???? :oops: Byla jedna jedyna :shake: A Pani nie wiedziala o istnieniu konk finalowych :placz: i na BOG nie poszla :-( Ring bassetow byl na plycie gl. Quote
talut Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 widziałam tą petitkę, ale tatulek miał wtedy aparat :( Quote
PANGEA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 talut napisał(a):widziałam tą petitkę, ale tatulek miał wtedy aparat :( Mialam byc i sama ja zobaczyc :angryy: ale nie dojechalam :placz: Quote
alive Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 gdybysmy jechali z W-wy do Łodzi to nie byłby taki problem ale jedziemy z dłuuuuugiego weekendu z Kotliny Kłodzkiej :) Quote
talut Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Nawet nie wiesz ile dla mnie zrobiłaś!!! Składam wielkie dzięki :mdleje: !!! :smile: chyba jednak wiem ;) do Inowrocławia dojechaliśmy o 9, a beagle wchodziły o 13 :placz: Quote
jostra Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Czy ktoś mógłby mi podać jutrzejszą stawkę szanucerków mini czarnych. Chodzi mi o suki kl. pośrednia i psy kl. championów. Będę bardzo wdzięczna.:modla: I jeszcze o której i na jakich ringach są czarne oraz białe sznaucerki mini. Thx Quote
talut Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czarne szanucerki mini są na ringu VI o 12.00, a białe na VII o 10.00 :) SZNAUCER MINIATUROWY CZARNY PSY kl.championów RAMIS - ARI - GRAŻKI TAI CHI MISURATA UNISON REZLARK SUKI kl.pośrednia BERYLLA BOFIN BARONES O DOLINA RIVENDELL FANCY REZLARK SHARON ALWIS YARISA HERBANOWA SFORA :) Quote
agniecha Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 od godz.12.00 suki kl. pośrednia 4 1272-1275 psy kl. ch. 3 1267-1269 ring VI Quote
agniecha Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dublujemy się moi mili ! to nie ma sensu :placz: Quote
Agnieszka K. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A napisałaby jeszcze jakaś dobra duszyczka stawki sznuacerków mini pieprz i sól? Quote
Recommended Posts