Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GORDONKI

PSY:

kl.młodzieży
NARIS WIATR Z ŻURAWIEJ DOLINY

SUKI

kl.młodzieży:
NABRA WIATR Z ŻURAWIEJ DOLINY
NELICE WIATR Z ŻURAWIEJ DOLINY

kl.pośrednia
TELIANI KLAN BASÓW

Ala-sorry za mojego gadanie na JH ;)

Posted

Pierwsza seria fotek z soboty - nie wszystkie podpisuje, wrzucam jak leci, sorki za niektore nieostre:oops: :p ...

Irish Glen of Imaal

Bedlington

Terier Irlandzki

Irish Soft Coated Wheaten Terrier

Szkoty

Posted

No to jeszcze niech ktoś napisze jak wyglądało wpuszczanie na wystawę i odbieranie katalogów, było jakieś problemy?

GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW

Posted

Wrocilam :lol: dzis bez psa ale zadowolona bo suczka znajomej wygrala rase w samoyedach ;) Ja sie opalilam pieknie, conajmniej jakbym z Grecji wrocila :p
Wystawa piekna, a ring glowny najpiekniejszy jaki w zyciu widzialam (kto byl ten wie o co chodzi ;) ) Na stadionie nie ma sie gdzie skryc przed sloncem, wiec parasole wskazane.
BOG V - 1 pies faraona (bodajze z Rosji czy Litwy)- piekny :crazyeye:, 2- DJP pani Supronowicz (startowal w mlodziezy, niestety nie mam jak sprawdzic imienia bo nie mam katalogu) 3- szpic miniaturowy z hod. Imparato. DJP wygral chyba takze BOG Junior V, a para faraonow (m.in zwyc.BOG) zostaly najlepsza para hodowlana. Z tego co jeszcze pamietam to: BOG 1- collie, BOG 3- welsh terier, BOG 6- dalmatynczyk (w brazowe cetki jesli to komus cos podpowie ;)),BIS Weteranow- collie, BOG Junior 3- kerry blue terier p. Świeton (takze BOB) i cos na BOG 3. To tyle. Jesli cos pomieszalam to z gory przepraszam. Powodzenia jutro :lol:

Posted

Agasia napisał(a):
psy mlodzie
Shaggy Toller's Shady Sherlock

otw.
Courageouscriton
Falco Fop Toller Bryvilsac

suki posr
Amica Bambola Pod Jablonią

otw
Anitra Amica pod Jabłonią
Granda Vigro Vestalis

jojo - juz skanuje.. :)

Bardzo dziękuję!!!!!

Posted

czy ktoś może wie lub ma w katalogu o której godzinie wystawiane są jutro wyżły węgierskie??? próbowałam się dowiedzieć na różne sposoby włącznie z rozmowami telefonicznymi z paniami ze związku w Łodzi ale oni robią ze wszystkiego straszną tajemnicę... nie biorą pod uwagę faktu, że ktoś może jechać na wystawę 300km i niekoniecznie marzy o wstawaniu o 4 nad ranem.... :shake:

Posted

alive napisał(a):
Nawet nie wiesz ile dla mnie zrobiłaś!!! Składam wielkie dzięki :mdleje: !!! :)

Z warszawy do Lodzi, to hmmmm jeszcze da sie wytrzymac :evil_lol:
Mam ogromna prosbe, pewnie i tak :placz:
Moze komus wpadla w aparacik Petit Bassetka ???? :oops:
Byla jedna jedyna :shake:
A Pani nie wiedziala o istnieniu konk finalowych :placz: i na BOG nie poszla :-(
Ring bassetow byl na plycie gl.

Posted

Nawet nie wiesz ile dla mnie zrobiłaś!!! Składam wielkie dzięki :mdleje: !!! :smile:

chyba jednak wiem ;) do Inowrocławia dojechaliśmy o 9, a beagle wchodziły o 13 :placz:

Posted

Czy ktoś mógłby mi podać jutrzejszą stawkę szanucerków mini czarnych. Chodzi mi o suki kl. pośrednia i psy kl. championów.
Będę bardzo wdzięczna.:modla:
I jeszcze o której i na jakich ringach są czarne oraz białe sznaucerki mini.
Thx

Posted

czarne szanucerki mini są na ringu VI o 12.00, a białe na VII o 10.00 :)

SZNAUCER MINIATUROWY CZARNY

PSY

kl.championów
RAMIS - ARI - GRAŻKI
TAI CHI MISURATA
UNISON REZLARK

SUKI

kl.pośrednia
BERYLLA BOFIN BARONES O DOLINA RIVENDELL
FANCY REZLARK
SHARON ALWIS
YARISA HERBANOWA SFORA