Anu Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A czy ja mogę ślicznie poprosić o użytki w Labradorach!Bardzo mi zależy. Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Angee_p napisał(a):A ja byłabym bardzo wdzięczna za podanie staweczki maltańczyków ;) Proszę bardzo ..... :modla: A jakby ktoś mi napisał jeszcze na którym ringu i o której będą oceniane to ... :lilangel: 12:45 ring V juz podaje stawke pies mlkodziez MYSTIC MOMENT SE-LA-VI otw DRAB BIAŁA ENERGIA PRIVATE COLLECTION FORUSSI suki mlodziez BAJKA BIAŁY SKRZAT MY SWEET LILY SE-YA-VI RADOŚĆ SALSA WHITE MAGIC ONLINE DREAMS XARABEE ENIGMATIC VITTORIA posrednia POKUSA Z KOCIEGO DWORU Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Anu napisał(a):A czy ja mogę ślicznie poprosić o użytki w Labradorach!Bardzo mi zależy. AKSIS Z DWUDZIESTKI BLACK PEPPER ROYAL STANDARD DINO CZAR POGRANICZA NICO MATRIX Quote
dachenoceras Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 I ogólnie ciepło i słonecznie - ale od wschodu idzie deszcz - tak więc jutro ..... Doskonałego pionu życzę. Quote
UTAAP Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Hej, jestem juz po:evil_lol: Padam, leb mi peka, ale mam duuuuzo fot:multi: . Wstawie jak tylko pozmniejszam i poprzycinam niektore:eviltong: Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja dzisiaj wzielam aparat od znajomych ale... z siadajaca bateira.. ;) Wlasnie dostalam ladowarke, jutro jade jedynie towarzysko, raczej nic nie wystaiwam, chyba ze komus pomoc potrzebna to sluze, bo pewnie nudno mi troszke bedzie, ale aparat naladowany wiec cykac bede.. oj bede ;) Quote
Asta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Chyba nikt nie zauważył mojego posta poprzedniego... Poproszę stawkę ast'ów! Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A kto będzie jutro^^ Ja postaram się namówić tatę, ale nic nie obiecuję... Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agasia możesz mi napisać tylko imiona i przydomki tych psiów: 770.? 775.? Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 770 - Karmella Kiara Univers 775 - Banda-B Jag-Sza Quote
agniecha Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Psy kl. młodzieży MYSTIC MOMENT SE-LA-VI kl. otwarta DRAB BIAŁA ENERGIA PRIVATE COLLECTION FORUSSI SUKI KL. MŁODZIEŻY BAJKA BIAŁY SKRZAT MY SWEET LILY SE-LA-VI RADOŚĆ SALSA WHITE MAGIC ONLINE DREAMS XARABEE ENIGMATIC VITTORIA KLASA POŚREDNIA POKUSA Z KOCIEGO DWORU RING V GODZ. 12.45 PŁYTA GŁÓWNA :lol: :lol: Quote
caterina1 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Napiszcie proszę o której jutro wchodzą bullmastiffy ?? Będę bardzo wdzięczna Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agasia napisał(a):770 - Karmella Kiara Univers 775 - Banda-B Jag-Sza Super ślicznie dziekuje wszystko przepisane i mam dozie stawki :loveu: Dzięki Za Wszystko Agasiu :calus: Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 caterina1 napisał(a):Napiszcie proszę o której jutro wchodzą bullmastiffy ?? Będę bardzo wdzięczna 12:15 ring 20 Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 jo-jo napisał(a):Super ślicznie dziekuje wszystko przepisane i mam dozie stawki :loveu: Dzięki Za Wszystko Agasiu :calus: Nie ma sprawy - milego podbijania jutro lodzi.. :) Moze do was wpadne popatrzec... :evil_lol: Quote
agniecha Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 caterina1 napisał(a):Napiszcie proszę o której jutro wchodzą bullmastiffy ?? Będę bardzo wdzięczna GODZ. 12.15 Quote
Agappe Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ojejjj zapomniałam o tej wystawie!!!! moge prosić o AKITY (japońskie)?? Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agasia napisał(a):Nie ma sprawy - milego podbijania jutro lodzi.. :) Moze do was wpadne popatrzec... :evil_lol: Trzymajcie kciuki ja jakąś tam nadzieje mam więc potrzebuje tylko otuchy :evil_lol: Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 jo-jo napisał(a):Trzymajcie kciuki ja jakąś tam nadzieje mam więc potrzebuje tylko otuchy :evil_lol: jo-jo; o której dogi wchodzą i na który ring? jesli uda mi się jutro przyjść, to Ci nie odpuszczę:razz: Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 bellatriks napisał(a):jo-jo; o której dogi wchodzą i na który ring? jesli uda mi się jutro przyjść, to Ci nie odpuszczę:razz: Ring 16 od 10 :diabloti: Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agappe napisał(a):ojejjj zapomniałam o tej wystawie!!!! moge prosić o AKITY (japońskie)?? psy szczeniaki ISSUN BOSHI HALNE WZÓRZE mlodziez AKITA U IZIS YORITO MONOYAWARAKE TAJGETA MUSHA TAJGETA NORITSU-GO MATAGIINU posrednia AKITA U IZIS UTUKUSHII FOKUS ROYAL WARU RILAF otw CHAKUJITSU SUTEKI KENDO RZĄSKA OKII MATAGIINY champ AMAI BAKIRA BIMBO YAMMAMOTO BOS KUMADE CZANAJ ROAL TANOSHIMI-GO DOGUTTI suki mlodziez AIKO TAJGETA ATSUMI TAJGETA FUJIN YAMAMOTO TYCON EMI GO posr DAICHI OMONO GAWA RENAI SABI HALNE WZGORZE otw ANIA REBIA BEJSHI ROAL DYUKA PA-LIS KURIMU TAJGERA ch BU YAMMAMOTO INAZUMA OF AMAYADORI KEN OJOSAN MATAGIINU Quote
Recommended Posts