bellatriks Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Ja poproszę o fotki z agility na maila (od Bellatriks i Agasi),małe sprostowania ten shelti to Arti,a nie Parys,na zdjęciu z frisbee jest Eli,a z aporcikami Wendy.Na filmikach tańczy sheltie Arti i borderka Wendy. ups, coś mi się pomyliło. Za duże nagromadzenie informacji:oops: Już poprawiam. Klaudia podaj mi swojego maila Quote
Agasia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 na BISie 1 Nowofundland , 2 Pekińczyk, 3 jakis terier ;) 4. Dalmatynczyk Quote
Jagoodka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='alanowak']Dosk1, Zw.Mł, NPwR, BOB i III BIS Junior gr.V!!! alanowak ucaluj BB od nas :) GRATULUJEMY :) Quote
Polna Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 małe basseciki Cekin od Adusi :) cwiczy z nami agility srebro 2 miejsce w pośredniej Marteczka i Arnold Funny mł. Quote
Gaga Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='JASMIN']A jamniorków długowłosych mini i króliczków nikt nie ufocił?:-( a z Dobrego Miasta i nietypowo moga byc? ;) Quote
Marca_Besi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Gratulacje dla Wszystkich!!! [quote name='Martyna']o BISach nic nie wiem, ale mam z Tijakiem ostatnie Zw Ml i skonczony Ml Ch Pl :-) i na dokladke z Afiska CWC i CACIB :D Martyna a czy masz zdjęcia Flatów? Quote
Jagoodka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 moge prosic staweczi Welsh springer spaniel i Angielski springer spaniel i cz ktos wie jakie psiaki na BOG gr VIII Quote
Draczyn Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Buldozki francuskie - wyniki PSY Klasa szczeniat .Dappy Sweet Cookies W.O lok.II Ermak z Rozy Vetrov W.O. lok.I Klasa młodzieży Angelo Hudson Minimolos dosk.I Zw.Ml. Klasa posrednia Amo od Pysi Oprysi dosk. IV Dodi z Cocolandu dok.I, CWC, Res. CACIB I-Grek Pro Publico Bono dosk.III La Palette Plaisant Sharm dosk.II Klasa otwarta Amor of Love Krol Arlekin dosk.II Matti Matuchowa Frajda I dosk, Cwc, CACIB, NPwR SUKI Klasa Młodzieży Agra Godlub dosk.IV Aisha Star Minimolos dosk.III Dakota Baflo dosk I Desa Alantos dosk. II Klasa pośrednia Draczna Draka Draczyn dosk.I, CWC Eureka Ostap Bender dosk.IV Kaya Gremlisowe Stadko dosk.II Truskaweczka To Co Najlepsze dosk. III Puma Gremlisiowe Stadko dosk. Klasa Otwarta Amore Mio Król Arlekin dosk I , CWC, Res.CACIB Dumna Verus doskIV Fina Ostap Bender dosk.II Gapcia Draczyn dosk. Only You z Nadarzyna dosk.III Klasa champ. Malinka Pełnia Szczęścia dosk, CWC, NSwR, CACIB, BOB Napisala tylko te wyniki , ktore znam, resztę psow i suk nie wpisalam, bo schodzily z ringu zarowno te z dosk. jak i te z db i bdb Quote
Draczyn Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Buldogi francuskie - fotki Tylko tyle, bo dalej bateria wysidla Angelo Hudson Minimolos Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ja to chyba dopiero za jakies 2h wstawie swoje, glownie z BISow:diabloti: Quote
AiMiN Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Jak komuś jakiś chow-chow się zaplątał w aparacie, to poproszę grzecznie na: [email protected] Asi@ Quote
Nitencja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Utaap chociaz jedno daj teraz z tych Bisow :) no glownie III lokate . Nie badz taka ;-) Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Sorki Nitencja - baterie mi siadly zaraz po zrobieniu fotki z BISow, ledwo zdazylam:evil_lol: . Laduje juz jakis czas, ale musze poczekac do konca, bo bez baterii aparatu nie wlacze:lol!: . A tak wogole, to stawialam na Wesza, generalnie nie wzbudzaja we mnie wiekszych emocji, ale ten mi sie podobal:cool3: Quote
pentu Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 BIS RAS POLSKICH 1PON Pani Szyszkowskiej 2 gonczy polski SZABLA KŁusujaca Sfora FCI 3 Podhalan bo jest zle podpisane zdjecie A czy ktos ma wyniki z BISA?? Quote
Nacia_i_Fluffy Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A wie ktoś może jak z BiS? Szczególnie interesuje mnie collie - czyli I gr. JAGNA Zbiczuj Proszę!! :) Quote
Pik Pari Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A ma ktos wyniki średniaków p&s? Staweczka tez nie pogardze ;-) Quote
Elitesse Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Pik Pari napisał(a):A ma ktos wyniki średniaków p&s? Staweczka tez nie pogardze ;-) staweczke to ja ci podam :) z wynikami bedzie juz gorzej psy mlodziez AL BUNDY ELITESSE - 2 ALKO PUEBLO LEX LAS RĘCZYNSKI SUPER MY LOVE DON HAN posrednia BASTER BASS ZIELONY KĄCIK -1 otwarta CEKIN SIEMOWIT CHAN ZNAD NYSY SZALONE FOKUS PIK PARI champ ENRICO GAGTEK -1 kl.wet DANTE -1 suczki mlodziez SAMBA MY LOBE DON HAN VISTA HARMONIJA posrednia ALBA ASTRA ELITESSE - 2 RUS TOP RATE UNIQUEA - 1 otwarta ARIS BBIS MILENIUM DWA CELLA ROBINA FLORYDA STRONG LADY BERGANZA -2 bdb champ AVE CONCORDE LAKME GRACE KELLY PIK PARI HESIA YAPI PIK PARI OSME UNIVER SILU ELFAS -1 Quote
kivik Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Elitesse, rase w średniakach P&S wygrał Enrico GAgatek...wiecej nie wiem:( Quote
flashka-g Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Agappe napisał(a):a ktoś zna wyniki BOG V Junior??? 1 Akita Amerykanska 2 Pies faraona 3 basenji Quote
gigi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 uprzejmie proszę o wyniczki miniaturek pieprz i sól.:Dog_run: Quote
Ludek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='jambi'] a to parson z 4: To na pewno nie jest parson tylko jack. Quote
Recommended Posts