Agappe Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 kingula napisał(a): BOG V - 1 pies faraona (bodajze z Rosji czy Litwy)- piekny :crazyeye:, 2- DJP pani Supronowicz (startowal w mlodziezy, niestety nie mam jak sprawdzic imienia bo nie mam katalogu) 3- szpic miniaturowy z hod. Imparato. DJP wygral chyba takze BOG Junior V, a para faraonow (m.in zwyc.BOG) zostaly najlepsza para hodowlana. DJP to pewnie ten sam który w Legionowie wziął dwa BISY (dorosły i junior) a ktoś ma zdjecia tych faraonóww????? Quote
UTAAP Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja mam, ale jeszcze nie wrzucilam - dzis juz nie dam rady:shake: Quote
AnkaW Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A my już gotowi do drogi :multi: . Ale mi się chce spać :p Quote
Agasia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 a ktoś ma zdjecia tych faraonóww????? Moja znajoma ma bo osobiscie robilam im zdjecia jej aparatem :) Quote
jo-jo Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No my własnie się zbieramy i chcemy tak nie długo po 7 wyjechać :diabloti: Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 To ja szybko wrzucam reszte fotek z wczorajszego dnia:diabloti: Troche agility Siberian Husky Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Kilka fot mojej Gajki (vel Ziutka):p Tutaj z POLNĄ A tu sesja zdjeciowa Ziutka by POLNA:lol: Malamuty Briard Ceskoslovensky Vlcak Afgan Aaa, znow moj Ziutek z foxiczka wystawiana przez Jovanne Wanio z whippeciatkiem Quote
Koma Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Inez-Aga napisał(a):ile kosztuje wstęp na wystawę dla widza? Bilet normalny 10zł ulgowy 5zł ;) Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Pucharki Pary hodowlane http://img133.imageshack.us/img133/3816/img0535medium2bi.jpg Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Jestes, jestes flashi. A swoja droga, to fajny ten sedzia byl;) Ide psa wysikac i zaraz wstawie jeszcze grupy hodowlane:diabloti: Quote
flashka-g Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 a co tez chciałas zostać ucałowana:cool3: ??:)) Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Wiesz, gdybym byla akurat u tego sedziego:cool3: ....:evil_lol: Chyba rzadko sie zdaza zeby kazdy sedzia chcial ze wszystkimi robic zdjecia po ocenie - to mile bardzo;) Quote
flashka-g Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 no bo on sie jakos specjalizuje w huskych niby czy cos w tym:)) Intersowało go z jakich hodowli sa psy i wogole.Szkoda ze nie chetnie rozmawiał po angielsku;) Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No to naprawde fajny sedzia sie trafil na Husky:mdrmed: Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Grupy hodowlane Juzak BIS Junior Zakochalam sie w tym psie - BIS Junior :loveu: !!! KUNIEC FOTEK:diabloti: Quote
flashka-g Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 ogolnie moze i jakas wiedze mial...ale czasami zastosował wybory z kosmosu:)) no i z tego co dalo sie zauwazyc nie przepadał za rudymi. Quote
.ania Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 poproszę o stawkę pudli :lol: najlepiej wszystkich wielkości, a jeśli byłoby dużo to tylko dużych ;) Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Podaje pudle, ale tylko duze bo musze zmykac na wystawe:p DUZE APRICOT, SREBRNY psy-mlodziez DOMTOTEM STARS BOY AGAIN DUZE BIALY, BRAZOWY, CZARNY psy-championy EVER LASTING LOVE MINARETT suki-mlodziez QUANE WHITE SABINE AMI-RA suki-posrednia BLACK BEAUTIFUL LADY NIGER ASTRUM CHICOS COOL LOOKING SNATCHER suki-otwarta BRIGIT BARDOT BI-BI NIGER ASTRUM Quote
.ania Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 UTAAP napisał(a):Podaje pudle, ale tylko duze bo musze zmykac na wystawe:p DUZE APRICOT, SREBRNY psy-mlodziez DOMTOTEM STARS BOY AGAIN DUZE BIALY, BRAZOWY, CZARNY psy-championy EVER LASTING LOVE MINARETT suki-mlodziez QUANE WHITE SABINE AMI-RA suki-posrednia BLACK BEAUTIFUL LADY NIGER ASTRUM CHICOS COOL LOOKING SNATCHER suki-otwarta BRIGIT BARDOT BI-BI NIGER ASTRUM Dziękuję bardzo :Rose: I powodzenia na wystawie ;) Quote
UTAAP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ja sie wystawialam wczoraj, ale dzis ide jeszcze pofocic:diabloti: Powodzenie zycze dzisiejszym wystawcom:jumpie: Quote
MaliS Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A macie jakies foty beaglatek ? :P bo my aparatu nie mialysmy :(:(:( dupy z nas i tyle !! Quote
Recommended Posts