Elitesse Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czy moge poprosic o sznaucery srednie pierz i sol - wszystkie - oraz miniatury czrano srebnne psy z kl.mlodziezy :modla: Quote
AlaNowak Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dosk1, Zw.Mł, NPwR, BOB i III BIS Junior gr.V!!! Quote
Agnieszka K. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='alanowak']Dosk1, Zw.Mł, NPwR, BOB i III BIS Junior gr.V!!! Gratuluję!!! Ale Zwyciężca młodzieży nie może być NPwR, może być Zwyciężcą Rasy. Quote
talut Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 SZNAUCERY MINI CZARNO-SREBRNE PSY kl.młodzieży SASQUEHANNA (FCI) RED WINE kl.młodzieży ALEKSANDER ROMANOWY VIS A VIS ESZTEN PLANETA SATURN GANG LEKSALAND SASQUEHANNA (FCI) KRUSZON kl.otwarta DEVIN NOTHUMBERLAND GASTOR MARANGA Z RAMZESÓWKI KAMRAT X-MAN XAVIER TONIO Z WILCZEJ SKARPY kl.championów COMPLIMENT REZLARK PIP'N THAT'S MY STORY SUKI kl.młodzieży A-MATINKA PRIMUS INTER PARES DEXI FORMOSUS SASQUEHANNA (FCI) RATAFIA SFORA MIKRUSÓW BIBI TORKA TORRECILLA NADPILICKIE BESTYJKI kl.pośrednia FUKSJA LEKSALAND SASQUEHANNA (FCI) DZIĘCIELINA VIALNELA BEAUTY BEST kl.otwarta AKTE SERCE SYLWUSI DAMA PRZYSUSKA GWIAZDA FLER PARK PRIMAVERA GATA MARANGA Z RAMZESÓWKI MANTA SASQUEHANNA DOMAN MATYLDA OD SIWEGO KOTA ROLKA RODESIA NADPILICKIE BESTYJKI SASQUEHANNA (FCI) KRZAKÓWKA UVERTURA HELLOWEN WYOMING HELLOWEEN kl.championów BOLTRES MIRANDA Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Elitesse napisał(a):czy moge poprosic o sznaucery srednie pierz i sol - wszystkie - oraz miniatury czrano srebnne psy z kl.mlodziezy :modla: srednie psy mlodziez AL BUNDY ELITESSE ALKO PUEBLO LEX LAS RĘCZYNSKI SUPER MY LOVE DON HAN posrednia BASTER BASS ZIELONY KĄCIK otwarta CEKIN SIEMOWIT CHAN ZNAD NYSY SZALONE FOKUS PIK PARI champ ENRICO GAGTEK suczki mlodziez SAMBA MY LOBE DON HAN VISTA HARMONIJA posrednia ALBA ASTRA ELITESSE RUS TOP RATE UNIQUEA otwarta ARIS BBIS MILENIUM DWA CELLA ROBINA FLORYDA STRONG LADY BERGANZA champ AVE CONCORDE LAKME GRACE KELLY PIK PARI HESIA YAPI PIK PARI OSME UNIVER SILU ELFAS Quote
skubi Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Gratuluje wszystkim!!! Mogę też prosić jakąś dobrą duszę o stawkę Bearded Collie??? Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 skubi napisał(a):Gratuluje wszystkim!!! Mogę też prosić jakąś dobrą duszę o stawkę Bearded Collie??? psy mlodziez ALF V.D. BRANDENBURGER BEARDEE BANDE otwarta ESSANDSEE ODD THE PEG NO-NONSENSE'S CAMELOT champ CONAN CLOPS KINDLE PASSION OFF THE PEG SAUDADE DE SHALEEMAR suki mlodziez EVERLASRING ECTASY MARINUS posr UNA BLACK LIVIES V.D SILBERMINE otw CHARLEDTON LULLA LUCK ch DEA-DRO KATHERINE Quote
AnkaW Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agasia napisał(a):ring 16, 0d 10 :) A ja mam pytanie.. czy ktos moglby mi uzyczyc jutro psa na JH :)? Chce pucharka :D :D nie ma sprawy, jak się nie będziesz wstydzić wyjść z takim kurczakiem i jeszcze będzie chciał iść....:p Quote
Agnieszka K. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 talut napisał(a):SZNAUCERY MINI CZARNO-SREBRNE Talut, wieeelkie dzięki. A mogłabym bardzo, bardzo prosić jeszcze o sznaucery mini pieprz i sól? Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 AnkaW napisał(a):nie ma sprawy, jak się nie będziesz wstydzić wyjść z takim kurczakiem i jeszcze będzie chciał iść....:p Anka no to moze sie wreszcie spotkamy... :diabloti: z "kurczaka" bym z checia skorzystala ;) Quote
AnkaW Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agasia napisał(a):Anka no to moze sie wreszcie spotkamy... :diabloti: z "kurczaka" bym z checia skorzystala ;) znajdziesz nas na IV ringu zaczynamy o 10.40. A poznasz nas po tym że będzie najmniejszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 AnkaW napisał(a):znajdziesz nas na IV ringu zaczynamy o 10.40. A poznasz nas po tym że będzie najmniejszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj ja o tej porze chyba bede obstawiac setery z aparatem ... podaj mi moze na PW swoja kom :)? i w jakiej klasie jestescie? Quote
talut Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agasia jest pazerna na pucharki :eviltong::diabloti: Quote
bellatriks Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 talut napisał(a):Agasia jest pazerna na pucharki :eviltong::diabloti: Któż by nie był:cool3: Quote
talut Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 bellatriks napisał(a):Któż by nie był:cool3: ja :cool3: bo bzytkie były :lol: (nie no, jak Agaś zaczeła gadać jakie to proste i w ogle to sie napalilam :diabloti:) Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agnieszka K. napisał(a):Gratuluję!!! Ale Zwyciężca młodzieży nie może być NPwR, może być Zwyciężcą Rasy. Pewnie chodzi o NJwR :cool1: Quote
talut Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 CAVALIERY SUKI kl.szczeniąt DORNICKA FIMFARUM kl.młodzieży BLANCA SANTANA GWELLIAN COFFE ALEGRANDA FAIRAISA QIRI BIALY DEMON LESSIE DOBRY ROK LINDA-VENA GORCORGI NORMA JEAN DU CHATEAU NOBLESSE kl.pośrednia AGA PUPIL KSIĘŻNICZKI DIANY AISZA PIEKNISIA LIPIENIOWA ANONA TRES BARBORKA KAVALIRI KVARTETO BRISEONE QIRI BIELY DEMON HARMONIE Z VIOTVE kl.otwarta DOLLY KRÓLEWSKI KLEJNOT DORI-TRICOLOR NORSŁAW RAMATTO HAZEL SYLENA (FCI) Quote
Agasia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Agaś już ma pokoj jak bazarek przez pucharki a chce jeszcze i jeszcze :D :D Quote
talut Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 to niech Agaś odda kilka pucharków Talutowi, żeby było miejsce na nowe :cool3: Quote
Agnieszka K. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 jo-jo napisał(a):Pewnie chodzi o NJwR :cool1: Pewnie tak. ;) Bo w Łodzi są chyba porównania o Najlepszego Juniora i Najlepsze szczenię, które później wychodzą odpowiednio na BIS Junior oraz BIS szczeniąt. Quote
AlaNowak Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Hehe, ja wiem, ze nei moze,a le tak sala sedzina, wiec tak chyba jest, skapnelam sie dopiero godzine po ocenie:P:P:P Quote
Recommended Posts