talut Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Malis, kilka fotek beaglowych jest tutaj http://fmz.forall.pl/viewtopic.php?t=15&start=12780 Quote
jambi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Troszke fotek z soboty ;) Na początek Akity Amerykańskie: NSwR Najlepsze szczenię BOB i ZwMł sorry za jakość tego ostatniego - słońce prosto w oczy :oops: Quote
jambi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 teraz Bassety: Zwycięstwo mlodzieży COLOMBO z Polany Kłapouchego WILCZARZE: NPwR parka - NPwR i Najlepsze szczenie Quote
---------- Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Agnieszka K. napisał(a):Pewnie tak. ;) Bo w Łodzi są chyba porównania o Najlepszego Juniora i Najlepsze szczenię, które później wychodzą odpowiednio na BIS Junior oraz BIS szczeniąt. W Lodzi jak zwykle nie bylo porownan o tytul NSzwR i NJwR. I psy i suczki z tych klas szly na BIS. Quote
jambi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Najlepsze weterany z soboty Najlepsze z ras polskich 1 PON 2 Gończy polski 3 Podhalan Grupa I 1 Collie 2 Australijczyk 3 PON z grupy 3 wszystkie fotki mam do kitu, jedynie Parson z 4 miejsca jakoś wyszedł 1 Welsch 2 Kerry Blue 3 Szkot a to parson z 4: Grupa 5 1 Faraon 2 Akita Am. 3 Pomeranian 4 Akita Inu Quote
jambi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 a teraz to ja sie ładnie usmiechne o fotki z dzisiaj, najładniej poprosze o sznaucery :cool1: i IX-tke! Quote
Ka-Vanga Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Hihihi Jambi, chyba Ci sie lokaty 2 z 3 pozamienialy :evil_lol: ;) . Wlasnie ja tez baaaaardzo ladnie prosze sznaucerki ufocone jesli ktos ma :loveu: . Quote
MaliS Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='talut']Malis, kilka fotek beaglowych jest tutaj http://fmz.forall.pl/viewtopic.php?t=15&start=12780 niestety nie wchodzi mi ta strona!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: jak pech to pech :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
AlaNowak Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 wstawiajcie jak najwiecej zdjec:D Macie moze gdzies basenji??? Quote
JASMIN Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Jeżeli ktoś by miał to bardzo proszę o fotki jamników dłigowłosych, szczególnie zależy mi na mini i króliczych :modla: Jeżeli ktoś ma tego dużo i nie chce się mu wstawiać to bardzo proszę na maila [email protected] Quote
Agasia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 hej hej hej my wrocilismy z dzisiaj juz... ;) fotek tez troszke mamy.. BIS Junior z dzisiaj - Karmino Made In Februar - seter irlandzki Quote
jo-jo Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 My własnie wróciliśmy ;-)) Bardzo fajnie było, bardzo podobało mi się że można było pod ringiem w autkach siedzieć ;-)) Ogólnie super atmosfera mnóstwo dogów do drapania czyli 7 niebo :loveu: Quote
Agasia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='MaliS']niestety nie wchodzi mi ta strona!! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: jak pech to pech :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Malis - otóż twoja sunka ( i ja :diabloti: ) Quote
Dorota_Fiszer Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 a moze ktos wie,jakie psy stanely na pudle na BISie? Quote
Martyna Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 o BISach nic nie wiem, ale mam z Tijakiem ostatnie Zw Ml i skonczony Ml Ch Pl :-) i na dokladke z Afiska CWC i CACIB :D Quote
jo-jo Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 To ja swoje dołoże a co tam ;-)) Jojek nie zawiódł i .. Ocena Doskonała Lokata I/3 CWC NPwR i CACIB Tym samym rozpoczęliśmy InterChampionat :loveu: Quote
Agasia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 To dam zdjecia.. ;) seterzasto ;) Maluchy.. :) Agility Quote
jo-jo Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A nie zaplątały się komuś dogi w obiektywie ?? :razz: Quote
JASMIN Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 A jamniorków długowłosych mini i króliczków nikt nie ufocił?:-( Quote
bellatriks Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Kasia & Holka Klaudia & Mika Piotrek & Ozzy Maliniak Nikita i jego pani skaczą przez skakankę Sheltie Arti(dzięki Klaudia za poprawkę;) ) podczas tańca Frisbee (bc Eli) Aportowanie drewnianych koziołków wskazanych przez przewodnika(bc Wendy) Przepraszam, że fotki takie male, ale zmniejszałam je przez Imageshacka, bo w GIMPie za długo by to trwało... Jakby ktos chciał duże oryginały to może zgłaszać się na pw lub maila. A teraz filmiki: Arti - sheltie Wendy - bc PS. jo-jo, miło mi było Cię poznać;) Poprawa informacji dzięki Klaudii:-) :* Quote
pszym Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Martyna napisał(a):o BISach nic nie wiem, ale mam z Tijakiem ostatnie Zw Ml i skonczony Ml Ch Pl :-) i na dokladke z Afiska CWC i CACIB :D Dałaś czadu! Brawo!!! :beerchug: My też super, I w pośredniej w goldenach... Quote
Klaudia:-) Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ja poproszę o fotki z agility na maila (od Bellatriks i Agasi),małe sprostowania ten shelti to Arti,a nie Parys,na zdjęciu z frisbee jest Eli,a z aporcikami Wendy.Na filmikach tańczy sheltie Arti i borderka Wendy. Quote
Recommended Posts