Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiecie może czy da się jeszcze bez konsekwencji zrezygnować ze zgłoszenia? Właśnie patrzę na rozpiskę i niecały miesiąc po Łodzi na klubówce ocena ten sam sędzia...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JASMIN']Nie wiecie może czy da się jeszcze bez konsekwencji zrezygnować ze zgłoszenia? Właśnie patrzę na rozpiskę i niecały miesiąc po Łodzi na klubówce ocena ten sam sędzia...[/quote]
Chyba nie powinno byc problemu bo przyjmowanie zgloszen przedluzono o tydzien, wiec powinno tez dac sie wycofac ;)

Posted

[quote name='UTAAP']Chyba nie powinno byc problemu bo przyjmowanie zgloszen przedluzono o tydzien, wiec powinno tez dac sie wycofac ;)[/quote]

No napisałam do nich maila z zapytaniem. Pewnie jutro odpowiedzą... Oby dało się z tym jeszcze coś zrobić bo nie ma sensu jeździć co 3 tygodnie do tego samego sędziego a jeżeli mam wybierać to wolę jechać na klubówkę...

Posted

Czy jeżeli przedłużono przyjmowanie o kilka dni, to również termin opłat jest jest przedłużony? - własnie przed chwilą zrobiłam przelew ale jeszcze według stawek do 31.03.

Posted

[quote name='UTAAP']No masz racje JASMIN, pewnie ze nie ma sensu, ale nie wydaje mi sie zeby robili problemy, zobaczymy:p[/quote]

Dzwoniłam właśnie do ich oddziału. Mogę wycofać zgłoszenie do końca tego tygodnia ale muszę wysłać priorytet lub faks bo potrzebują mój podpis i nie może być mail... Dziwne bo aby przyjąc wystarczył mail :roll:. No nic jutro faksem wyślę...

Posted

[quote name='Alojzyna']Czy jeżeli przedłużono przyjmowanie o kilka dni, to również termin opłat jest jest przedłużony? - własnie przed chwilą zrobiłam przelew ale jeszcze według stawek do 31.03.[/quote]

Na stronie łódzkiej pisze, że dopiero w dniu wystawy opłata wynosi 150 zł za każdego zgłoszonego psa, do tego dnia obowiązują "zwykłe" opłaty ;)

Posted

szukam życzliwej duszyczki która miałaby miejsce w samochodzie dla jednej osoby i małego psa, przejeżdżającej przez Częstochowę na wystawę w Łodzi w sobotę 6 maja
oczywiście dokładam się do paliwa!
znajdzie się ktoś?

Posted

[quote name='UTAAP']Hmmm, rzeczywiscie dziwne z tym podpisem:roll: , no ale dobrze ze mozna sie "wypisac" w razie czego.[/quote]

No wczoraj całe oficjalne podanie z podpisem poszło faksem a dzisiaj dzwoniłam do łódzkiego oddziału i wszystko jest ok - zgłoszenie wycofane :multi:.

Posted

słuchajcie a jak myślicie czy jakby co w soboe niedziele bedzie można jeszcze wycofać jakby co ?? (mam oczywiście namyśli tą sobotę i niedziele)

Posted

[quote name='jo-jo']słuchajcie a jak myślicie czy jakby co w soboe niedziele bedzie można jeszcze wycofać jakby co ?? (mam oczywiście namyśli tą sobotę i niedziele)[/quote]

Zgłoszenia przyjmują do poniedziałku więc myślę, że pewnie można będzie jeszcze wycofać... ;)

Posted

Pewnie już to tu wałkowaliście, ale nie chce mi się przewalać całego tematu...:oops:
Czy przyjmują zghłoszenia wysłane meilem? To jutro jeszcze prędziutko bym wysłała:cool3:

Posted

Gosia prędziutko migusiem wysyłaj :lol: Jeszcze można. Potwierdzenie przyjecia tez dostaniesz mailem. Albo jak wolisz to napisz mi na gg które psy a ja w czwartek osobiście Ci zgłoszę.