Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tufi napisał(a):
Tak tez zrobilam zanimzdecydowalam sie odpowiedziec - byc moze roznie rozumiemy znaki graficzne typu :evilbat:

Być może...

tufi napisał(a):
Ale Twoje sformulowanie do profesjonalnych rowniez nie nalezy :-?

Zapewne tak samo jak Twoje o sierści wyzartej przez mole...

tufi napisał(a):
Jesli lektura dzialu "teriery typu bull" jest dla Ciebie tak nieprzyjemna, to dlaczego sie zmuszasz?

A czy ja gdzies coś takiego napisałam, że nie lubię :o ?
Bardzo to interesujące...będę wapadać częściej 8)

tufi napisał(a):
Taki to juz urok forum dyskusyjnego, ze kazdy moze napisac, co uwaza za sluszne

Popieram... 8)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisał(a):

tufi napisał(a):

Czy mi sie wydaje, czy tez mieszasz watki i zupelnie rozne sprawy? :o
Skoro nie potrafisz dobierac argumentow adekwatnych do tematu rozmowy, to z mojej strony zapewniam Cie, ze koncze te dyskusje, ktora nie prowadzi do niczego, jak tylko chwytania sie przez Ciebie brzytwy...

Posted

tufi napisał(a):
Diana14 napisał(a):

tufi napisał(a):

Czy mi sie wydaje, czy tez mieszasz watki i zupelnie rozne sprawy? :o
Skoro nie potrafisz dobierac argumentow adekwatnych do tematu rozmowy, to z mojej strony zapewniam Cie, ze koncze te dyskusje, ktora nie prowadzi do niczego, jak tylko chwytania sie przez Ciebie brzytwy...

Ja sie chwytam brzytwy? Ja tylko przytaczam Twoje profesjonalne i adekwatne wypowiedzi. To chyba nie grzech. W koncu forum jest od dyskutowania i tego mi nikt nie zabroni. A czy wątek ten czy inny to nie zmienia faktu, ze na jednym topicu wyrazasz się jak na podwórku a na drugim chcesz świecić przykładem...
Bardzo się cieszę, ze konczymy ta dyskusję. Resztę swoich opinii zachowaj dla siebie. Ja też tak zrobie ;)
Nie pozdrawiam :lol:

Posted

WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA GŁOSY KRYTYKI I POCHWAŁY. UWAGI PRZEKAŻĘ. :lol: :lol: :lol:

JUŻ TERAZ ZAPRASZAM PONOWNIE DO ŁODZI NA WYSTAWY KLUBOWE.
18 WRZESIEŃ 2005

Klubowa Wystawa Psów Pasterskich Niepolskich

Klubowa Wystawa Briardów i Beauceronów

Klubowa Wystawa Polskiego Owczarka Nizinnego

Klubowa Wystawa Psów V Grupy F.C.I. i Dużego Psa Japońskiego

Klubowa Wystawa Doga Niemieckiego

Krajowa Wystawa Dogue de Bordeaux

ZAPISZCIE JE W SWOIM KALENDARZU WYSTAWOWYM, PRZYBYWAJCIE I ZWYCIĘŻAJCIE.
POZDRAWIAM. DANA1 :P

Posted

Witam
dana 1 Twoje informacje były bardzo cenne,dziękujemy.
Wysawa Łódzka jak co roku bardzo mi sie podobała,uwielbiem ten ring pod drzewkami :lol:

Chciałam tylko dodać co do wrześniowej klubówki,ze robienie jej w tym terminie jest pomyslem "rewelacyjnym" :evilbat: W gr V wiekszość psów ma sporo futerka i wtedy tez je sie wystawia.Ja jestem ciekawa jaka bedzie frekwencja skoro klubowka jest tuz po letnim wylinieniu a we wrzesniu to jeszcze malo ktoremu psu zdąży wlos odrosnąć.no chyba ze pieski zaczną porastac tak w polowie sierpnia,kiedy to lato bedzie w pelni.Ja ma dwie suczki ktore linieja w zupelnie roznych okresach ale tuz po lecie nie ma mowy zeby ktoras miala juz wystawowe futro...
tak wiec przyjedziemy popatrzec :lol: na wyliniałą V grupe :wink:
pozdrawiam iwona

Posted

Ja tam łódzkie klubowki bardzo lubie pomimo wszystko i rowniez sie pokaze, chociaz nie mam zadnego psiaka pasterskiego ani tym podobnego - robota zawsze sie znajdzie :P

Co do tlumaczy... moj przetlumaczyl opis ,,zbyt wąska głowa" w co nie wierze, bo moj pies zawsze ma za szeroka glowe :P Ale to taka tylko mala pomyleczka - moze sie zdarzyc kazdemu ;)

Posted

Mi się bardzo podobało na wystawie :)
najbardziej chyba piekne puchary!!!!
Małe ale: :P
- tłumacz na ringu był średni,
- wiele osób nie miało sprawdzonych papierów przy wejściu m.in. ja ,
- POGODA :lol: :evilbat:
Poza tym wielkie dzięki dla Dany1 za działalność informacyjną :D

Posted

Lara napisał(a):
ofcca - sluchaj a czy termin i miejsce klubowki to nie zarzad klubu ustala? :o skoro "futrzaki" we wresniu sa wyleniale to czemu klub nie ustala terminu klubowki na najbardziej dogodny dla Was? ja tylko tak pytam i sie glosno zastanawiam.... :-?

No wlaśnie wszyscy zastanawiają sie nad tym - dlaczego - skoro klubówki futrzaków zawsze były w zimie

Posted

No wlaśnie wszyscy zastanawiają sie nad tym - dlaczego - skoro klubówki futrzaków zawsze były w zimie

Tak dla porządku nie zawsze były zimą. W Łodzi V grupa miała Klubówki jesienią w 2003, 2001 i chyba 1999?. Tak to pamiętam, że były trzy razy, może mylę lata. Co do daty to ŁZK nie ma wpływu.
W tym roku przy okazji Klubówki V grupy ponownie już trzeci raz będzie sympozjum poświęcone ogólnie mówiąc szpicom. Jeśli macie jakieś ciekawe tematy do poruszenia piszcie. Przekażę sugestie. Pozdrawiam Dana1

Posted

Dana1 - mnie nie trzeba zbytnio nakłaniać na klubówkę w Łodzi. Będę ze swoimi baskami. Dwa lata temu ta klubówka była dla nas bardzo szczęśliwa!!!!
Moja drobna uwaga: postarajcie się o stronę, bo naprawdę żal mi Ciebie było, jak tak pracowicie pisałaś i pisałaś i pisałaś i pisałaś nt. wystawy i odpowiadałaś na nasze zapytania i wątpliwości. Naprawdę warto, aby taka strona była już czynna. Postarajcie się a wtedy Ty bedziesz mogła choć trochę złapać oddech przed wystawą i nie będziesz taka zagoniona i padnięta. A Twoja energia i zaangażowanie będą mogły byc skierowane na inne, bardziej przydatne tory.
Poza tym, miło mi będzie Ciebie poznać we wrześniu. Tylko, jak ja Ciebie poznam (jak inni Ciebie poznają)?
Pzdr.

Posted

Oj temat łodzkeij strony www juz byl nie raz poruszany... i zawsze konczyl sie porazka :-?

Dana - czy na klubowkach bedzie konkurs JH :)? Nieraz jest, nieraz nie... a jednak w jednym dniu jest tam sporo ras, ludzi wiec moglby byc ;)

Posted

Oj temat łodzkeij strony www juz byl nie raz poruszany... i zawsze konczyl sie porazka

Trwa budowa strony. Ruszy jak będzie całkowicie ukończona. Widziałam ją. Wymaga jeszcze trochę pracy. :P

Asiczek spotkasz mnie na Klubówce V grupy. To moja wystawa. Jak identyfikator. :wink:
pozdrawiam Dana1

Posted

Ja też będę miała identyfikator z DGM. A więc "po problemie"!
Na pewno będziemy jeszcze ze sobą korespondować, ale zobaczyc, to zobaczymy sie chyba dopiero na klubówce. Chociaż, kto wie...?

Trzymam kciuki za stronę!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja też będę miała identyfikator z DGM. A więc "po problemie"!
Na pewno będziemy jeszcze ze sobą korespondować, ale zobaczyc, to zobaczymy sie chyba dopiero na klubówce. Chociaż, kto wie...?

Trzymam kciuki za stronę!!!
Pzdr.
Asiaczku a jak ten identyfikator można dostac?

Pzdr
Villarica Siberians

Posted

Wejdź na temat "Wystawy" i tam znajdź temat "Identyfikatory, czyli jak się znaleźć na wystawach" (lub podobnie). W tym temacie jest Gucio i LoveStorm - można ich poprosić o identyfikator. Ale najpierw poczytaj temat i oglądnij ich pracę.
Pzdr.

Posted

Robił ktoś może zdjęcia na finałach na wyst. w Łodzi?Odział nie ma swojej strony więc o zdjęciach nie ma mowy ,może jest jednak osoba ,która wie jak zdjęcia z BOG II grupy znaleść w necie? :roll:

• 4 weeks later...
Posted

Dzięki Lidush za miłe wspomnienia .Fajne fotki :D Nie ma co :wink: :lol:
Ale choć był wśród tych fotek jeden sharpek - to nie był ten mój -najpiękniejszy :wink:
Dlatego zależy mi na zdjęciach z finałów ( IIgr) ponieważ wywalczyliśmy tam III m-ce ,a nie mogliśmy sami zrobić sobie zdjęć.Taka szkoda ,że Łódż nie ma swojej strony www -tam pewnie te fotki by się znalazły.....

Posted

No cóż jako, że nie było na zdjęciach Twojego pupila tak sobie myślę jak ten niewybaczalny błąd naprawić :wink: Pozostaje chyba poczekać na warszawską międzynarodówkę i tam zrobić sesję Twojemu sharpkowi :)
Pozdrawiam :)
Lidka

Posted

Gdyby stronę mieli to też nie wiadomo czy fotki by były......... Rzeszów dawał tylko 1 lokaty a resztę olał......... a sunia moja była na pudl, tylko nie na 1 lokacie. Gdy poprosiłam meilem o zdjęcie to mi odpisali że mam sobie ze strony ściągnąć a ja im ,że tam tylko 1 lokata wykadrowana a reszta??........... nooo reszta się nie liczy poprostu ........... i tyle.........

Posted

Chcesz liczyć, licz na siebie :wink: a tak na poważnie to ja już zwątpiłam, że ta strona powstanie. No bo jak długo można taką stronę robić :-? Sprawny umysłowo designer zrobi taką stronkę w jeden wieczór. Może oni zatrudnili do roboty homo erectusa żeby było taniej :wink: jeśli tak to życzę powodzenia ;) Byle tylko nie powtał taki koszmarek jaki ma oddz.Opole bo będzie wstyd się na wystawach pokazać.

Posted

Słuchajcie ,to że P.Borkowski( od czerwonej marynarki) robił zdjęcia -to pewniak -ale gdzie On te fotki wsadził?.Zdjęcia były napewno bo na tym samym pudełeczku stała marynarka.No więc teraz nie wiem co robić ...... :cry:
A na stronę łódzkiego odziału jeszcze poczekamy ,im się nie spieszy....... :wink:

Posted

króliczek napisał(a):
Słuchajcie ,to że P.Borkowski( od czerwonej marynarki) robił zdjęcia -to pewniak -ale gdzie On te fotki wsadził?.Zdjęcia były napewno bo na tym samym pudełeczku stała marynarka.No więc teraz nie wiem co robić ...... :cry:
A na stronę łódzkiego odziału jeszcze poczekamy ,im się nie spieszy....... :wink:

poczekamy, zobaczymy :roll:
Pzdr
VS