Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='króliczek']Słuchajcie ,to że P.Borkowski( od czerwonej marynarki) robił zdjęcia -to pewniak -ale gdzie On te fotki wsadził?.Zdjęcia były napewno bo na tym samym pudełeczku stała marynarka.No więc teraz nie wiem co robić ...... :cry:
A na stronę łódzkiego odziału jeszcze poczekamy ,im się nie spieszy....... :wink:
Króliczek - gratulacje!!! Cudownie być na pudlo, co?
A co do zdjęć, to na pewno bedą w najbliższym numerze PSA. Gwarantowane. :D
Pzdr.

• 2 months later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Bylam w swoim oddziale i wzielam ulotke o wystawie w Łodzi. Poniewaz nie ma nic na stronie ich oddzialu to wrzuce ta rozpiske tutaj
Sobota 6.05 - grupy I, III, V,VI,X
Niedziela 7.05 - II, IV, VII, VIII, IX
oplaty
pierwszy pies - 95 zl
nastepny - 80 zl
szczeniaki, para hodowlana, grupa hodowlana - 45 zl
mlody prezenter - 20 zł
Oplata na wystawie 150 zl
termin przyjmowania zgloszen 31.03.2006
sedziowie niestety bez podzialu na rasy
I grupa
Elena Balazsovits(Wegry)
Ewa Bukład
Leos Jancik(Czechy)
Hans Erik Pedersen (Dania)
Otokar Vondrous (Czechy)
II
Gerd Apel(Niemcy)
Elena Balazsovits(Wegry)
Jaromir Dostal(Czechy)
Jan Gajewski
Tibor Gellen(Węgry)
Jaroslav Matyas(Slowacja)
Wojciech Myszkowski
Hans Erik Pedersen (Dania)
Karl P. Reisinger(Niemcy)
Gabriela Ridarcikova(Słowacja)
Anna Rogowska
Siergiej Slykin(Rosja)
Silviane Tompousky(Francja)
Otokar Vondrous (Czechy)
Orietta Zilli(Włochy)
III
Jan Gajewski
Walter Jungblut(Niemcy)
Jaroslav Matyas(Slowacja)
Hans W. Muller(Szwajcaria)
Siergiej Slykin(Rosja)
Silviane Tompousky(Francja)
IV
Gianfranco Bauchal(Włochy)
Orietta Zilli(Włochy)
V
Pierluigi Buratti(Włochy)
Tibor Gellen(Węgry)
Peter Jolie(Wielka Brytania)
Karl P. Reisinger(Niemcy)
VI
Andrzej Brabletz
Josef Nemec(Czechy)
Stefan Stefik(Slowacja)
VII
Leszek Siejkowski
Aleksander Skrzyński
VIII
Anna Bogucka
Pierluigi Buratti(Włochy)
Josef Nemec(Czechy)
Joanna Szczepańska-Korpetta
IX
Leos Jancik(Czechy)
Peter Jolie(Wielka Brytania)
Kristina Purens(Szwecja)
Tatjana Urek(Słowenia)
Anatoli Żuk(Białorus)
X
Gianfranco Bauchal(Włochy)
Orietta Zilli(Włochy)

Posted

dorotal super ! dziekuje za informacje ! nawet wczoraj wchodzilam na strone Lodzi patrzec czy juz cos zamiescili - bo bardzo lubie tamtejsze wystawy i pewno ormianska knajpke w drodze powrotnej :D :D :D
ja bede na pewno

Posted

Ajrisz, co jest nie tak z p. Bukład? Za tydzien jade sie do niej wystawiac ...

Ja sie u niej wystawialam i juz raczej na jej ringu nie zawitam. Nie podobalo mi sie, sedzina jest chaotyczna, i generalnie nie mam do niej zaufania - niech pozostanie przy swoich boxerach.

Posted

Gosik71 napisał(a):
Diana Ty jesteś z oddziału Łódzkiego, to masz na głowie dowiedzieć się, kto szetlandy weżnie pod swoje skrzydła.

za 2 tyg Ci powiem :) ( o ile oni mi powiedzą :P )

Posted

Ajrisz napisał(a):
Ajrisz, co jest nie tak z p. Bukład? Za tydzien jade sie do niej wystawiac ...

Ja sie u niej wystawialam i juz raczej na jej ringu nie zawitam. Nie podobalo mi sie, sedzina jest chaotyczna, i generalnie nie mam do niej zaufania - niech pozostanie przy swoich boxerach.

Tyle że ta pani akurat ma uprawnienia chyba już na wszystkie grupy :wink:

Diana czekam na wieści :P

Posted

karenina napisał(a):
A ja jestem bardzo wdzieczna o/Łodz za rozdzielenie sedziowania. Obie moje grupy jednego dnia!.

Ajrisz, co jest nie tak z p. Bukład? Za tydzien jade sie do niej wystawiac ... 8)

hehe pani Buklad jest sedzina, ktorej belgi notorycznie sie odgryzaja - mo w sobie cos takiego, ze jej po porstu nie znosza ;) Miedzy inymi jest jedyna sedzina, na ktora moj pies warknal i spadl z ringu na BISach kiedys tam na klubowce :> Dodam, ze moj pies jak na belga jest wyjatkowo mily, sympatyczny i macalny :)

A swoja droga jakby ktos wiedzial jakies szcegolny odnosnie belgow to ja bym bardzo poprosila (chociaz mam podejzenia) bo to pewnie bedzie ostatnia mlodziezowa wystawa mojego drugiego psa.

Posted

A mnie ta obsada zaskoczyla, dosc negatywnie... zawsze kojarzylam lodzka wystawe z ciekawa obsada sedziowska.. a w sumie w rasach ktore sa mi blizsze - zadna rewelacja... :-? VI, VII gr dalej niz do Czech nie wykracza .. 8) A pewnie i PONy przypadka polskiemu sedziemu :D Ale na wystawie i tak i tak obowiazakowo jestem

Posted

joanna napisał(a):
Pani Elena Balazsovits oceniała szetlandy na tegorocznej łódzkiej klubówce i wolałabym aby na międzynarodowej przydzielono jej inne rasy.

Ja bym chciała żeny szetlandy oceniał Vandrou Otakar, widziałam kilka razy jego sędziowanie, sami byliśmy przez niego oceniani. Wg mnie jest obiektywny, zna się na tym co robi, a do tego starszy kulturalny pan, u którego naprawdę fajnie się psa pokazuje.

Posted

No a jeśli Chowy będą oceniane przez p. Pierluigi Buratti(Włochy) (na klubówce dał nam puchar za najpiękniejsze szczenię wystawy :wink: ), to i my się zastanowimy nad tą wystawą :D

Posted

Elitesse

lubie tamtejsze wystawy i pewno ormianska knajpke w drodze powrotnej
ja bede na pewno

Czy oni Ci daja tam za darmo żarcie za reklamę. Ostatnio nie mogłam dojść do siebie po ormiańskiej. :lol: :D :lol: :wink:

Co do Pani B. to sie zgadzam wzupełności...

pozdrawiam

Posted

Ja bym chciała żeny szetlandy oceniał Vandrou Otakar, widziałam kilka razy jego sędziowanie, sami byliśmy przez niego oceniani. Wg mnie jest obiektywny, zna się na tym co robi, a do tego starszy kulturalny pan, u którego naprawdę fajnie się psa pokazuje.

Może się uda... Ale jak znam życie, to mielibyśmy za dużo szczęścia!
Ciekawe kiedy podadzą dokładniejszą rozpiskę?

Posted

A mi sie wydaje, ze ktos zaczyna za bardzo szalec z cenami. Za pierwszego psa wg mnie za wysoka, roznica miedzy zglaszanym kolejnym psem a pierwszym rowniez za mala. :-?
A Łódź jakichś mega-komfortowych warunków nie ma, żeby żądać aż tyle. No i obsada sedziowska akurat dla mnie bez ochow i achow :-? Za klubowke czeska i slowacka razem zaplace mniej, a sedziowac beda wybitni znawcy rasy :-? Tak, wiem, nikt mnie nie zmusza, zeby jechac do Lodzi akurat, blablabla, ale wydaje mi sie, ze cena jest za wysoka i tyle.