an3czka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Nie o to chodzi. Dawniej to się podniecałam, że wystawa i w ogóle, a teraz... Wyścig szczurów i tyle. Niby się wszyscy uśmiechają do siebie, a naprawdę czekają tylko, żebyś sie potknęła w trakcie wystawiania. Mimo, że wystawia mój mąż, to najbardziej denerwuję się ja! Poza tym mój pies jeszcze wygląda młodzieżowo (dowiedziałam się tego, gdy pierwszy raz był wystawiany w pośredniej), więc dokąd nie zmężnieje nie mamy się co pchać. Może w okresie letnim gdzieś się wybierzemy... Quote
Asiaczek Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Ja się jeszcze zastanawiam. Co prawda, wystawa niedaleko, obsada na V gr. taka raczej międzynarodowa - zobaczymy. Savannah - napisz do Mod'a, aby połączył te 2 topiki o wystawie łodzkiej w 2006 r. Bez sensu powtarzać/powielać informacje. A i ludziska mogą się pogubić. Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Zeliika napisał(a):Dlaczego? Spodobaly Ci sie weekendy spedzane w domu? ;-) hehe ja jak mi sie zdarzy siedziec w weekend w domu to az dziwnie sie czuje :) :) :) Quote
Zeliika Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 an3czka napisał(a):Poza tym mój pies jeszcze wygląda młodzieżowo (dowiedziałam się tego, gdy pierwszy raz był wystawiany w pośredniej), więc dokąd nie zmężnieje nie mamy się co pchać. Rozumiem, ze to opinia jednego sedziego? A jaki ma byc 18 miesieczny weimar, jak nie mlodziezowy??? Nie ma co sie przejmowac. Ale jesli czujesz, ze poki co masz dosc, to nic na sile, to w koncu przede wszytskim ma byc dobra zabawa - dla Ciebie i dla psa. Quote
an3czka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 (na dzień dzisiejszy ma 17 miesięcy) Niestety w Polsce jest tendencja do przerastania wzorcowego wzrostu i na tle niektórych młodszych samców faktycznie nie wygląda na starszego (przynajmniej na pierwszy rzut oka. Gdyby się przyjrzeć, to widać różnice w budowie głowy, itp.) Jakoś się specjalnie tym nie przejmuję, w końcu tylko ja znam jego prawdziwą wartość:haha: . Quote
Zeliika Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 an3czka napisał(a): Jakoś się specjalnie tym nie przejmuję, w końcu tylko ja znam jego prawdziwą wartość:haha: . I o to chodzi ! :bigok: Quote
an3czka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 No no. Grunt to zdrowe podejście do sprawy:ylsuper: Quote
dana1 Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Witajcie wszyscy DOGOMANIACY. Dawno nie było mnie na forum a tu takie zmiany. Chciałabym Wszystkim życzyć Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Wielu sukcesów na wystawach w 2006 r. Pozdrawiam Dana1 :x-mas: Quote
Agasia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Dana witaj w watku :) Zawsze dobrze miec taka dobra duszyczke jak ty :) Juz moge sie zglosic do sekretarzowania w maju :P Quote
Asiaczek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='dana1']Witajcie wszyscy DOGOMANIACY. Dawno nie było mnie na forum a tu takie zmiany. Chciałabym Wszystkim życzyć Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Wielu sukcesów na wystawach w 2006 r. Pozdrawiam Dana1 :x-mas: Dana1 - dziękujemy i również życzymy samych szczęśliwości w Nowym 2006 Roku. Czyżbyś i przy tej wystawie pracowała? Pomożesz w razie co? pzdr. Quote
Musiałek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 W Łodzi była nasza pierwsza wystawa klubówka pasterskich i bardzo mi się podobała, mimo że pod ringiem przeleżałam od rana do 14,30 bo tak późno wchodziłam na ring :) Ale na pewno i teraz się zjawię :-D Quote
Elitesse Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 ze wszystkich klubowek sznaucerow na jakich bylam tez najbardziej mi sie ta w Lodzi podobala !! Quote
Odo Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A czy ktoś z Was zna może szczegółową obsadę sędziowska grupy II - jaki sędzia, którą rasę? :talker: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Dana1 - chwalą Cię, a ty milczysz? Pzdr. Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Co ja taka niedouczona???:-o :-o Kiedy dokładnie ona jest???? Quote
Anakin Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 bellatriks napisał(a):Co ja taka niedouczona???:-o :-o Kiedy dokładnie ona jest???? chyba 6-7 maja Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Anakin napisał(a):chyba 6-7 maja tak?? hehe, na tydzień przed moimi urodzinkami!!!:multi: będę musiała przynieść cukierki:great: :lol: Quote
Anakin Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 bellatriks napisał(a):tak?? hehe, na tydzień przed moimi urodzinkami!!!:multi: będę musiała przynieść cukierki:great: :lol: rozczęstujesz dogomaniaków:HUT012: Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Anakin napisał(a):rozczęstujesz dogomaniaków:HUT012: a jak!!!!:eggface: :mdrmed: Quote
Elitesse Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 bellatriks napisał(a):tak?? hehe, na tydzień przed moimi urodzinkami!!!:multi: będę musiała przynieść cukierki:great: :lol: oj tak ! i to duzo !! hihih :multi: Quote
Gra Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Agasia napisał(a):Dana witaj w watku :) Zawsze dobrze miec taka dobra duszyczke jak ty :) Juz moge sie zglosic do sekretarzowania w maju :P Wierzę, że dacie znać, jak będzie dokładniej wiadomo, kto jakie rasy sędziuje??!! Z góry dziękuję!!!:buzi: Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Elitesse napisał(a):oj tak ! i to duzo !! hihih :multi: Dla Ciebie najwięcej :wink: :great: :dog: Quote
Anakin Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Elitesse napisał(a):oj tak ! i to duzo !! hihih :multi: rety ale dogomaniacy są żarłoczni:eggface: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Bellatriks - oj, przynieś, przynieś, jakieś dobre, nadziewane czymś smakowitym...mniam, mniam, mniam. Pzdr. Quote
Recommended Posts