Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A co, nie pasują? To poproś Bellatriks o cos innego, np. jakies dobre ciacho, no. szarlotka. Pzdr. Quote
Savannah Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Asiaczek napisał(a):A co, nie pasują? To poproś Bellatriks o cos innego, np. jakies dobre ciacho, no. szarlotka. Pzdr. a ja nadal pamiętam cudowne ciasto od Asiaczka - zebra, PYCHA!!!! :D Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Savannah - jesteś o kilka ciast do tyłu! Zebra była w Gorzowie, na klubówce - szarlotka, zimowy NDM - keks. Ale to Bellatriks ma coś słodkiego dla wystawców przygotować, a nie ja! Pzdr. Quote
Agasia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ah nam na Poznan tez sie dostalo jakies pyszne Asiaczkowe ciacho :) Cukierki przy tym wysiadaja :baddevil: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A, racja! To było chyba cynamonowe...? Ale głowy nie dam! Pzdr. Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ludziska, ja nie mam zielonego pojęcia o pieczeniu ciast! Oferuję tylko to co w sklepie:eggface: Quote
Agasia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 No szybko to do cukierni po ciacho i upierac sie ze wlasnej roboty :D Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Nie szkodzi! Zawsze kiedyś będzie ten I raz!:mdrmed: Możesz na nas poekspeprymentować... Pzdr. Quote
Agasia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Gdybym ja zaczela eksperymentowac.... :P Umiem spagetti i jajecznice :D Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Asiaczek napisał(a):Nie szkodzi! Zawsze kiedyś będzie ten I raz!:mdrmed: Możesz na nas poekspeprymentować... Pzdr. żebyście mi się potruli????:evilbat: O nie! A potem będzie: "Ta bellatriks to chciała potruć dogomaniaków!", "Nic tylko ban!... :eviltong: Quote
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Agasia napisał(a):Gdybym ja zaczela eksperymentowac.... :P Umiem spagetti i jajecznice :D a ja omlet :D Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ej, dziewczyny, gdyby tak nas zebrac wszystkie do kupy, to całkiem niezła z nas grupa kucharek! Ja umiem chyba najwięcej, więc mogę być Kucharką-Przełożoną... Ktoś ma coś przeciw? Nie widzę. Dziękuję. pzdr. Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 dobrze, pani Kucharko Przełozona, więc ja ciasta zostawię doświadczonym, a sama rzuce się urodzinowymi cukierkami:laola: Quote
Agasia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ba! :) A stoiska gastronomiczne na wystawach ciesza sie wielka popularnoscia :D Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 bellatriks napisał(a):dobrze, pani Kucharko Przełozona, więc ja ciasta zostawię doświadczonym, a sama rzuce się urodzinowymi cukierkami:laola: Od cukierków wyszłaś i na cukierkach pewnie się skończy. Pzdr. Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Asiaczek napisał(a):Od cukierków wyszłaś i na cukierkach pewnie się skończy. Pzdr. oczywiście. ciastami Ty się zajmiesz :lol: Agasia: wsio stoiska!!! Dogomaniacy są!!!:eggface: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Agasia napisał(a):Ba! :) A stoiska gastronomiczne na wystawach ciesza sie wielka popularnoscia :D No tak, zgoda. Ale jak zwiedzającym zaserwować jajecznicę lub omlet? Ciężko, oj ciężko by było... A poza tym jeden lubi z cebulką, drugi z kiełbaską, a trzecia z uduszonymi pomidorkami. Nie, na wystawach nie będziemy robiły stoisk gastronomicznych. Trudno. Zostanie nam baaaardzo droga karkówka, kiełbaska, szaszłyki i co tam jeszcze kto wynajdzie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 bellatriks napisał(a):oczywiście. ciastami Ty się zajmiesz :lol: Nie ma sprawy! Mam sporo przepisów i lubię kucharzyć... pzdr. Quote
Agasia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A jak ktos nie jada miesa, pozostaja tylko przejedzone juz nalesniki... :( I zalapanie sie na Asiaczkowe ciasto :D :D Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Jak dla mnie, to te naleśniki chyba zepsuły się; ciasto jakieś takie cieniutkie, bez smaku. Ale z drugiej strony - wiadomo - chcesz dobrego naleśnika, to sobie sama zrób (jak potrafisz, prawda?). Pzdr. Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='Agasia']A jak ktos nie jada miesa, pozostaja tylko przejedzone juz nalesniki... :( I zalapanie sie na Asiaczkowe ciasto :D :D Nie zapominaj o moich urodzinowych cukierkach Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Pamiętamy, pamiętami i przypomnimy się we właściwej chwili... Masz to jak w banku! Pzdr. Quote
Agasia Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Z takim jedzonkiem to ja sie jeszcze bardziej "zaokragle" :) A co do nalesnikow - racja.. i ogolnie moze przez to ze kiedys jadlam je srednio co 2 tyg juz mnie wogole do nich nie ciagnie... :| Quote
Recommended Posts