Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co, nie pasują? To poproś Bellatriks o cos innego, np. jakies dobre ciacho, no. szarlotka.
Pzdr.

a ja nadal pamiętam cudowne ciasto od Asiaczka - zebra, PYCHA!!!! :D

Posted

Savannah - jesteś o kilka ciast do tyłu! Zebra była w Gorzowie, na klubówce - szarlotka, zimowy NDM - keks. Ale to Bellatriks ma coś słodkiego dla wystawców przygotować, a nie ja!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie szkodzi! Zawsze kiedyś będzie ten I raz!:mdrmed:
Możesz na nas poekspeprymentować...
Pzdr.

żebyście mi się potruli????:evilbat:

O nie!

A potem będzie: "Ta bellatriks to chciała potruć dogomaniaków!", "Nic tylko ban!...
:eviltong:

Posted

Ej, dziewczyny, gdyby tak nas zebrac wszystkie do kupy, to całkiem niezła z nas grupa kucharek!
Ja umiem chyba najwięcej, więc mogę być Kucharką-Przełożoną... Ktoś ma coś przeciw? Nie widzę. Dziękuję.
pzdr.

Posted

bellatriks napisał(a):
dobrze, pani Kucharko Przełozona, więc ja ciasta zostawię doświadczonym, a sama rzuce się urodzinowymi cukierkami:laola:

Od cukierków wyszłaś i na cukierkach pewnie się skończy.
Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Ba! :) A stoiska gastronomiczne na wystawach ciesza sie wielka popularnoscia :D

No tak, zgoda. Ale jak zwiedzającym zaserwować jajecznicę lub omlet? Ciężko, oj ciężko by było... A poza tym jeden lubi z cebulką, drugi z kiełbaską, a trzecia z uduszonymi pomidorkami.
Nie, na wystawach nie będziemy robiły stoisk gastronomicznych. Trudno. Zostanie nam baaaardzo droga karkówka, kiełbaska, szaszłyki i co tam jeszcze kto wynajdzie.
Pzdr.

Posted

Jak dla mnie, to te naleśniki chyba zepsuły się; ciasto jakieś takie cieniutkie, bez smaku. Ale z drugiej strony - wiadomo - chcesz dobrego naleśnika, to sobie sama zrób (jak potrafisz, prawda?).
Pzdr.

Posted

Z takim jedzonkiem to ja sie jeszcze bardziej "zaokragle" :)

A co do nalesnikow - racja.. i ogolnie moze przez to ze kiedys jadlam je srednio co 2 tyg juz mnie wogole do nich nie ciagnie... :|