MagdaNS Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Myślimy o Tobie Talcott cały czas, choć ciałem nie ma nas na cmentarzu, to duszą jesteśmy przy Tobie :candle: Będziesz naszym Aniołem.... Odwiedzę Cię jak tylko pojadę do Szczecina Quote
magenka1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Niektórych emocji jakie przeżywamy nie da się opisać brak słów...... Żegnaj dobry Aniele Quote
Monika z Katowic Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='magda222'][CENTER][B] [*][/B] [B] [*] [*][/B][/CENTER] [CENTER][B]Wirtualnie,ale idę w Twoim kondukcie żałobnym Kasiu...[/B][/CENTER] [CENTER][B] [*][/B] [B] [*] [*][/B][/CENTER] [/QUOTE] Talcott dzięki Tobie świat był radośniejszy i piekniejszy! Żegnam Cię ze smutkiem! Żegnaj kochana i dobra Talcott! [*] [LEFT][URL="http://www.pocztakwiatowa.pl/znak.php?obraz=http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/0/8/9/89_8989_40.jpg"][IMG]http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/0/8/9/89_8989_40.jpg[/IMG][/URL][/LEFT] Quote
madcat1981 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kasiu, wspomagaj nasze pieski i dodawaj nam sił gdy opuszczają siły :sad: Quote
__Lara Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='agusiazet']Wieczne odpoczywanie racz Jej dać Panie! Kasiu w dowód wirtualnej pamięci! [*][/QUOTE] Dołączam się. Talcott, spotkamy się jeszcze, napewno. Quote
dusje Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [video=youtube;2OA3F7ZFC44]http://www.youtube.com/watch?v=2OA3F7ZFC44[/video] Kasiu, nie zegnamy sie........do zobaczenia w lepszym swiecie. Opiekuj sie psiakami tam i tutaj...... Quote
dusje Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='magdola']Cioteczki kliknijcie naszej kochanej Talcott [*]: [url]http://wirtualnyznicz.pl/zapal.html?pid=577427[/url][/QUOTE] Zapalam swiatelko dla Kasi..... Quote
Greven Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Delegacja z dogomani, czyli Amiśka, Odi, Pies Wolny, elapieczus, AlfaSL, katarzynakuczewska oraz ja - Greven, pożegnaliśmy Talcott od Was wszystkich. W tych rozdzierająco smutnych okolicznościach poznaliśmy wspaniałą, młodą osobę, Kasi córkę. Dzięki Amiśce przy grobie nie zabrakło jamnika. Wieniec jest bardzo piękny. Quote
elapieczus1 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 właśnie weszłam do domu jakoś tak mi smutno strasznie, nawet Pani w kiosku zapytała czemu taka smutna jestem ,ceremonia pogrzebowa cudna skromna taka jaką życzyłaby sobie Kasia wieniec piękny zawsze w takich momentach nachodzi mnie taka refleksja ,,JAK CZŁOWIEK OPUSZCZA SZKOŁĘ ,TAK DUSZA OPUSZCZA CIAŁO ......NAGLE I Z RADOŚCIĄ '' oraz to że KOCHAMY WCIĄŻ ZA MAŁO I CIĄGLE ZA PÓŹNO Kasiu na zawsze zostaniesz w naszych sercach przecież wiesz że ta rozłąka jest naszym losem -spotkanie zaś nadzieją (*) bo przecież śmierć jest bramą do dalszego świata .....w którym TY już jesteś Quote
Cantadorra Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Cieszę się, ze mieliśmy jako dogo swoich przedstawicieli. Są ludzie ktorym chce sie towarzyszyc w ostatniej drodze. Ale ja i tak sie nie zegnam. Do zobaczenia Talcott..... Quote
sleepingbyday Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 dopiero się dowiedziałam. Umarła wspaniała osoba :-(. No i jeden z nas.... proszę, przekażcie kondolencje całej rodzinie, zwłaszcza córce. Quote
mmd Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Greven']Delegacja z dogomani, czyli Amiśka, Odi, Pies Wolny, elapieczus, AlfaSL, katarzynakuczewska oraz ja - Greven, pożegnaliśmy Talcott od Was wszystkich. W tych rozdzierająco smutnych okolicznościach poznaliśmy wspaniałą, młodą osobę, Kasi córkę. Dzięki Amiśce przy grobie nie zabrakło jamnika. Wieniec jest bardzo piękny.[/QUOTE] Dzięki wielkie, że byłyście. W tej smutnej chwili jest też promyczek radości, bo Talcott pewnie nigdy nie sądziła, że będzie po dogomaniacku żegnana. Quote
dusje Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Greven']Delegacja z dogomani, czyli Amiśka, Odi, Pies Wolny, elapieczus, AlfaSL, katarzynakuczewska oraz ja - Greven, pożegnaliśmy Talcott od Was wszystkich. W tych rozdzierająco smutnych okolicznościach poznaliśmy wspaniałą, młodą osobę, Kasi córkę. Dzięki Amiśce przy grobie nie zabrakło jamnika. Wieniec jest bardzo piękny.[/QUOTE] Dziekujemy Wam z calego serca. ....... jamniczce tez, za reprezentowanie Braci Mniejszych. Quote
carolinascotties Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wielkie dzięki... byłam z Wami myślami... smutny dzień... bardzo smutny... Quote
agusiazet Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Greven']Delegacja z dogomani, czyli Amiśka, Odi, Pies Wolny, elapieczus, AlfaSL, katarzynakuczewska oraz ja - Greven, pożegnaliśmy Talcott od Was wszystkich. W tych rozdzierająco smutnych okolicznościach poznaliśmy wspaniałą, młodą osobę, Kasi córkę. Dzięki Amiśce przy grobie nie zabrakło jamnika. Wieniec jest bardzo piękny.[/QUOTE] Dzięki, ze byliście w imieniu nas wszystkich!!! I ten jamniczek - to takie miłe dla psiarza!!! Quote
Monika z Katowic Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziękujemy serdecznie, że pożegnałyście od nas kochaną Talcott. Talcott, opiekunko skrzywdzonych zwierząt, dobroczyńco... do zobaczenia w lepszym świecie! Quote
Isadora7 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Greven']Delegacja z dogomani, czyli Amiśka, Odi, Pies Wolny, elapieczus, AlfaSL, katarzynakuczewska oraz ja - Greven, pożegnaliśmy Talcott od Was wszystkich. W tych rozdzierająco smutnych okolicznościach poznaliśmy wspaniałą, młodą osobę, Kasi córkę. Dzięki Amiśce przy grobie nie zabrakło jamnika. Wieniec jest bardzo piękny.[/QUOTE] Dziękuje Wam bardzo, dziękuję że była jamniczka. Talcott .... widzisz to prawda? Quote
Reno2001 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziękuję tak licznej delegacji za reprezentowanie nas psiarzy w tym ostatnim marszu dla Talcott. Talcott, do zobaczenia ... Quote
leni356 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Tyle osób dziś płacze za Tobą, Talcott :( Tak smutno :( Quote
anetek100 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 wzruszyłam sie bardzo dziękuję ja także za pożegnanie Quote
Ada-jeje Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziekuje Delegacji za raprezntowanie nas dogomaniakow i pozegnanie Tacott w osatanim marszu. Talcott tak bardzo smutno i pusto bez Ciebie:-( Quote
Recommended Posts