Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']tu to różnie bywa... największe spięcia dogo chyba odbywają się w galerii Zuzanki :evil_lol:[/QUOTE]

Myślę, że jednak wątek o chamstwie psiarzy wygrywa :lol:

Posted

[quote name='LadyS']Myślę, że jednak wątek o chamstwie psiarzy wygrywa :lol:[/QUOTE]

a no może i tak... na zasadzie- wątek o chamstwie, to zachowujemy się chamsko :evil_lol:

Posted

No ba, pewnie, że lepiej - sądzę, że na żywo bylibyśmy słodcy, jak cukiereczki, dla siebie, hihihi :diabloti: Albo po prostu kulturalni i obojętni ;)

Posted

[quote name='LadyS']No ba, pewnie, że lepiej - sądzę, że na żywo bylibyśmy słodcy, jak cukiereczki, dla siebie, hihihi :diabloti: Albo po prostu kulturalni i obojętni ;)[/QUOTE]

Albo wręcz przeciwnie - latałyby kłaki i zęby :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Albo wręcz przeciwnie - latałyby kłaki i zęby :evil_lol:[/QUOTE]

Myślę, że nie, głównie dlatego, że w realu na wiele rzeczy nie zwraca się uwagi i po prostu nie porusza tylu tematów, co na forum, wiele rzeczy nie wychodzi na jaw ;) Poza tym, to, co się dzieje na forum, to też poniekąd po prostu chęć rozładowania emocji i... dobra zabawa :diabloti:

Posted

[quote name='LadyS']Myślę, że nie, głównie dlatego, że w realu na wiele rzeczy nie zwraca się uwagi i po prostu nie porusza tylu tematów, co na forum, wiele rzeczy nie wychodzi na jaw ;) Poza tym, to, co się dzieje na forum, to też poniekąd po prostu chęć rozładowania emocji i... dobra zabawa :diabloti:[/QUOTE]

W sumie masz rację. Poza tym na forum jest też coś takiego, jak to się mówi.. urok słowa pisanego. W rozmowie na żywo można łatwo uniknąć różnych nieporozumień :)

Posted

[quote name='omry']W sumie masz rację. Poza tym na forum jest też coś takiego, jak to się mówi.. urok słowa pisanego. W rozmowie na żywo można łatwo uniknąć różnych nieporozumień :)[/QUOTE]

Właśnie o to chodzi - a nie wszystko da się wyrazić emotkami ;) Stąd bierze się wiele nieporozumień ;)

Posted

Jest też to, że niewielu ludzi ma w rl odwagę wylecieć z mordą do zupełnie obcej (i często starszej) osoby, bo coś niepodpasowało ;) Dlatego forum jest dooobre. A że na Zuzowym wątku stykają się dwie strony to zawsze jest ciekawie :diabloti:

Posted

odwagi?
zeby wypowiedziec swoje zdanie?:))))

bo to, ze niektorzy wala ad personum i powinni zazyc espumisan przed kazdym wlaczeniem kompa, to raczej taki troche folklor tego forum. ja tam zdaje sobie sprawe, ze w realu gowniarze mowia mi juz od jakiego czasu po prostu "dzien dobry", wiec tym bardziej mnie to smieszy.

Posted

[quote name='motyleqq']psy zaskakująco długo potrafią wytrzymać bez sikania... jak miałam tego grzywka na DT to(ze stresu) nie sikał ze 20h...[/QUOTE]

[quote name='LadyS']U mnie suczka, też na DT, nie sikała przez pierwsze dni nawet przez dobę - dwie. Ale ona to dopiero po trzech tygodniach odważyła się zrobić parę kroków po mieszkaniu.[/QUOTE]

U nas rekordzistką jest Basta, bo za każdym razem jak ją biorę do Krakowa, to nie sika praktycznie przez pierwsze dwa dni... :/
A potem nawet jak się już ureguluje, to i tak sika tylko dwa razy dziennie, nawet będąc na spacerach pomiędzy :shake:
No, a odkryłam to oczywiście dopiero jak do Krk pieski pojechały wakacjować, no bo w domku to podwórko i te sprawy, więc nikt sikania specjalnie nie kontroluje :evil_lol:

[quote name='panbazyl']a ja w biurze ktorym kieruje mój mąż. więc też mi nie skoczy, bo focha strzelę jak nic[/QUOTE]

A znacie kawał o tym, jak żona strzelała "focha" mężowi? :diabloti:

Posted

[quote name='westie_justa']Słyszałam że tu smieszno jest więc dołączam do was :roflt:[/QUOTE]

Zapraszamy, czuj się jak u siebie :grins:

[quote name='motyleqq']tu to różnie bywa... największe spięcia dogo chyba odbywają się w galerii Zuzanki :evil_lol:[/QUOTE]

Chyba chodzi o to, że podczytują nas bardzo różne osoby o bardzo różnych poglądach ;)

Makota, dawaj kawał :eviltong:

Posted

[quote name='evel']Jezusie, napisałam maila. Zajął mi jedynie trzy strony w wordzie, małą czcionką :mdleje: :lol:[/QUOTE]

Kurcze, tutaj strony się tak szybko produkują, że jak poprzednio tu pisałam, to nie doczytana w temacie najwyraźniej byłam :D
Rozumiem, że mail do hodowcy? :diabloti:

[quote name='evel']Nie wiem, czy powinnam mówić, może niektórzy się załamią, czy coś :evil_lol: Ale grupa I ;)[/QUOTE]

Mnie, jeśli o grupę I idzie to poza malinami, holendrami itp., przychodzi na myśl jeszcze coś burego :diabloti:

[quote name='Aleks89']Holendra bierz. Mało ich ,a takie fajne psy.[/QUOTE]

Otóż to, popieram :D

[quote name='a_niusia']troche brzydkie:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Amber']Maliny też :eviltong:[/QUOTE]

Nie znacie się, piękne psy ;)

[quote name='evel']Nikt nie mówił, że moje poczucie estetyki jest całkiem OK. Ja np. nie mogę patrzeć na wielkie włochate kupy futra typu DON :evil_lol:[/QUOTE]

Też nie przepadam za DONami... pewnie głównie dlatego, że z prawdziwymi owczarkami niemieckimi to one nie mają nic wspólnego (poza nazwą), bo są nawet bardziej koślawe i ciężkie niż przeciętny krótkowłosy eksterier...

[quote name='a_niusia']ja tez nie, o nie...

nie cierpie owczarkow niemieckich.
do budy z tym.[/QUOTE]

Khem, khem :mad:

Posted

[quote name='Amber']

Za to Zu niedługo pobiję Dotkę w konkurencji kolorystycznej zabawek i obroży :evil_lol:[/QUOTE]
Wyczuwam rozpoznawalność mojego psa na dogomanii :roflt:

Posted

[quote name='rossa_']Trzymam kciuki za planowaną piranię i gratuluję:cool3:[/QUOTE]

Aj, nie ma czego gratulować - jeszcze ;)

[QUOTE=makot'a;19571662]Kurcze, tutaj strony się tak szybko produkują, że jak poprzednio tu pisałam, to nie doczytana w temacie najwyraźniej byłam :D
Rozumiem, że mail do hodowcy? :diabloti:[/QUOTE]

Owszem, do hodowcy :)

[QUOTE=makot'a;19571662]Mnie, jeśli o grupę I idzie to poza malinami, holendrami itp., przychodzi na myśl jeszcze coś burego :diabloti:[/quote]

Nie, bure chyba zostanie moją platoniczną miłością, choć kto wie, co mi do głowy strzeli za parę lat ;)

[QUOTE=makot'a;19571662]Też nie przepadam za DONami... pewnie głównie dlatego, że z prawdziwymi owczarkami niemieckimi to one nie mają nic wspólnego (poza nazwą), bo są nawet bardziej koślawe i ciężkie niż przeciętny krótkowłosy eksterier...[/QUOTE]

[quote name='Aleks89']DONy powinni zlikwidować całkowicie.To psuje cały obraz ONków.Te kudłate kupy kłaka bez popędów.[/QUOTE]

Ale to kawał wilczura! :diabloti: Jak Szarik, jak Cywil czy który tam...

[quote name='Karolina.']I jak, mail wysłany? Hodowca odpisał? :cool3:[/QUOTE]

Jesteśmy w trakcie intensywnej wymiany maili, choć przyznam szczerze mam mieszane uczucia. No nic, zobaczymy :)

Robiliśmy imprezę, Zu nikogo nie zjadła :loveu: I przyłaziła się wywalać kołami do góry do osób, które widziała pierwszy raz w życiu... Raz jej się naburczało przy zbyt intensywnych pieszczotach, ale i tak uważam całość za super świetny postęp :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...