evel Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Wiesz, ja myślę, że każda karma ze średniej półki będzie dla niego OK - a i na karmę z niższej półki na pewno w LSOZ znajdą się chętni, bo jest jakaś wakacyjna masakra - w każdym tygodniu jest co najmniej kilka zgłoszeń, no i z tych zgłoszeń zazwyczaj jakieś nowe czworonożne przyjeżdżają :roll:
dorka1403 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 to co karme zamawiam i na adres przyjaciolki ok? tylko mi go wyslij na pw
dorka1403 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 wezme tego eddy moze bo tam 8 kg jest....czy lepiej dog chowa dla juniora?
evel Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Już wiem - one jedzą teraz Husse i Brita, ale się kończy, więc Eddy byłby super. Skład ma ciekawy z tego co widzę, sporo mięsa. Może się odpasie dziecko :) Wielkie dzięki, smaruję pw :)
dorka1403 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 fiu fiu..to ja tu z takm badziewiem wyskakuje a one husse smakuja :D joke oczywiscie..
evel Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='dorka1403']fiu fiu..to ja tu z takm badziewiem wyskakuje a one husse smakuja :D joke oczywiscie..[/QUOTE] Jedzą to, co akurat jest ;) Jak psy są w dobrej kondycji to tak naprawdę jedzą cokolwiek, wiadomo, a jak są psy o specjalnych potrzebach to fundacja stara się im zapewnić jak najlepsze żarcie - Pauza i Reset już przytyły, tylko dzieciakowi coś nie idzie. Mam nadzieję, że jak mu trochę stres opadnie to przytyje, bo wygląda strasznie :(
dorka1403 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 wszystko masz na mailu, karma zamowiona, zaplacona i przyjeta do realizacji :D smacznego enterku :loveu:
evel Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='dorka1403']wszystko masz na mailu, karma zamowiona, zaplacona i przyjeta do realizacji :D smacznego enterku :loveu:[/QUOTE] :Rose: :Rose: :Rose:
dorka1403 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 enter dostanie od mateusza jeszcze kilo agila :cool3: jutro wysle- i jak tu nie uwielbiac mateusza :loveu:
dorka1403 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 i jeszcze jedno kilko agila junior!!!!!!!! razem bedzie 2 kg agila od mateusza i 8 kg eddy odemnie..na troszke mu starczy chyba nie?
evel Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='dorka1403']enter dostanie od mateusza jeszcze kilo agila :cool3: jutro wysle- i jak tu nie uwielbiac mateusza :loveu:[/QUOTE] A kto to? :) No 10kg to całkiem sporo żarełka :cunao:
dorka1403 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 (chyba) wlasciciel sklepu przyjacielpies.pl napisalam mu ze to dla entera i wyslalam linka do tablicy..fajny chlopak..w moim wieku jest..czasami piszemy..czesto jakies rabaty zalatwial..albo tak jak widzisz..prosil pozdrowic was a enterowi zyczyc smacznego
a_niusia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 no i widzisz:))) czasem niektore sprawy rozwiazuja sie same...:)))
evel Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 To takie przyjemne uczucie - odkryć, że są na świecie jeszcze normalni ludzie, którzy chcą pomagać bezinteresownie :)
dorka1403 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225306-Nowe-karmy-Puffins-Agil-Eddy[/URL] tu mu mozesz podziekowac jak chcesz bo to jego watek
panbazyl Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 evel - mam maine coona!!!! rudy i nie z "adopcji" Foty jak odzyskam laptoka od księgowej. :) :) :) a drugi za ok 2 tyg przyjedzie :) (jak nie moglam znaleźć żadnego to teraz się będę odpędzać od kolejnych ;) )
evel Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Cieszę się. Jeszcze Ci norweską podrzuciłam na fejsie, do adopcji trzyletnia kotka kastratka, srebrna, no cudna :cool3: I ma zdjęcia na dworze, więc ona chyba nie podpada pod komando bezfirankowe i wolierowe :lol:
gops Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 przykro mi że z Enterem nie wyszło , trzymam kciuki żeby nowy DT sobie poradził i szybko młody znalazł dom :)
LadyS Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nie chcę nic mówić, ale bardzo możliwe, że z tej samej pseudo, z której są Enter, Reset i Pauza, jest równiez suczka u nas w schronisku. Nie mam za dobrych fot, ale... [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-eSOFvfOs3IE/UBkPOCJWrPI/AAAAAAAAEsk/NT6xAP0vHy4/s512/P8010170.JPG[/IMG] Sunia trafiła niedawno, jest dość chuda (część odrobiła już w trakcie kwarantanny), wyraźnie z ekspresji i wyglądu przypomina mix maliniaka, niestety uwiesiła się na siatce i nie dało jej się zrobić innego zdjęcia... Może jutro ;)
panbazyl Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='evel']Cieszę się. Jeszcze Ci norweską podrzuciłam na fejsie, do adopcji trzyletnia kotka kastratka, srebrna, no cudna :cool3: I ma zdjęcia na dworze, więc ona chyba nie podpada pod komando bezfirankowe i wolierowe :lol:[/QUOTE] wiem, wiem, patrzyłam. Jutro swojego rudego na ciach ciach jaj wiozę :) (wet wiejski powiedział, ze ok 40-50 zł za cały zabieg). za 2 tyg przyjedzie do nas drugi miaukun, też rudy (też z rodo, nie z "hodowlanej adopcji" :) )
dorka1403 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 jutro chyba dojdzie karma bo wlasnie dostalam maila ze wyslal... mam tu w domu jeszcze troche brita premium i eddy pomieszany z resztka agila co mialam..moze bym ci tez troche podeslala..tylko ze nie mam takiego woreczka strunowego duzego i nie mam pomyslu w co by to wsypac...a obie karmy sa przechowywane w tym hermetycznym wiadrze na karme z curvera wiec nie sa zwietrzale ani stare.
Tyna21 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 O mamusiu przejrzałam całą dyskusję, która mnie ominęła :D a było tego dużo ;) My mamy pająka i uważam, że nie ma na co u nas narzekać. Żyje sobie w spokoju od 5 lat, miała kilkanaście wylinek, a na wolności na pewno byłoby już po niej. Miała przejść na mysie oseski, ale ja się nie zgodziłam i muszą wystarczyć jej robaczki. Ona zapewne nie jest do nas przywiązana, ale my do niej tak. Oprócz tego mamy dobermana, koty i w niedalekiej przyszłości planuję pinczera min. :evil_lol:
dagg Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Żyję przytłoczona remontem domu, dopiero teraz mogłam się wczytać... pamiętasz jak pisałam na moim wątku o Archiem? srebrnym pudlu z Londynu, którego chciałam wziąć? Mój mąż popukał się najpierw tylko w czoło, ale jak pochodziłam naburmuszona 2 dni i na koniec się rozkleiłam i wytłumaczyłam co i jak, to zgodził się go wziąć (że nie wyszło, było niezależne od nas). Choć ten sposób nie zawsze działa ;)
evel Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Nie zadziałał, a wręcz było jeszcze gorzej ;) No ale nic, mały jutro zaczyna być może całkiem nowe życie ;)
Recommended Posts