Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

Posted

Mnie też cioteczki zaintrygowały, więc właśnie sobie podczytuję wątek pudlowy i nie wiem czy śmiać się, czy płakać... :D

Jedno jest pewne: ja swojego psa katuję. Bo nie dość, że chodzi zakagańcowany, to jeszcze nie śpi ze mną w pokoju, ma wiele zasad i jest stanowczo wychowywany... :P

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam się tez przywitać :)
Choć odwiedzałam Was, ale jakoś po cichutku :)

Co do jaja to jest to super wynalazek. I moja wredna suka Owczarzyca i kundelos Ciapek są nakręceni, że aż miło się patrzy jak tak same się męczą :D

jak nie jesteś pewna reakcji to kup najtańsza piłkę. ja kupiłam normalną gumową w promocji kiedyś w tesco. Kosztowała całe 4 zł. I ona żyła, aż Soń jej nie dopadła. Potem kupiłam drugą, ale Ciap poszedł w ślady większej i po piłce. Widziałam nakręcenie na zwykłą piłką to zaryzykowałam i kupiłam jajo. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego. Ciap ciągle zagania je, czyli ja chodzę w około domu, a ten leci z jajem. Soń bierze się za zagryzanie ale jej nie wychodzi :evil_lol: Gargulec nie miał styczności jeszcze z jajem.
Swego czasu na forum Owczarków był szał i praktycznie każdy kto zakupił był mega zadowolony. No i potem Ciapka podziwiali, bo on to hard core i zasuwał z nim. No a to takie maleństwo delikatne :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Mnie też cioteczki zaintrygowały, więc właśnie sobie podczytuję wątek pudlowy i nie wiem czy śmiać się, czy płakać... :D

Jedno jest pewne: ja swojego psa katuję. Bo nie dość, że chodzi zakagańcowany, to jeszcze nie śpi ze mną w pokoju, ma wiele zasad i jest stanowczo wychowywany... :P[/QUOTE]

A moje wiele lat spały na podwórku same samiusieńkie biedulki :diabloti:
No a teraz wcale nie lepiej, bo śpią w ganku na jakimś nędznym kocu, nawet swojego posłanka z prawdziwego zdarzenia nie mają :evil_lol:
Jedyna Nitusia rozpieszczana księżniczka z łóżka się nie da wygonić :roll:

Posted

Ja też poszłam na ten pudlowy wątek, masakra jakaś:-D ale ja się może nie będe odzywać, bo mam dwa yorki;-)

PS. wie ktos czy mozna kupic malutką wersje takiego jaja? Bo moja suka co prawda waży szalone 2,5kg ale faze na wszystko co przypomina piłki ma ogromną, boomer balla kolezanki nie chciała zostawić mimo, że już ledwo łapami przebierała:-D

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Ja też poszłam na ten pudlowy wątek, masakra jakaś:-D ale ja się może nie będe odzywać, bo mam dwa yorki;-)

PS. wie ktos czy mozna kupic malutką wersje takiego jaja? Bo moja suka co prawda waży szalone 2,5kg ale faze na wszystko co przypomina piłki ma ogromną, boomer balla kolezanki nie chciała zostawić mimo, że już ledwo łapami przebierała:-D[/QUOTE]
ale możesz kupić malutkiego boomera ;)
ja mam 8 i 10 , więc dla jorka może 4 ?

jajo jest w jednej wielkosći

Posted

York boomerkiller :diabloti: A mój pies postanowił dzisiaj ćwiczyć IPO :roflt: Owinęłam sobie rękę ręcznikiem, bo jestem już tak podrapana, że wstyd do ludzi wyjść, chciałam poćwiczyć nową sztuczkę - pies opiera się łapami na przedramieniu, a łeb wychyla spod ręki, no pewnie kojarzycie. Nie powiem, że się nie zdziwiłam, kiedy mój pies z rykiem wgryzł się w rzeczony ręcznik :evil_lol: Chyba jej wali na dekiel, jak to zwykle w czasie mojej sesji egzaminacyjnej :)

Posted

Haha, ja zawsze chciałam spróbować z Fifką IPO, także tego...może też spróbuję (nieświadomego) sposobu z ręcznikiem:diabloti:

Posted

Zu by się może pobawiła, ale ja bym musiała być w roli gryzionego, bo ona jest dziki dzik i nawet z trenerką naszą się nie chce bawić, chociaż ją zna i lubi ;) A co dopiero mówić o jakimś obcym facecie :evil_lol:

Posted

oby zdechło , bo jak poprzednio zdechło i z martwych wstało , to zdechła mi zmywarka.
Dziś CUD , normalnie CUD , dogo zdechło , zmywarka działa :evil_lol:

Posted

Ja tam się cieszę, jak jest przerwa od dogo - z własnej woli nie zrezygnuję, ale jak jest kaput, to mam więcej czasu dla siebie i dla psa:evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']Ja tam się cieszę, jak jest przerwa od dogo - z własnej woli nie zrezygnuję, ale jak jest kaput, to mam więcej czasu dla siebie i dla psa:evil_lol:[/QUOTE]
O tak... Mi dzięki temu dziś po południu udało się skończyć referat, który dłubałam od miesiąca :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']ale możesz kupić malutkiego boomera ;)
ja mam 8 i 10 , więc dla jorka może 4 ?

jajo jest w jednej wielkosći[/QUOTE]
aha czyli jednak boomera bede szukac skoro jaj nie ma mniejszych;-)
Koleżanka miała takiego średniego boomera, suka sie bawiła wyśmienicie ale pies za to spierdzierał w wyższe partie ogrodka, bo dla niego było zbyt szybko, agresywnie i chyba bolało jak dostał tym boomerem przypadkiem:-D
evel Ty się nie smiej z mojej killerki, ona po prostu mimo słodkiego wyglądu ma dusze podłego zawziętego yorka sprzed wielu lat... szczerze, to zdecydowanie wole to niż przyjaznego telepiącego się Ajusia;-) Wczoraj kupiłam im taką mała twardą gumową piłke na metrowym sznurku...Ajuś nie jest nią zainteresowany, bo to twarde i ciężkie, jeszcze tym dostanie w trakcie zabawy...panicz!natomiast suka totalnie zwariowała i lata za piłką szaleńczo nawet jak się odbije od cegos i jej w ryj przywali, to ona zdaje się tego nie zauważać:-D dlatego musze mieć małego boomera, bo duży ją zabije a ona nie zdąży zauważyć, że powinna paść trupem;-)

Posted

[URL]http://sklep.moyre.pl/Pilka_Boomer_Ball_4_10cm-11.html[/URL]

tu kupisz ;) podobno te małe można dostać i w sklepach zoologicznych takich normalnych ;)
Wiem , bo właściciel Wacława kupił , ale dla staffika ten rozmiar to na raz :diabloti:
A Twoja suka, no cóż , JORK po prostu , taki jak ma być ... czyli pitbull w kokardzie :evil_lol:

Posted

Przeczytałam te pudllwe fanaberie. I ludzie się potem dziwią, ze ciężko znaleźć psu dom. Z takimi psycholami to się nie dziwię. Najbardziej mnie rozwaliły posty ludzi, któryż po obejrzeniu kilku fotek orzekli, że pies jest nieszczęśliwy. Ja nie wiem, te panie to lubią zniechęcać ludzi do adoptowania psów?

Posted

wiesz co ja bym piranio na twoim miejscu kupila?

po prostu TO [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/plywajace/189469[/url]

mam to najmniejsze w chacie. tez jest puste w srodku i nie wiem, kto to zakwalifikowal do zabawek wodnych. na zabawke wodna to ma za duza srednice i psu ciezko tym sie bawic w wodzie.
za to swietnie na da sie jako tester zanim zakupisz se boomera czy jajo.
ja nie mam boomera. mam za to jajo. i wiem, ze ta zabawka moze dzialac tak samo.

oczywiscie, ze to tak jakny kupowac buty z 4 paskami czy cos, ale badzmy szczerzy...to jest tasnie:)))

Posted

Najgorsze, że one uważają, że wszystko jest OK z ich podejściem. A później dziwne, że przeciętny człowiek, jak mój TŻ, uważa, że pudle posiadane są tylko przez babiszcza, które je rozpuszczają i karmią zadnią cielęcinką... :roll:

Posted

ooo boooze...to jest dogo.

mi tez tu napisali, ze moj piesek przybiega, bo sie mnie boi, ze mu wspolczuja i ze moglby trafic lepiej.
teraz to juz mam dwie nieszczesnice w chacie. chyba maja depresje.

Posted

Ja sobie postanowiłam, że o ile będą mogła sobie pozwolić na adopcję psa, to nie będzie pies z dogo. Dziwi mnie, że osoby wiedzące g. sprawują pieczę nad adopcjami. Dla mnie to jest nie do pomyślenia, żeby jakaś baba, której rozwój intelektualny zatrzymał się na poziomie siedmiolatki bawiącej się lalkami barbie decydowała o tym, kto się nadaje na właściciela psa. Gadałam ostatnio ze znajomą, która jak się okazało ma dwa hasiory, oba dostała po tych wizytach i z tego, co od niej usłyszałam, to warto od tamtych ludzi adoptować, bo widać że im zależy i nie szukają dziury w całym, natomiast po postach pudlowych ciotek widzę tylko dno i kilometr mułu jeżeli chodzi o kompetencje.

Posted

No i cóż, znowu wraca temat, że piesek na dogo jest szczęśliwy tylko, jak jest spasiony jak kula armatnia, śpi w łóżeczku i nie jest szkolony a ma miiiiłooooość :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...