WATACHA Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Witamy się u Was, widzę, że trafiłam na ciekawy temat ;).Moje też lubią sobie czasem rzygnąć :)
Vectra Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 evel napisał(a): Gdzie się podziały te psy ze stalowymi żołądkami, które w ogóle nie zwracały...? :candle: są u mnie w lesie :diabloti:
evel Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Chyba to była chwilowa niedyspozycja związana z ochlaniem się wodą... Bo pies nie wygląda, jakby mu coś dolegało, natomiast twierdzi, że jest tak głodny, że zaraz umrze, natychmiast! :evil_lol:
motyleqq Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 o, moja często twierdzi, że zaraz umrze, jak nie wyjdzie na dwór... zawsze mnie potem wnerwia, że zajmuje się wszystkim, tylko nie sikaniem, a przecież chciała natychmiast iść :lol:
dorka1403 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 twoja tez ma swira na punkcie mydla? moja az sie trzesie jak je biore do reki..chce lizac gryzc lapac i uciekac..
evel Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 U mnie w domu się używa tylko mydła w płynie :eviltong: Aczkolwiek mój tymczasowy akit miał świra na punkcie miętowych rzeczy - gum, pasty do zębów, kwiczał zawsze, że on teeeeż! :evil_lol: Mój biedny niekochany blokowy piesek, który z nudów uczy się takich totalnie nieżyciowych i nieprzydatnych rzeczy jak świadomość ciała, a poza tym jest leniwą limfatyczną kluską, strasznie się ostatnio wkręcił w sporty wiszące, nie wiem, co jej się stało :evil_lol: Ale im bardziej miotam szarpakiem, tym lepsza zabawa, spojrzenia przechodniów jak kręcę tym małym czarnym, ono warczy a ja drę się doooobry pieeeees - bezcenne :evil_lol:
a_niusia Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 my mamy taki bardzo, bardzo dlugi zajebisty polarowy szarpak i super draka jest jak budda zlapie koniec i sie polozy. Tiamisia jezdzi z budda po calym mieszkaniu, warczy, kwiczy a budda sobie lezy:)))))) i jezdzi.
LadyS Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 a_niusia, a kupiliście gdzieś we Wrocu czy zrobiłaś? Bo też szukam, na ostatnią chwilę oczywiście :diabloti:
a_niusia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 kupilismy tu: http://polaroweszarpaki.blogspot.com/ ja nie umiem robic. moj tata i brat obejrzeli jeden i twierdza, ze zrobic taki to nic prostszego, ale nie chca mi zrobic.
Unbelievable Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 LadyS, ty chyba lubisz takie ręczne plecionki więc lepiej zrobisz jak sobie sama zapleciesz :) kawałek polaru kupić w pasmanterii i zapleść jak filofun
LadyS Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 No, tylko zanim ja znajdę jakąś pasmanterię z polarem, to trochę minie :diabloti:
Unbelievable Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 LadyS napisał(a):No, tylko zanim ja znajdę jakąś pasmanterię z polarem, to trochę minie :diabloti: a mi się wydawało że wszędzie jest coś takiego :hmmmm: jest jeszcze opcja polarowy tani koc z jakichś tesco czy oszołomów, a hitem są koce z ikei za 5zł
a_niusia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 w realu we wro jest pelno polarowych kocykow w roznych kolorach. przynajmniej zawsze byly-mam ich bardzo duzo dla psow.
evel Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Ale takie kocyki realowe są do kitu, znaczy są strasznie cienkie, a na szarpak jednak fajniej jest mieć grubszy polar, bo inaczej trzeba to jakoś zwijać i cudować ;)
Unbelievable Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 evel napisał(a):Ale takie kocyki realowe są do kitu, znaczy są strasznie cienkie, a na szarpak jednak fajniej jest mieć grubszy polar, bo inaczej trzeba to jakoś zwijać i cudować ;) nie :diabloti: moje szarpaki z ikeowego kocyka są super, tylko trzeba koc w dobrą stronę pociąć. Nie widzę zbytniej różnicy między grubym a cienkim polarem, wystarczy grubiej pociąć koc, w sensie w szersze paski. A z jednego koca zrobisz z 3-5 szarpaków
dorka1403 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 ale fajna...taka dla kobiety z charakterkiem :) ja na moje czekam i czekam..i doczekac sie nie moge...
dorka1403 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 ciiiii....ja zamówiłam 2 obroze od ds i jedna furkidzowska :) chyba dzisiaj wszystkie przyleza :D ale musze je pochowac i stopniowac mu..choc mysle ze i tak bedzie grzmial....
Karolina. Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Noo, to ja omijam szerokim łukiem wątek obrożowy, by nie kusiło, a tu wchodzę do Zu i taka śliczna obróżka :loveu: I weź tu się człowieku wylecz :eviltong: A jaka to szerokość i długość? :razz:
dorka1403 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 ale ostatnio cos malo zu tu widac ...cos z nia zrobila?? :mad:
LadyS Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 evel kończy formalności przed wyjazdem i się zbiera do nas, do Wroca - spoko spoko, w niedzielę/poniedziałek foty będą, a potem po powrocie znad morza Was nimi zaleję :diabloti:
Recommended Posts