Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evel napisał(a):

Gdzie się podziały te psy ze stalowymi żołądkami, które w ogóle nie zwracały...? :candle:

są u mnie w lesie :diabloti:

Posted

Chyba to była chwilowa niedyspozycja związana z ochlaniem się wodą... Bo pies nie wygląda, jakby mu coś dolegało, natomiast twierdzi, że jest tak głodny, że zaraz umrze, natychmiast! :evil_lol:

Posted

o, moja często twierdzi, że zaraz umrze, jak nie wyjdzie na dwór... zawsze mnie potem wnerwia, że zajmuje się wszystkim, tylko nie sikaniem, a przecież chciała natychmiast iść :lol:

Posted

U mnie w domu się używa tylko mydła w płynie :eviltong: Aczkolwiek mój tymczasowy akit miał świra na punkcie miętowych rzeczy - gum, pasty do zębów, kwiczał zawsze, że on teeeeż! :evil_lol:

Mój biedny niekochany blokowy piesek, który z nudów uczy się takich totalnie nieżyciowych i nieprzydatnych rzeczy jak świadomość ciała, a poza tym jest leniwą limfatyczną kluską, strasznie się ostatnio wkręcił w sporty wiszące, nie wiem, co jej się stało :evil_lol: Ale im bardziej miotam szarpakiem, tym lepsza zabawa, spojrzenia przechodniów jak kręcę tym małym czarnym, ono warczy a ja drę się doooobry pieeeees - bezcenne :evil_lol:

Posted

my mamy taki bardzo, bardzo dlugi zajebisty polarowy szarpak i super draka jest jak budda zlapie koniec i sie polozy. Tiamisia jezdzi z budda po calym mieszkaniu, warczy, kwiczy a budda sobie lezy:)))))) i jezdzi.

Posted

LadyS napisał(a):
No, tylko zanim ja znajdę jakąś pasmanterię z polarem, to trochę minie :diabloti:

a mi się wydawało że wszędzie jest coś takiego :hmmmm: jest jeszcze opcja polarowy tani koc z jakichś tesco czy oszołomów, a hitem są koce z ikei za 5zł

Posted

Ale takie kocyki realowe są do kitu, znaczy są strasznie cienkie, a na szarpak jednak fajniej jest mieć grubszy polar, bo inaczej trzeba to jakoś zwijać i cudować ;)

Posted

evel napisał(a):
Ale takie kocyki realowe są do kitu, znaczy są strasznie cienkie, a na szarpak jednak fajniej jest mieć grubszy polar, bo inaczej trzeba to jakoś zwijać i cudować ;)

nie :diabloti: moje szarpaki z ikeowego kocyka są super, tylko trzeba koc w dobrą stronę pociąć. Nie widzę zbytniej różnicy między grubym a cienkim polarem, wystarczy grubiej pociąć koc, w sensie w szersze paski. A z jednego koca zrobisz z 3-5 szarpaków

Posted

ciiiii....ja zamówiłam 2 obroze od ds i jedna furkidzowska :) chyba dzisiaj wszystkie przyleza :D ale musze je pochowac i stopniowac mu..choc mysle ze i tak bedzie grzmial....

Posted

Noo, to ja omijam szerokim łukiem wątek obrożowy, by nie kusiło, a tu wchodzę do Zu i taka śliczna obróżka :loveu: I weź tu się człowieku wylecz :eviltong:

A jaka to szerokość i długość? :razz:

Posted

evel kończy formalności przed wyjazdem i się zbiera do nas, do Wroca - spoko spoko, w niedzielę/poniedziałek foty będą, a potem po powrocie znad morza Was nimi zaleję :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...