panbazyl Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 to co - spotykamy sie na lubelskiej wystawie? Ja będę (taki mam plan) z synkiem, dwoma futrami i z koleżanką. Namiot mam taki jakich wiele na wystawach, tyle, ze szary. Gdzies tak między ringami 10-13 będę (ja mam ringi 11 i 13 a koleżanka 10 i 12).
Vectra Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 staffiki ring IV :cool3: wchodzą jako ostatnie :roll: i tylko 16 sztuk ich będzie.
panbazyl Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 u mnie ogar jest według listy chyba 35 psem a labek coś po 50 innych wchodzi....
Vectra Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 przed nami 35 terrierków , więc powinno polecieć szybko. Sędzia dość sprawnie ocenia ... znów się upocę na ringu , bo wchodzę ze 3 klasy pod rząd :evil_lol:
evel Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Znajdziemy się jakoś :) Znalazłam dzisiaj na jednym z wątków totalnie słodką reklamę :loveu: [video=youtube;20UhjXpFX_c]http://www.youtube.com/watch?v=20UhjXpFX_c&feature=youtu.be[/video] A tak poza tym, to mam jakąś dziwną ochotę na zabranie do siebie czegoś na DT po sesji, typu mało wymagającego i nie sypiącego się, np. grzywka z pseudo, ale boję się, że zostanie :roflt: :diabloti:
gops Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 reklama świetna! bierz grzywka :lol: pasowałby do Zu :cool3:
FredziaFredzia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Bierz coś, nawet jak nie zostanie to chociaż pokażesz, co to dom - no i większe szanse na adopcje są z DT niż ze schroniska jak zauważyłam.
a_niusia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='evel']Znajdziemy się jakoś :) Znalazłam dzisiaj na jednym z wątków totalnie słodką reklamę :loveu: [video=youtube;20UhjXpFX_c]http://www.youtube.com/watch?v=20UhjXpFX_c&feature=youtu.be[/video] A tak poza tym, to mam jakąś dziwną ochotę na zabranie do siebie czegoś na DT po sesji, typu mało wymagającego i nie sypiącego się, np. grzywka z pseudo, ale boję się, że zostanie :roflt: :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Martens']Bierz bierz, na wakacjach będzie weselej :D[/QUOTE] a moze chcecie suczke mocno w typie BOS? spodobalaby sie wam obu. nie mam zadnego pudla, kurde...
evel Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Hehe, chyba bym musiała dostać pomroczności jasnej, żeby sobie wziąć białego psa - ja się ubieram głównie na czarno i jak zuzowe kudły są WSZĘDZIE, to ich przynajmniej nie widać :lol:
a_niusia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 kurde, ale to jest super pies w wielkiej potrzebie!!!
Unbelievable Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 ja widząc porównanie, grama sierść, a brumy sierść.... NIGDY więcej krótkowłosego białego psa, nigdy! mimo że mi się podobają przekrutnie, to ta sierść doprowadza mnie do szału, nie było Grama w moim mieszkaniu 2-3 miesiące a sierść i tak jest wszędzie :mdleje:
evel Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 [quote name='a_niusia']kurde, ale to jest super pies w wielkiej potrzebie!!![/QUOTE] Ja nie wątpię ;) Ale jako że należę do Be[B]szcz[/B]elnej Czwórki, to niestety, mam czelność mieć fochy i takie tam, zresztą pies gubiący włos obecnie nie przejdzie i nie ma mowy nawet, bo niestety nie ode mnie to zależy ;) Jakbym mieszkała sama samiusieńka, to by mi było raczej wszystko jedno ;) [quote name='Unbelievable']ja widząc porównanie, grama sierść, a brumy sierść.... NIGDY więcej krótkowłosego białego psa, nigdy! mimo że mi się podobają przekrutnie, to ta sierść doprowadza mnie do szału, nie było Grama w moim mieszkaniu 2-3 miesiące a sierść i tak jest wszędzie :mdleje:[/QUOTE] Ja Jaxową sierść znajdowałam miesiąc po ich wizycie u nas, a byli przecież tylko parę dni ;) I dużo sprzątałam, bo mam manię :evil_lol:
sacred PIRANHA Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='evel'] pies gubiący włos obecnie nie przejdzie i nie ma mowy nawet, bo niestety nie ode mnie to zależy ;) Jakbym mieszkała sama samiusieńka, to by mi było raczej wszystko jedno [/QUOTE] Ja byłam tego samego zdania...obecnie po 4 latach posiadania w domu psów tylko nie gubiących włosa, nawet jakbym mieszkała kiedyś sama samiusieńka;-) to szukałabym czegoś co gabarytowo i charakternie mi podpasuje, ale włosa gubić nie będzie:-D i niech sobie mówi jedna z drugą, że jestem okropna, że nie kocham pieseczków, ze mam pański nosek, że mi trochę siersci przeszkadza...ja rozumiem to, że są ludzie którym siersc wszędzie nie przeszkadza i ok, ale tez należałoby zrozumiec, że mi przeszkadza, mam wybór to wybieram:-D
LadyS Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='evel']Hehe, chyba bym musiała dostać pomroczności jasnej, żeby sobie wziąć białego psa - ja się ubieram głównie na czarno i jak zuzowe kudły są WSZĘDZIE, to ich przynajmniej nie widać :lol:[/QUOTE] Spoko spoko, zobaczysz, co będzie po wakacjach :diabloti:
Vectra Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']Ja byłam tego samego zdania...obecnie po 4 latach posiadania w domu psów tylko nie gubiących włosa, nawet jakbym mieszkała kiedyś sama samiusieńka;-) to szukałabym czegoś co gabarytowo i charakternie mi podpasuje, ale włosa gubić nie będzie:-D i niech sobie mówi jedna z drugą, że jestem okropna, że nie kocham pieseczków, ze mam pański nosek, że mi trochę siersci przeszkadza...ja rozumiem to, że są ludzie którym siersc wszędzie nie przeszkadza i ok, ale tez należałoby zrozumiec, że mi przeszkadza, mam wybór to wybieram:-D[/QUOTE] ja nie lubię u mnie w domu psów z kudłami ... dlatego stworzono rasy krótkowłose :evil_lol:
sacred PIRANHA Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Vectra']ja nie lubię u mnie w domu psów z kudłami ... dlatego stworzono rasy krótkowłose :evil_lol:[/QUOTE] no jak możesz nie kochac kudłatych pieskow! no jak! myślisz, że one sa gorsze? one tez chcą być kochane! co z ciebie za człowiek!
Vectra Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']no jak możesz nie kochac kudłatych pieskow! no jak! myślisz, że one sa gorsze? one tez chcą być kochane! co z ciebie za człowiek![/QUOTE] to niech se ktoś je kocha :diabloti: ja też dużo rzeczy chcę i nie mam :eviltong:
sacred PIRANHA Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Vectra']to niech se ktoś je kocha :diabloti: ja też dużo rzeczy chcę i nie mam :eviltong:[/QUOTE] ja chce pudla czarnego dużego...a mam dwa yorki :-D:-D
Vectra Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']ja chce pudla czarnego dużego...a mam dwa yorki :-D:-D[/QUOTE] a ja chcę szóstkę w totka , tylko muszę zacząć w końcu grać :diabloti:
a_niusia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 ja mam kudlate psy...nie mam siersci na ciuchach itd. przez rok mieszkalam z bialym krotkowlosym psem mojej siory. chyba od 3 lat juz ze mna nie miaszka, a dalej na niektorych czarnych ciuchach znajduje biale igielki. nie mniej jednak i tak bym z nia dalej chetnie sypiala na kanapie, bo biale pieski sa jakies takie CZYSTE:)))))) a w totka to zauwazylam, ze gra dosyc duzo zulersow. ostatnio dwa razy zagralam-pierwszy raz w zyciu i spotkalam w kolekturze regularnych zuli, ktorzy kupowali chybil trafil za kilkadziesiat zeta!!! strach pomyslec, kto w tego totka wygrywa:))) oi skad maja kase na kupony...to mnie najbardziej zastanawia.
Vectra Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 to się nie zastanawiaj skąd mają kasę , bo to nie ładnie komuś w portfelu grzebać. nie mam pojęcia gdzie mieszkasz , bo u mnie żuli w kolekturach nie ma .... albo może nie zwracam na takie pierdoły uwagi ... jak ktoś chce być żulem , jego wybór , ma do tego prawo , mamy wolny kraj. Ciekawe jak ciebie ochrzcili :diabloti: bo kij ma zawsze dwa końce.
a_niusia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Vectra']to się nie zastanawiaj skąd mają kasę , bo to nie ładnie komuś w portfelu grzebać. nie mam pojęcia gdzie mieszkasz , bo u mnie żuli w kolekturach nie ma .... albo może nie zwracam na takie pierdoły uwagi ... jak ktoś chce być żulem , jego wybór , ma do tego prawo , mamy wolny kraj. Ciekawe jak ciebie ochrzcili :diabloti: bo kij ma zawsze dwa końce.[/QUOTE] no mogli pomyslec, ze tez jestem zulem, bo bylam z psem i brudnym dresie. ale akurat ode mnie to zawsze ladnie pachnie i zawsze ladnie wygladam hehehehe vectro...bez komentarza, chcesz sie poprzepychac, to wybierz kogos innego.
LadyS Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Hej, dzieciaki, hajda do łóżek, bo się dobranocka skończyła - zaraz sobie powyrywacie wszystkie grabki i powybijacie mleczaki łopatkami :roll: :diabloti: Mnie Jaxa sierść przeszkadzała początkowo bardzo, ale obecnie przywykłam i przyjmuję to z pełną pogodzenia rezygnacją :lol: Nie mam jakichś za czy przeciw żadnym długościom/jakościom włosa/sierści ;) Jedynie wówczas, gdy mnie uczula :lol:
Recommended Posts