Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

Posted

to co - spotykamy sie na lubelskiej wystawie? Ja będę (taki mam plan) z synkiem, dwoma futrami i z koleżanką. Namiot mam taki jakich wiele na wystawach, tyle, ze szary. Gdzies tak między ringami 10-13 będę (ja mam ringi 11 i 13 a koleżanka 10 i 12).

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przed nami 35 terrierków , więc powinno polecieć szybko.
Sędzia dość sprawnie ocenia ...
znów się upocę na ringu , bo wchodzę ze 3 klasy pod rząd :evil_lol:

Posted

Znajdziemy się jakoś :)

Znalazłam dzisiaj na jednym z wątków totalnie słodką reklamę :loveu:
[video=youtube;20UhjXpFX_c]http://www.youtube.com/watch?v=20UhjXpFX_c&feature=youtu.be[/video]

A tak poza tym, to mam jakąś dziwną ochotę na zabranie do siebie czegoś na DT po sesji, typu mało wymagającego i nie sypiącego się, np. grzywka z pseudo, ale boję się, że zostanie :roflt: :diabloti:

Posted

[quote name='evel']Znajdziemy się jakoś :)

Znalazłam dzisiaj na jednym z wątków totalnie słodką reklamę :loveu:
[video=youtube;20UhjXpFX_c]http://www.youtube.com/watch?v=20UhjXpFX_c&feature=youtu.be[/video]

A tak poza tym, to mam jakąś dziwną ochotę na zabranie do siebie czegoś na DT po sesji, typu mało wymagającego i nie sypiącego się, np. grzywka z pseudo, ale boję się, że zostanie :roflt: :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Martens']Bierz bierz, na wakacjach będzie weselej :D[/QUOTE]

a moze chcecie suczke mocno w typie BOS? spodobalaby sie wam obu.

nie mam zadnego pudla, kurde...

Posted

Hehe, chyba bym musiała dostać pomroczności jasnej, żeby sobie wziąć białego psa - ja się ubieram głównie na czarno i jak zuzowe kudły są WSZĘDZIE, to ich przynajmniej nie widać :lol:

Posted

ja widząc porównanie, grama sierść, a brumy sierść.... NIGDY więcej krótkowłosego białego psa, nigdy! mimo że mi się podobają przekrutnie, to ta sierść doprowadza mnie do szału, nie było Grama w moim mieszkaniu 2-3 miesiące a sierść i tak jest wszędzie :mdleje:

Posted

[quote name='a_niusia']kurde, ale to jest super pies w wielkiej potrzebie!!![/QUOTE]

Ja nie wątpię ;) Ale jako że należę do Be[B]szcz[/B]elnej Czwórki, to niestety, mam czelność mieć fochy i takie tam, zresztą pies gubiący włos obecnie nie przejdzie i nie ma mowy nawet, bo niestety nie ode mnie to zależy ;) Jakbym mieszkała sama samiusieńka, to by mi było raczej wszystko jedno ;)

[quote name='Unbelievable']ja widząc porównanie, grama sierść, a brumy sierść.... NIGDY więcej krótkowłosego białego psa, nigdy! mimo że mi się podobają przekrutnie, to ta sierść doprowadza mnie do szału, nie było Grama w moim mieszkaniu 2-3 miesiące a sierść i tak jest wszędzie :mdleje:[/QUOTE]

Ja Jaxową sierść znajdowałam miesiąc po ich wizycie u nas, a byli przecież tylko parę dni ;) I dużo sprzątałam, bo mam manię :evil_lol:

Posted

[quote name='evel'] pies gubiący włos obecnie nie przejdzie i nie ma mowy nawet, bo niestety nie ode mnie to zależy ;) Jakbym mieszkała sama samiusieńka, to by mi było raczej wszystko jedno

[/QUOTE]
Ja byłam tego samego zdania...obecnie po 4 latach posiadania w domu psów tylko nie gubiących włosa, nawet jakbym mieszkała kiedyś sama samiusieńka;-) to szukałabym czegoś co gabarytowo i charakternie mi podpasuje, ale włosa gubić nie będzie:-D
i niech sobie mówi jedna z drugą, że jestem okropna, że nie kocham pieseczków, ze mam pański nosek, że mi trochę siersci przeszkadza...ja rozumiem to, że są ludzie którym siersc wszędzie nie przeszkadza i ok, ale tez należałoby zrozumiec, że mi przeszkadza, mam wybór to wybieram:-D

Posted

[quote name='evel']Hehe, chyba bym musiała dostać pomroczności jasnej, żeby sobie wziąć białego psa - ja się ubieram głównie na czarno i jak zuzowe kudły są WSZĘDZIE, to ich przynajmniej nie widać :lol:[/QUOTE]

Spoko spoko, zobaczysz, co będzie po wakacjach :diabloti:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']Ja byłam tego samego zdania...obecnie po 4 latach posiadania w domu psów tylko nie gubiących włosa, nawet jakbym mieszkała kiedyś sama samiusieńka;-) to szukałabym czegoś co gabarytowo i charakternie mi podpasuje, ale włosa gubić nie będzie:-D
i niech sobie mówi jedna z drugą, że jestem okropna, że nie kocham pieseczków, ze mam pański nosek, że mi trochę siersci przeszkadza...ja rozumiem to, że są ludzie którym siersc wszędzie nie przeszkadza i ok, ale tez należałoby zrozumiec, że mi przeszkadza, mam wybór to wybieram:-D[/QUOTE]
ja nie lubię u mnie w domu psów z kudłami ... dlatego stworzono rasy krótkowłose :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ja nie lubię u mnie w domu psów z kudłami ... dlatego stworzono rasy krótkowłose :evil_lol:[/QUOTE]

no jak możesz nie kochac kudłatych pieskow! no jak!
myślisz, że one sa gorsze? one tez chcą być kochane! co z ciebie za człowiek!

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']no jak możesz nie kochac kudłatych pieskow! no jak!
myślisz, że one sa gorsze? one tez chcą być kochane! co z ciebie za człowiek![/QUOTE]
to niech se ktoś je kocha :diabloti: ja też dużo rzeczy chcę i nie mam :eviltong:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']ja chce pudla czarnego dużego...a mam dwa yorki :-D:-D[/QUOTE]
a ja chcę szóstkę w totka , tylko muszę zacząć w końcu grać :diabloti:

Posted

ja mam kudlate psy...nie mam siersci na ciuchach itd.

przez rok mieszkalam z bialym krotkowlosym psem mojej siory.
chyba od 3 lat juz ze mna nie miaszka, a dalej na niektorych czarnych ciuchach znajduje biale igielki.

nie mniej jednak i tak bym z nia dalej chetnie sypiala na kanapie, bo biale pieski sa jakies takie CZYSTE:))))))

a w totka to zauwazylam, ze gra dosyc duzo zulersow.

ostatnio dwa razy zagralam-pierwszy raz w zyciu i spotkalam w kolekturze regularnych zuli, ktorzy kupowali chybil trafil za kilkadziesiat zeta!!! strach pomyslec, kto w tego totka wygrywa:))) oi skad maja kase na kupony...to mnie najbardziej zastanawia.

Posted

to się nie zastanawiaj skąd mają kasę , bo to nie ładnie komuś w portfelu grzebać.
nie mam pojęcia gdzie mieszkasz , bo u mnie żuli w kolekturach nie ma .... albo może nie zwracam na takie pierdoły uwagi ... jak ktoś chce być żulem , jego wybór , ma do tego prawo , mamy wolny kraj.
Ciekawe jak ciebie ochrzcili :diabloti: bo kij ma zawsze dwa końce.

Posted

[quote name='Vectra']to się nie zastanawiaj skąd mają kasę , bo to nie ładnie komuś w portfelu grzebać.
nie mam pojęcia gdzie mieszkasz , bo u mnie żuli w kolekturach nie ma .... albo może nie zwracam na takie pierdoły uwagi ... jak ktoś chce być żulem , jego wybór , ma do tego prawo , mamy wolny kraj.
Ciekawe jak ciebie ochrzcili :diabloti: bo kij ma zawsze dwa końce.[/QUOTE]

no mogli pomyslec, ze tez jestem zulem, bo bylam z psem i brudnym dresie.
ale akurat ode mnie to zawsze ladnie pachnie i zawsze ladnie wygladam hehehehe

vectro...bez komentarza, chcesz sie poprzepychac, to wybierz kogos innego.

Posted

Hej, dzieciaki, hajda do łóżek, bo się dobranocka skończyła - zaraz sobie powyrywacie wszystkie grabki i powybijacie mleczaki łopatkami :roll: :diabloti:

Mnie Jaxa sierść przeszkadzała początkowo bardzo, ale obecnie przywykłam i przyjmuję to z pełną pogodzenia rezygnacją :lol: Nie mam jakichś za czy przeciw żadnym długościom/jakościom włosa/sierści ;) Jedynie wówczas, gdy mnie uczula :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...