Agnezia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 U nas pomogło: -jak ona się wobec niego niewłaściwie zachowywała to kazaliśmy jej wyjść z pokoju, za 5 minut ją wołaliśmy i był spokój, jak zaczynała znowu to znowu szła za drzwi. -jak go chciała męczyć jak on spał to pomógł też pistolet na wodę, psik w dupcie i piesek traci zainteresowanie Egonem:) Quote
Enigma79 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wierzę Marcie, że się do L.przywiązała ale dobrze, że psinka ma w ogóle zapewniony jakiś DT a nic doczytałam się, żeby coś tam było nietak. Kilka lat temu, znalazłam na klatce szczeniaka, wzięłam go do domu ale moja sp. Emi też była strasznie zazdrosna i ....niestety nie znalazłam żadnego DT (ludzie dzisiaj są w większości znieczuleni na krzywdę, zajęci wyłącznie sobą), musiałam zaryczana odwieźć pieska do schroniska.Tam drugi szok bo pracownik zarzucił mi, że odwożę psiaka wieczorem bo się na pewno tego wstydzę, że go oddaje.Taaaak, jasne... :( Quote
Soema Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Laki już w DT, szczęśliwy bo biega w ogródku z suczką :) Quote
OLUTKA55 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Lakus piekny stateczny starszy pan wazne ze w DT Quote
Rybka_39 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Martuś baby już takie są, ważne, że Lakuś ma Dt! jak go chciała męczyć jak on spał to pomógł też pistolet na wodę, psik w dupcie i piesek traci zainteresowanie Egonem hahhaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja by się chyba jeszcze bardziej rozkręciła.:cool3: Quote
ageralion Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 No i ja nie mialam jaj zeby podjac to decyzje. Wstyd sie przyznac, chyba za miekka jestem. Podjal ja moj TZ i pojechalismy. Poryczalam sie w aucie az mi wstyd bylo wysiasc. POwtazalam sobie badz twarda i nie rycz. Wysiedlismy i na szczescie wiaterek troche pomogl mi sie wziasc w garsc. Potuptalismy do DT. Juz z daleka szczekaniem przywitala go sunia. Jak uslyszal glos opiekinki zaczela mu chodzic dupka. Otworzylismy bramke i maly polecial sie przywitac wylewnie, jak to na boksia przystalo :evil_lol: Zaczal brykac, latac, obwachiwac, posikiwac, zaczepiac i bawic sie z suczka. Brykal jak mlodziak :loveu: No i zamiast ryczenia zaczelam sie smiac. Odeszly mi wszystkie watpliwosci, bo Laki poprostu odzyl :multi: Nawet ciezko mialam go zlapac w obiektyw, tak latal :mad: Zaraz wstawie fotki... Quote
ageralion Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Pieknosci :loveu: A ku ku :evil_lol: Quote
ageralion Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Pobawimy sie?? A jak ladnie nasz dziadek siada i daje lapke :loveu: Quote
Kapsel Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Martuś, nie zamartwiaj się :calus: fajny ten Tymczasik Lakusia, ona ma tam dobrze. :lol: Na pewno nie tak jak u Ciebie, ale ma dobrze. Jak mu doopka latała na widok opiekunki to nie jest źle... jest dobrze! Quote
ageralion Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Juz sie nie martwie, bo on tam ma lepiej niz u mnie :) Quote
ageralion Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Zapraszam na bazarek kartkowo wielkanocny dla boksia, o ktorym zapomnialo schronisko http://www.dogomania.pl/threads/182275-Kartki-wielkanocne-na-boksera-Dropsa-o-ktorym-zapomnialo-schronisko-do-31-marca Quote
Enigma79 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Chetnie kupie 10 szt kartek z boksiami wsrod kurczakow, doczytalam gdzie przelac pieniadze ale jak je zamowic ? Quote
ageralion Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Enigma79 napisał(a):Chetnie kupie 10 szt kartek z boksiami wsrod kurczakow, doczytalam gdzie przelac pieniadze ale jak je zamowic ? Wejdz na bazarek i napisz posta, a ja zaznacze :) Quote
Soema Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Enigma79 napisał(a):Chetnie kupie 10 szt kartek z boksiami wsrod kurczakow, doczytalam gdzie przelac pieniadze ale jak je zamowic ? Super :).... Quote
ageralion Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Laki sie nie obrazi za offa. W Szczecinie zaginal Rhodesian Ridgeback o imieniu Kebir http://www.dogomania.pl/threads/182301-SZCZECIN-zaginAE-A-pies-rasy-Rhodesian-Ridgeback-POMA-A?p=14339795 Quote
ageralion Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Sandra i jak tam ten Twoj wet? Wiesz juz kiedy bedzie w naszych okolicach? Tomek nie odbiera narazie telefonu... a ja kombinuje dalej, bo i weci mi odpadli... Quote
carolinascotties Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 dostalam PW w sprawie transportu- w tej chwili nie mam czasu na zapoznanie sie z watkiem - bede tu wieczorem, jednak do tej pory bardzo prosze- napiszcie - kto i gdzie mialby odbierac psa -ja ze Szczecina wracam w niedziele- ok.16tej. Quote
Soema Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 carolinascotties napisał(a):dostalam PW w sprawie transportu- w tej chwili nie mam czasu na zapoznanie sie z watkiem - bede tu wieczorem, jednak do tej pory bardzo prosze- napiszcie - kto i gdzie mialby odbierac psa -ja ze Szczecina wracam w niedziele- ok.16tej. Marta poszła z małym na spacer, nie za bardzo wiem o który transport chodzi do Wwa czy na Śląsk? Laki ma DT w Nowej Rudzie... ale więcej szczegółów to Ageralion zna. Quote
carolinascotties Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 w porzadku -wieczorem bede :) na pewno sie wyjasni :) Quote
ageralion Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 carolinascotties napisał(a):dostalam PW w sprawie transportu- w tej chwili nie mam czasu na zapoznanie sie z watkiem - bede tu wieczorem, jednak do tej pory bardzo prosze- napiszcie - kto i gdzie mialby odbierac psa -ja ze Szczecina wracam w niedziele- ok.16tej. Jesli dalo by rade podwiezc go do Bydgoszczy, to moze tam uda mi sie zorganizowac mu nocleg i dalsza trase w poniedzialek. Ile wyszedl by koszt trasy Szczecin - Pila(Bydgoszcz)? Bo docelowo Laki ma dojechac do Warszawy albo do Rudy Slaskiej. Quote
ageralion Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Enigma79 dotarly pieniazki. Dziekujemy slicznie :loveu: Quote
ageralion Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dobra, kwestia transportu wyglada tak: wariant 1: Tomek od koni bedzie wiedzial 26.03 czy jedzie do Wawy, nie znam kosztow wariant2: carolinascottiesjedzie ze Szczecina do Pily w niedziele po 16. Z Pily musial by go ktos odebrac i przenocowac (mysle o znajomych w Poznaniu albo Bydgoszczy) no i w pn mogl by ruszyc dalej ale tu nie mam nic... wariant3: w sobote jest transport Ruda - Świebodzin (k. Poznania), w drodze powrotnej moze zabrac Lakiego. Koszt to 270zl do podzialu na dwa psiaki, gdzie 150zl daje nowy dom drugiego psiaka, wyjdzie wiec 120zl na pol (chyba)... Teraz zostaje kwestia dowozu Lakiego do Świebodzina na sobote przed poludniem (180km w jedna)... dla auta palacego 8l na 100km wychodzi mi jakies 150zl. Laczny koszt transportu wyszedl by w w okolicach 210-250zl... nam sie auto sypie i raczej nie dojedzie tak daleko... Macie jakies pomysly??? Quote
Cudak Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Zajrzyjcie proszę do niewidomego Mietka: http://www.dogomania.pl/threads/179342-Niewidomy-Mietek-ze-schronu-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTELIK-PROSIMY-O-WSPARCIE Potrzebne są deklaracje na hotelik (200zł/mies + karma), żeby wyciągnąć go ze schronu... Quote
Greven Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 W weekend na 99% będzie u nas dr Golachowski, który wraca potem do Wrocławia. Czy taka trasa użądza Lakiego? Quote
Recommended Posts