Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
ageralion - ja też pomogę, wpłacę 50 zł na hotelik dla niuńka - czuję się źle, że nie mogłam pomóc inaczej...
Proszę o nr konta na PW.

Jak ja Cie pacne, to odrazu poczujesz sie lepiej :mad:Bo wiecej juz nic do Ciebie nie napisze :eviltong: A tak poza tym to bardzo dziekuje za pomoc :loveu::Cool!:

Posted

Kochani,
I ja chciałam się dołaczyć do tych podziękowań, wiecie przecież, ze bez Waszego wsparcia i pomocy nie poradzilibysmy sobie, a dzieki Wam wszystkim możemy działać i ratować takie bidy:p

Posted

Dzisiaj rano dzwonilam do DT, zeby zapytac jaki minela pierwsza noc. Opiekunka powiedziala, ze to cudo nie pies. Poscielila mu na dole na kanapie, odrazu sie tam polozyl i grzecznie przespal cala noc. Rano zaczal sie krecic, to dostal royala seniora rozmoczonego w wodzie. Podjadal na raty, widac nie jest z niego jakis lakomczuch. Ogolnie czuje sie tam dobrze, nie rozrabia i czeka na troche wiecej sloneczka, zeby mogl dowolnie po ogrodzie sobie biegac i dupke wygrzewac w promieniach :evil_lol:

Dziekuje Dianie ze szkoly dla psow "Psia farma", za pomoc w tak blyskawicznym zorganizowaniu DT dla Lakiego i za Royala Seniora, w ktorego zaopatrzyla go na caly okres hotelowania :loveu::loveu::loveu:

Posted

Słodki z wyglądu i słodki z charakteru ten nasz Lukuś :loveu:Oby się tylko wszystko udało i pojechał na Śląsk Faktycznie w pierwszym poście brak numeru konta.
Rybka to zawsze trzeźwo myśli :loveu:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Dziewczynki, a może by tak numer konta wrzucić w pierwszy post?:)

Enigma79 napisał(a):
Jestem ZA.

Kapsel napisał(a):
Faktycznie w pierwszym poście brak numeru konta.
Rybka to zawsze trzeźwo myśli :loveu:

Wasz zyczenie jes dla mnie rozkazem ;) Podalam juz konto fundacyjne, bo w sumie oficjalnie Laki jest pod moja opieka, a za ja SOS pelna geba, wiec niech juz pieniazki ida tam. Na DT powinno na razie wystarczyc z deklaracji Kapselka, Agnieszki32 i Enigmy79 :loveu: Zostanie kwestia transportu ale wtedy Laki bedzie juz oficjalnie "fundacyjny" :razz:

Posted

Rybka to zawsze trzeźwo myśli

No może tak trzeźwo to nie zawsze:oops::evil_lol:

agarelion, a powiedz mi to będzie płatny DT i jakie będą koszta transportu?
Ja teraz spłukana, ale może chociaż roześlę po ludziach:placz:, nawet se w podpis nie mogę dać banerka z Lakim, dałam tylko krakvet, a chciałąm se jeszcze sosa dać i Lakiego banerki i mi jakiś błąd wyłazi:angryy:

Posted

[quote name='Rybka_39']agarelion, a powiedz mi to będzie płatny DT i jakie będą koszta transportu?
Ja teraz spłukana, ale może chociaż roześlę po ludziach:placz:, nawet se w podpis nie mogę dać banerka z Lakim, dałam tylko krakvet, a chciałąm se jeszcze sosa dać i Lakiego banerki i mi jakiś błąd wyłazi:angryy:
Aktualny DT jest platny 15zl/dzien wiec wyjdzie 150-165zl. DT na Slasku to 250zl/mc. Transport jak liczylam dla auta palacego 7-9l / 100km, wyszlo ok 450zl, bo to 600km w jedna strone. Szukam czegos tanszego ale wiadomo, ciezko z transpotami jak sie mieszka na zadupiu Polski :-(

Posted

Moja kaska już dziś poszła na konto fundacyjne.
Co do kwestii transportu, to może jakaś wystawa w Polsce się szykuje i Lakusia by ktoś wziął na gapę? :cool3:

Posted

Kapsel napisał(a):
Moja kaska już dziś poszła na konto fundacyjne.
Co do kwestii transportu, to może jakaś wystawa w Polsce się szykuje i Lakusia by ktoś wziął na gapę? :cool3:

Dziekuje :calus:
Co do transportu, to szukam w miare mozliwosci czasowych. Wczoraj przez akcje DT dla Lakiego nie mialam kiedy sie zabrac konkretnie. Dzisiaj jestesmy z synem po szczepieniu, wiec nocka bedzie w plecy, bo bola go miesnie, w ktore dostal szczepionki i lekka goraczka mu dokucza... :shake:

Posted

Oj biedulka z Twojego synusia :loveu:ale ile jeszcze przed Tobą takich nocek? ;) Ale każda młoda mama musi przez to przejść niestety :lol:
Dzięki Martusiu, że przy TAKICH OBOWIĄZKACH z małym dzieckiem znajdujesz czas aby pomóc tym biedakom :Rose:

Posted

Kapsel napisał(a):
Oj biedulka z Twojego synusia :loveu:ale ile jeszcze przed Tobą takich nocek? ;) Ale każda młoda mama musi przez to przejść niestety :lol:
Dzięki Martusiu, że przy TAKICH OBOWIĄZKACH z małym dzieckiem znajdujesz czas aby pomóc tym biedakom :Rose:

Damy rade :evil_lol::diabloti: A wogole, to sama to bym sobie nie poradzila z obowiazkami mamy i pomoca boksiom. Gdyby nie moj TZ to bym sobie mogla tylko biadolic przed kompem i sie wkurzac na swoja niemoc... A tak biore malego w fotelik, TZ za kierownice i jedziemy zalatwiac... I nawet bardzo nie marudzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::iloveyou:

Posted

ageralion napisał(a):
Powiedzcie mi prosze jakim smaczkiem mozna rozpiescic prawie bezzebnego psa??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Może serkiem topionym, albo pasztetową?:cool3:

Posted

Ogonka to by sobie tylko mogl pomelac. A jak polamie osatnie zeby? :evil_lol:

Paszteciki i serki beda na moment, a chcialam mu dac frajde na dluzej... kurde nie mam pomyslu :eviltong: Ostatecznie faktycznie zawioze mu cos miekkiego i papkowatego :evil_lol:

PS zupelnie zapomnialam, Kapselku doszly Twoje pieniazki na hotelowanie. Dziekujemy :loveu::loveu:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
To mu zmiksuj wątróbkę, albo jakieś babraje:cool3:

W sumie gotowane miesko blender zmiksuje... No to pierwszy pomysl juz jest :multi:...

Jeszcze jeszcze jeszcze wieeeeeecej ... :cool3: