Rybka_39 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wpakuj mięso, warzywa i zmiksuj- będzie zdrowo i smacznie, przeszły mi przez myśl, jeszcze te słoiczki dla dzieci gerberki itd.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo są takie paszteciki małe np. pasta z łososia, moje psy uwielbiają.:evil_lol: Makaron jest miękki można go też z czymś zmieszać, moje burki uwielbiają makaron z krwistym wywarem z mięcha surowego i do tego jakieś małe kawałeczki mięsa, a na smakołyki może serek pokrojony w kostkę żółty, albo biały:cool3: Quote
ageralion Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Alicja napisał(a):upiecz cioteczka ciasteczka z wątróbki albo paszteciku ;) One sa miekkie? :cool3: Quote
Agnezia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [SIZE=5]Przypominam i proszę o głosy na KRAKVECIE http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=83371#83371 Fundacja SOS Bokserom wygrała wewnętrzne głosowanie na dogomanii, potrzebujemy Waszych głosów jeszcze raz! Quote
tatankas Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ja na dogo głosowałam,na krakvet też już głosik oddałam.Powodzenia!!! Quote
ageralion Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Rybka_39 napisał(a):Wpakuj mięso, warzywa i zmiksuj- będzie zdrowo i smacznie, przeszły mi przez myśl, jeszcze te słoiczki dla dzieci gerberki itd.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo są takie paszteciki małe np. pasta z łososia, moje psy uwielbiają.:evil_lol: Makaron jest miękki można go też z czymś zmieszać, moje burki uwielbiają makaron z krwistym wywarem z mięcha surowego i do tego jakieś małe kawałeczki mięsa, a na smakołyki może serek pokrojony w kostkę żółty, albo biały:cool3: Az tak mu nie chce mieszac, bo dopiero zaczal jesc porzadna karme... Normalnie dostal by koche albo innego smaczka do gryzienia, a tu dupa :D Quote
Rybka_39 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ej te głosy coś stoją...tyle moich znajomych oddało głos, obserwuję ankietę i nadal widzę 100 wtf? Quote
Kapsel Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ankieta się nie wyświetla w ogóle nie wiem co jest grane. Dzwonią do mnie chcący oddać swój głos! Quote
ageralion Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Kapsel napisał(a):Ankieta się nie wyświetla w ogóle nie wiem co jest grane. Dzwonią do mnie chcący oddać swój głos! A sa zalogowani? Jesli nie, to beda widziec tylko wyniki... Ja tez sie wkurzalam, ze ankiety nie widze, a potem ups... nie zalogowana jestem :D Quote
Kapsel Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Oczywiście, że są zalogowani.... sama widziałam. Przed chwilą nawet dostałam maila w tej sprawie, że wyświetla im się tylko ranking Quote
Soema Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kapsel napisał(a):Oczywiście, że są zalogowani.... sama widziałam. Przed chwilą nawet dostałam maila w tej sprawie, że wyświetla im się tylko ranking Jedno IP jeden głos.. może jakoś sieć jest połączona, nie wiem.. Quote
Kapsel Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Martuś jak dzisiaj Twój synek? Lepiej? A co u Lakusia? Maszjego nowe zdjęcia? Quote
Kapsel Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Soema napisał(a):Jedno IP jeden głos.. może jakoś sieć jest połączona, nie wiem.. Oczywiście, że jedno IP jeden głos my gramy uczciwie! Quote
ageralion Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Kapsel napisał(a):Martuś jak dzisiaj Twój synek? Lepiej? A co u Lakusia? Maszjego nowe zdjęcia? Lepiej, dziekuje :p A do Lakiego wybieramy sie jutro :multi: Quote
Soema Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Kapsel napisał(a):Oczywiście, że jedno IP jeden głos my gramy uczciwie! Aluś, ale czasem sieć internetowa ma jedno IP, o tym mówię :) ze np. sąsiedzi mogą mieć takie samo, czasem się to zdarza. Quote
ageralion Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Dotarlo 50zl od agnieszki32 na hotelowanie Lakiego. Dziekujemy slicznie :Rose: Quote
Greven Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jeśli ktoś twierdzi, że stary i bezzębny pies nie będzie miał radości z kości, to bardzo się myli :diabloti: 16-letni, niewidomy i przygłuchy Puszek oraz jego i tylko jego kość! http://www.youtube.com/watch?v=ZRoDH2yYxBo Transport na Śląsk? Mój weterynarz od koni ma być w okolicach przyszłego tygodnia, może zabrałby Lakiego do Wrocławia? A Tomek od transportu koni nie ma żadnej trasy na Śląsk? Marta, pytałaś? Z miękkich, a smacznych dla psa rzeczy, to przychodzi mi do głowy pasztet, żółty ser, parówka, albo "gerberki" dla dzieci - moje córki bardzo lubią "gerberki", które daję im, żeby przemycić Scanomune w jedzeniu. Quote
ageralion Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Sadystki, tak go szczuc ta koscia :evil_lol: A kiedy ma byc w tym przyszlym tygodniu? Najwczesniej 26 Laki moze opuscic Szczecin :shake: Pisalam do Tomka i si enie odezwal. Dostalam tez cynk, ze jest wystawa psow w Katowicach i wybieraja sie tam weci z Lubuieszyna. Napisalam narazie do nich, jesli nie odezwa sie do pn, bede zwonila :p Ciasteczka mialam piec ale sie poprostu nie wyrobie tym razem :-( Kupie chyba faktycznie parowy i bede rozpieszczac oba psiaki :eviltong: Quote
Cudak Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Greven'] Mój weterynarz od koni ma być w okolicach przyszłego tygodnia Upomnij się o moje wyniki krwi :razz: Quote
Greven Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='ageralion']A kiedy ma byc w tym przyszlym tygodniu? Najwczesniej 26 Laki moze opuscic Szczecin. Pisalam do Tomka i si enie odezwal. Mówiłam przecież, żeby dzwonić ;) Nie wiem, kiedy dokładnie będzie dr Golachowski, dzisiaj z nim rozmawiałam, ale nie umiał sprecyzować. [quote name='Cudak']Upomnij się o moje wyniki krwi A widzisz, wyleciało mi z głowy. Rozmawiałam z nim w pośpiechu tuż przed pogrzebem Talcott.... Quote
ageralion Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 No i raczej nie pojedziemy dzisiaj do Lakiego :placz: Jakis ch...... polamal nam wycieraczki w aucie :angryy: TZ lata i szuka wycieraczek do Uno i narazie beda w przyszlym tyg.. moze na szrocie cos bedzie... Quote
Greven Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Łapy bym takiemu połamała, wandale cholerni! Quote
ageralion Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Nic nie mow :shake: Do tego P. jezdzi komunikacja miejska, bo jak na zlosc pada dzisiaj :angryy: Cale zycie pod gorke :mdleje: Quote
ageralion Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Udalo sie zdobyc wycieraczke i TZ pojechal po Lakiego. Dobrze napisalam PO a nie DO, bo Laki lezy obok na kanapie :multi: Tyle mamy bokserow w potrzebie, ze na gwalt potrzeba nam DT. Postanowilismy wiec, ze sprobujemy jak sie psiaki dogadaja. Narazie jest niezle, wiec staruszek zostanie na noc. Zobaczymy jak bedzie do konca kwarantanny. Jesli sie dogadaja i ja bede w stanie zajmowac sie dwoma psami i dzieckiem, to mozliwe ze chlopak zostanie u mnie na DT. Co do platnego DT, to zaplacilam dzisiaj 60zl. Mialam 100 od Kapselka i anieszki32, zostalo 40 plus deklarowane 40 od enigma79. Teraz pytanie co zrobic z pieniazkami? Poczekac, az bedzie wiadomo czy Laki jedzie na Slask? Quote
Kapsel Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Martusiu Kochana Laki u Ciebie :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Pieniążki trzymaj na Lakusia, na pewno się przydadzą! I zdjęciora chcemy, zdjęciora :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts