Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpakuj mięso, warzywa i zmiksuj- będzie zdrowo i smacznie, przeszły mi przez myśl, jeszcze te słoiczki dla dzieci gerberki itd.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Albo są takie paszteciki małe np. pasta z łososia, moje psy uwielbiają.:evil_lol:

Makaron jest miękki można go też z czymś zmieszać, moje burki uwielbiają makaron z krwistym wywarem z mięcha surowego i do tego jakieś małe kawałeczki mięsa, a na smakołyki może serek pokrojony w kostkę żółty, albo biały:cool3:

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Wpakuj mięso, warzywa i zmiksuj- będzie zdrowo i smacznie, przeszły mi przez myśl, jeszcze te słoiczki dla dzieci gerberki itd.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Albo są takie paszteciki małe np. pasta z łososia, moje psy uwielbiają.:evil_lol:

Makaron jest miękki można go też z czymś zmieszać, moje burki uwielbiają makaron z krwistym wywarem z mięcha surowego i do tego jakieś małe kawałeczki mięsa, a na smakołyki może serek pokrojony w kostkę żółty, albo biały:cool3:

Az tak mu nie chce mieszac, bo dopiero zaczal jesc porzadna karme... Normalnie dostal by koche albo innego smaczka do gryzienia, a tu dupa :D

Posted

Kapsel napisał(a):
Ankieta się nie wyświetla w ogóle nie wiem co jest grane. Dzwonią do mnie chcący oddać swój głos!

A sa zalogowani? Jesli nie, to beda widziec tylko wyniki... Ja tez sie wkurzalam, ze ankiety nie widze, a potem ups... nie zalogowana jestem :D

Posted

Kapsel napisał(a):
Oczywiście, że są zalogowani.... sama widziałam.
Przed chwilą nawet dostałam maila w tej sprawie, że wyświetla im się tylko ranking

Jedno IP jeden głos.. może jakoś sieć jest połączona, nie wiem..

Posted

Kapsel napisał(a):
Oczywiście, że jedno IP jeden głos my gramy uczciwie!

Aluś, ale czasem sieć internetowa ma jedno IP, o tym mówię :) ze np. sąsiedzi mogą mieć takie samo, czasem się to zdarza.

Posted

Jeśli ktoś twierdzi, że stary i bezzębny pies nie będzie miał radości z kości, to bardzo się myli :diabloti:
16-letni, niewidomy i przygłuchy Puszek oraz jego i tylko jego kość!

http://www.youtube.com/watch?v=ZRoDH2yYxBo

Transport na Śląsk? Mój weterynarz od koni ma być w okolicach przyszłego tygodnia, może zabrałby Lakiego do Wrocławia? A Tomek od transportu koni nie ma żadnej trasy na Śląsk? Marta, pytałaś?

Z miękkich, a smacznych dla psa rzeczy, to przychodzi mi do głowy pasztet, żółty ser, parówka, albo "gerberki" dla dzieci - moje córki bardzo lubią "gerberki", które daję im, żeby przemycić Scanomune w jedzeniu.

Posted

Sadystki, tak go szczuc ta koscia :evil_lol:

A kiedy ma byc w tym przyszlym tygodniu? Najwczesniej 26 Laki moze opuscic Szczecin :shake: Pisalam do Tomka i si enie odezwal. Dostalam tez cynk, ze jest wystawa psow w Katowicach i wybieraja sie tam weci z Lubuieszyna. Napisalam narazie do nich, jesli nie odezwa sie do pn, bede zwonila :p

Ciasteczka mialam piec ale sie poprostu nie wyrobie tym razem :-( Kupie chyba faktycznie parowy i bede rozpieszczac oba psiaki :eviltong:

Posted

[quote name='ageralion']A kiedy ma byc w tym przyszlym tygodniu? Najwczesniej 26 Laki moze opuscic Szczecin. Pisalam do Tomka i si enie odezwal.
Mówiłam przecież, żeby dzwonić ;)

Nie wiem, kiedy dokładnie będzie dr Golachowski, dzisiaj z nim rozmawiałam, ale nie umiał sprecyzować.

[quote name='Cudak']Upomnij się o moje wyniki krwi
A widzisz, wyleciało mi z głowy. Rozmawiałam z nim w pośpiechu tuż przed pogrzebem Talcott....

Posted

No i raczej nie pojedziemy dzisiaj do Lakiego :placz: Jakis ch...... polamal nam wycieraczki w aucie :angryy: TZ lata i szuka wycieraczek do Uno i narazie beda w przyszlym tyg.. moze na szrocie cos bedzie...

Posted

Udalo sie zdobyc wycieraczke i TZ pojechal po Lakiego. Dobrze napisalam PO a nie DO, bo Laki lezy obok na kanapie :multi: Tyle mamy bokserow w potrzebie, ze na gwalt potrzeba nam DT. Postanowilismy wiec, ze sprobujemy jak sie psiaki dogadaja. Narazie jest niezle, wiec staruszek zostanie na noc. Zobaczymy jak bedzie do konca kwarantanny. Jesli sie dogadaja i ja bede w stanie zajmowac sie dwoma psami i dzieckiem, to mozliwe ze chlopak zostanie u mnie na DT.

Co do platnego DT, to zaplacilam dzisiaj 60zl. Mialam 100 od Kapselka i anieszki32, zostalo 40 plus deklarowane 40 od enigma79. Teraz pytanie co zrobic z pieniazkami? Poczekac, az bedzie wiadomo czy Laki jedzie na Slask?

Posted

Martusiu Kochana Laki u Ciebie :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
Pieniążki trzymaj na Lakusia, na pewno się przydadzą!
I zdjęciora chcemy, zdjęciora :multi::multi::multi: