Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laki na spacerku. To nie jest buda !!! To jest "domek" zakrywający wejście do szamba :)
a tu Laki odpoczywający jak zwykle przy moich nogach :)

a tu na spacerku w lesie
i przed domem z piłką.

Niestety net mi działa jak działa :( I nie chce fotek wysłać. Dlatego choć miniaturki wrzucam:)

Posted

No pewnie,że namieszałam :( Bo miałam już takiego nerwa, że nie chce mi wysłać, że przy 20 próbie wrzuciłam w mail jakiekolwiek fotki. A wczoraj narobiłam całe mnóstwo chłopakowi na dworzu. Normalnie sępolec z niego pierwsza klasa :)
Wczoraj minęły trzy tygodnie jak chłopak jest u nas. Dalej przy nodze, jak cień za człowiekiem chodzi.

Posted

Dziękuję bardzo! :multi:To ma się rozumieć, że są nowe zdjęcia :multi::multi::multi:Bardzo, bardzo ładne, aż mi się lepiej na duszyczce zrobiło :lol::lol::lol:

Chłopaki są, Songo jest, Laki jest, TZ??? jest , a Mireczka gdzie i Laleczka też gdzie?

Posted

Kapsel napisał(a):
Przestań, bo mi też się jakoś tak zrobiło :oops::placz:ale ze szczęścia, ze szczęścia, ze szczęścia!

Mi tez jak najbardziej ze szczescia i troche z tesknoty :)

Posted

ageralion napisał(a):
Mi tez jak najbardziej ze szczescia i troche z tesknoty :)

Wcale się nie dziwię Martuś że tęsknisz, też bym tęskniła. Zawsze jakaś więź się zawiązuje i serduszko później płacze w jakimś sensie:oops::loveu:

Posted

Fotki zostały zrobione wczoraj. Mnie na nich nie ma, bo to ja je robiłam.I usiłowałam zrobić jak się bawi, ale Laki okazał się szybszy niż aparat. Laiki też faktycznie nie ma, ale uciekamy z nią ze słońca, bo nagrzanie / przegrzanie (a o to nie trudno) powoduje ataki. A na razie od trzech tygodni mamy spokój :loveu: Osłaniam Laili balkon i tam sobie weranduje :)
A wczoraj Laila po raz pierwszy wyszła na dwór bez smyczy :evil_lol: Podreptała po podwórku, pobiegała, poskakała i grzecznie wróciła do domku :)

Posted

I nie płakać ciotki !!! Nawet ze szczęścia :) Co sobie chłopak pomyśli jak przeczyta coś takiego? Bo on dzielnie mi towarzyszy przy czytaniu i pisaniu :) I kazał Was ucałować.
A wiecie jak on kręci doopką jak się do niego mówi? On chyba kości nie ma, taki elastyczny :)

Posted

mira_c napisał(a):
I nie płakać ciotki !!! Nawet ze szczęścia :) Co sobie chłopak pomyśli jak przeczyta coś takiego? Bo on dzielnie mi towarzyszy przy czytaniu i pisaniu :) I kazał Was ucałować.
A wiecie jak on kręci doopką jak się do niego mówi? On chyba kości nie ma, taki elastyczny :)

Ósemki to one potrafią robić taaakie że aż niewiarygodne, ciekawe kto ich tego nauczył?
Dziękujemy za całuski i też prosimy go od nas ucałować w same fafelki :loveu::kiss_2:

Posted

Yana napisał(a):
śliczne zdjęcia, widać, że Laki jest u Was bardzo szczęśliwy i Was kocha :loveu:

Dokładnie, ale też widać, że Twój TZ też Lakusia kocha :loveu:

Posted

To my jesteśmy zadowoleni, że mamy tak cudnego chłopaka :)
A Laki i Marek są dla siebie po prostu stworzeni.Ja nie potrafię tak z nim szaleć, tak szarpać się i bawić jak M., bo to M. jest głównym towarzyszem zabaw.

Posted

mira_c napisał(a):
To my jesteśmy zadowoleni, że mamy tak cudnego chłopaka :)
A Laki i Marek są dla siebie po prostu stworzeni.Ja nie potrafię tak z nim szaleć, tak szarpać się i bawić jak M., bo to M. jest głównym towarzyszem zabaw.

Wyściskaj swojego Mareczka od nas! Fajnego faceta masz Mireczko! Coraz bardziej mi się podoba. :loveu: