kika22 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No i szorciak/kudłacz stał sie puszkiem ;-) Slicznie wyglada Quote
andzia69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 przepraszam, ze piszę nie w temacie:( ale choć zaglądnijcie do wątku suni i jej szczeniorków na opuszczonej działce http://www.dogomania.pl/threads/181890-Cudem-przeA-yA-y-zimAE-Bezdomna-suka-i-6-szczeniakA-w-na-opuszczonej-posesji-POMOCY Quote
tomcug Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Nikt nie zajrzał dzisiaj do maluszka? ja zajrzę w takim razie na chwilkę, bo zaraz biegnę na kurs. Quote
Agucha Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Cioteczki, już chyba wiem dlaczego Pinuś został bezdomniakiem... dzisiejszego 15-minutowego testu niestety nie zdał... jakimś cudem dostał się na parapet w pokoju, pozrzucał wszystko, połamał dzieciom antenę od radia i wylizał moje świeżo umyte okna... Poza tym drapie i skowyta sobie pod drzwiami... Będziemy ćwiczyć, zaopatrzymy się w smaczki do żucia - choć on raczej nie łakomczuch... No i zobaczy się co dalej. Quote
eliza_sk Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Agucha, może kennel na czas Twojej nieobecności ? Napisz do Eruane z Kielc - to behawiorystka, powinna coś poradzić na takie ekscesy. Quote
Agucha Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Na razie męczymy się na spacerkach i częstujemy kostkami wołowymi, oby na dłużej starczyły... Smaczki zjada baaardzo szybko ;) ...[FONT=MS Shell Dlg 2]od początku podejrzewałam, że coś musi być z tym zostawaniem bo on poza tym nie absolutnie żadnych minusów[/FONT]... [FONT=MS Shell Dlg 2] w ogóle stara się nawiązac bardzo silną więź z człowiekiem, non stop za mną chodzi podszczypuje, trąca nosem, ładuje się na kolana... [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]trudno, z wielkim żalem serca ale będe musiała go zacząć trochę odpychać :([/FONT] Musi nabrać lekkiego dystansu, żeby nie robił się jeszcze bardziej zależny od człowieka. Będzie dobrze i już! ;) Zdjęcia spacerkowe: Quote
Agucha Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='eliza_sk']Agucha, może kennel na czas Twojej nieobecności ? Napisz do Eruane z Kielc - to behawiorystka, powinna coś poradzić na takie ekscesy. Elizko, on nie wie co to swoje posłanie i kładzie się na podłodze obok, także obawiam się że kennel by go raczej nie przekonał. Jeżeli jakims cudem by go zaakceptował to nie tak szybko. Myslę, że uda nam się go "naprostować", tragedii jakiejś nie ma żeby trzeba było behawiorystę wzywać. Zobaczymy jak będa szły postępy naszego chłopania - jeżeli nie uda mi się samej zwalczyć tego strachu to będziemy szukać pomocy dalej. Zamykam po prostu pokoje a zostawiam mu do dyspozycji kuchnię (z zabezpieczonym parapetem i odsuniętymi krzesłami i stolem od okna) i 2 duże przedpokoje ;) Włączam mu też radio i zostawiam coś do żucia...no i towarzyszy mu Toffi. Gdy zaprowadzałam syna do szkoły - zrobiłam j.w. i o dziwo zastałam porządek w domu...nie wiem jak było z marudzeniem pod drzwiami...pewnie dowiem się niebawem od upierdliwej sąsiadki :D Quote
eliza_sk Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 To trzymamy kciuki. Wiesz nie chodzi mi o to, że jakaś mega tragedia, ale może Asia Eruane coś by podpowiedziała, czego unikać - jakich zachowań ... Quote
eliza_sk Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ale puchacz - a jakie kolorowe refleksy na futrzysku !!!!!!!!!! Quote
Agucha Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Tutaj już wykąpany i wyczesany, ale jeszcze baranek ;) ...a tutaj już przystrzyżony :) Filonek Bezogonek :D Quote
Agucha Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No i 2 ostatnie. Więcej póki co nie robiłam :) Cudasne krzywe ząbki :loveu: Quote
divia_gg Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Agucha toz to przeciez inny pies jest....Przyznaj sie - co zrobilas z Krecikiem???? Jak on tak wypieknial to co bedzie za pare dni??? Skali pieknosci braknie.:) Quote
jusstyna85 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ma piękną sierść...domki będą się bić o niego :) Quote
tomcug Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Psinka z dnia na dzień pięknieje. :loveu::multi: Quote
divia_gg Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A ja zaprosze na nowootwarty bazarek Na Kielce . Zapraszam bardzo gorąco http://www.dogomania.pl/threads/181847-Figurkowo-pluszakowy-na-Kielce-I-cos-jeszcze-Do-1-04-10-ZAPRASZAM Quote
tomcug Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Podnoszę salonowca, bo to się zrobił salonowy lew. :lol: Quote
Agucha Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Salonowiec, salonowiec...ale jeszcze większy Tajniak Łóżkowy :D Zajrzyjcie proszę na wątek tej Malizny... zbieramy na dobrą karmę i weta. każda złotówka na wagę złota! http://www.dogomania.pl/threads/181900-KUDA-ACZ-SUNIA-obraz-nAE-dzy-i-rozpaczy-zbieramy-na-karme-i-weta Quote
Agucha Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Pinuś już bez-jajeczny, odpoczywa teraz. Wszystko odbyło się szybko i "bezboleśnie" :) Cała przyjemność wyniosła nas 100zł, oczywiście mam fakturkę na przelew, tak jak obiecałam. Powiedzcie mi teraz co mam dalej robić? Przesłać ją czy jak? Zielona jestem w tych sprawach... Pinek waży CAŁE 8,900 tak więc kawał chłopa z niego :) Tak w ogóle, to wstyd mi strasznie, bo... NIE ROZLICZYŁAM pieniążków, które wpłynęły na Pinusia...:oops::oops::oops::roll: Więc rozliczam: - 16.III - 60zł na karmę - kochana cioteczka tomcug :loveu::loveu::loveu::multi: Karma dziś przyszła dopiero, i nie tak jak pisałam Monice - Acana Small Breed, tylko Acana pacifica, bo nie mieli na magazynie takich małych opakowań.Wcale nie narzekam, bo pacifica jest o wiele lepsza i dobrze mu zrobi na włos i skórę ;) Zgrzebełkiem wyczesaliśmy spoooro podszerstka i zrobił się z niego jeszcze większy puszek :loveu: Quote
eliza_sk Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Agucha']Pinuś już bez-jajeczny, odpoczywa teraz. Wszystko odbyło się szybko i "bezboleśnie" :) Cała przyjemność wyniosła nas 100zł, oczywiście mam fakturkę na przelew, tak jak obiecałam. Powiedzcie mi teraz co mam dalej robić? Przesłać ją czy jak? Zielona jestem w tych sprawach... Tak, prześlij na nasz adres - może priorytetem i nie wiem czy nie poleconym (żeby nie zaginęła w akcji), żebyśmy szybko mogły przelać wetowi kasę. Adres ten z faktury. Quote
Recommended Posts