Agucha Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Elizo, dziś umawiałam kastrację (piątek, godz. 12) i ustalilismy z wetem, że wystawi fakturę na przelew :) Luuudzie, w końcu Dogomania działa!! Może uda mi się świeże fotki wykąpanego i podstrzyżonego Pinusia wstawić ;) Quote
tomcug Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Rany, dogo działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to może Agucha foty zdąży wstawić, zanim się wszystko skończy znowu. :lol: Jejku, jak miło czytać o Pinusiu, to taki dobry chłopak. Bardzo za nim tęsknię. :oops: Quote
eliza_sk Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Agucha napisał(a):Elizo, dziś umawiałam kastrację (piątek, godz. 12) i ustalilismy z wetem, że wystawi fakturę na przelew :) To super - Agucha, faktura będzie z Rybnika - pytam, bo korespondencję odbiera Potter i muszę ją uczulić, że jak przyjdzie trzeba przelew od razu zrobić. Quote
divia_gg Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Czytam czytam i sie bardzo ciesze. Super ze psiak okazal sie porzadnym facetem:) Quote
Agucha Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Elizko, tak faktura będzie od weta z Rybnika ;) divia, nawet nie wiesz jak porządnym...pomimo tego, że niedługo bez-jajecznym :) Quote
divia_gg Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 E tam, nie jajca swiadcza o facecie a kultura :eviltong: Quote
Agucha Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Moje dwa psiuty :) "Takie miałem zakręcone, białe druciki na grzbiecie" Quote
divia_gg Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Agucha ty sie przyznaj, ze go do pradu podpielas;) Ale przystojnaik z niego, hoho;) Quote
Agucha Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Brud zmyliśmy i same włoski się podniosły ;) Przystojniak, że hej! Quote
andzia69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ja myślalam, ze on szorstkowlosy jak sznaucerek jest a tu prosze - sama miękkość:) Quote
tomcug Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Aguś, dostałaś żabola, zrobiłaś z niego księcia. :loveu::loveu::loveu: Quote
tomcug Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 A ja nic nie robię tylko zachwycam się Pinusiem - nie mogę uwierzyć, że tak wypiękniał. :crazyeye: Quote
Agucha Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Taka tam metamorfoza w wielkim skrócie...a to jeszcze nie koniec :cool3::cool3::cool3: --------------------------------> --------------------------------> :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tomcug Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Futerko normalnie - puch! I na pewno wrzucimy Pinka na metamorfozy, ale skoro mówisz, że to nie koniec to jeszcze poczekamy. :eviltong: Quote
tomcug Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 A przez tą jasną sierść przy pyszczku wygląda, jakby coś memłał. :evil_lol: Quote
Agucha Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 On ma takie pasemka przy pyszczku i faktycznie wygląda jakby coś miał w zębach :) Jak mi się uda to zaraz będzie niespodziewanka dla cioteczki Moniki i nie tylko ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Proszę cioteczko Moniko i wszystkie inne cioteczki, które przyczyniłyście się do tego, że Pinuś może być u mnie ;) Nie martwcie się, będzie dobrze :loveu: Oto dzisiejszy spacerek ;) [video=youtube;acMOl5xmL3U]http://www.youtube.com/watch?v=acMOl5xmL3U[/video] Quote
tomcug Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Czekam, czekam więc i przebieram nogami.... Quote
eliza_sk Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Agucha'] Proszę cioteczko Moniko i wszystkie inne cioteczki, które przyczyniłyście się do tego, że Pinuś może być u mnie ;) Nie martwcie się, będzie dobrze :loveu: hmmm, a dlaczego my tu się niby martwić mamy :) Chyba lepiej trafić nie mógł ! Quote
tomcug Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 eliza_sk napisał(a):hmmm, a dlaczego my tu się niby martwić mamy :) Chyba lepiej trafić nie mógł ! A ja się martwię, i to jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jak tu teraz znaleźć mu tak samo cudowny domek!:-( Poprzeczka za wysoko postawiona. :eviltong: Quote
tomcug Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Pięknie dziękuję, na dobranoc świetny prezent. Pinusiu, bądź grzeczny i nie dokuczaj domownikom. Quote
Agucha Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No to jeszcze jeden filmik na dobranoc i gonimy na spacerek ;) [video=youtube;mV-TnSdjc-U]http://www.youtube.com/watch?v=mV-TnSdjc-U[/video] Quote
Recommended Posts