Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elizo, dziś umawiałam kastrację (piątek, godz. 12) i ustalilismy z wetem, że wystawi fakturę na przelew :)

Luuudzie, w końcu Dogomania działa!! Może uda mi się świeże fotki wykąpanego i podstrzyżonego Pinusia wstawić ;)

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany, dogo działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to może Agucha foty zdąży wstawić, zanim się wszystko skończy znowu. :lol:

Jejku, jak miło czytać o Pinusiu, to taki dobry chłopak. Bardzo za nim tęsknię. :oops:

Posted

Agucha napisał(a):
Elizo, dziś umawiałam kastrację (piątek, godz. 12) i ustalilismy z wetem, że wystawi fakturę na przelew :)

To super - Agucha, faktura będzie z Rybnika - pytam, bo korespondencję odbiera Potter i muszę ją uczulić, że jak przyjdzie trzeba przelew od razu zrobić.

Posted

Taka tam metamorfoza w wielkim skrócie...a to jeszcze nie koniec :cool3::cool3::cool3:

-------------------------------->
-------------------------------->
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

On ma takie pasemka przy pyszczku i faktycznie wygląda jakby coś miał w zębach :)
Jak mi się uda to zaraz będzie niespodziewanka dla cioteczki Moniki i nie tylko ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proszę cioteczko Moniko i wszystkie inne cioteczki, które przyczyniłyście się do tego, że Pinuś może być u mnie ;) Nie martwcie się, będzie dobrze :loveu:

Oto dzisiejszy spacerek ;)
[video=youtube;acMOl5xmL3U]http://www.youtube.com/watch?v=acMOl5xmL3U[/video]

Posted

[quote name='Agucha']
Proszę cioteczko Moniko i wszystkie inne cioteczki, które przyczyniłyście się do tego, że Pinuś może być u mnie ;) Nie martwcie się, będzie dobrze :loveu:

hmmm, a dlaczego my tu się niby martwić mamy :) Chyba lepiej trafić nie mógł !

Posted

eliza_sk napisał(a):
hmmm, a dlaczego my tu się niby martwić mamy :) Chyba lepiej trafić nie mógł !

A ja się martwię, i to jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo jak tu teraz znaleźć mu tak samo cudowny domek!:-(
Poprzeczka za wysoko postawiona. :eviltong: