Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie... Antybiotyk mu nie służy, dodatkowo dochodzi stres związany z kołnierzem i co noc wymiotuje... Trudno, coraz większą poprawę widać więc i zachowanie się pewnie niedługo uładzi ;)

Zaraz wstawię parę zdjęć

Posted

Wklejam zdjęcie z zamówioną karmą. Zamówienia składam w KrakVecie i nigdy nie biorę faktur... z tego wszystkiego i tym razem zapomniałam, a zamawiałam też rzeczy dla swojego psa. Myślę, że sama fotka bohatera wątku z jego jedzonkiem wystarczy? ;)

Posted

Jednak zawsze to jest wielka niewiadoma. Bo jeden wylize, a drugi zignoruje..Tak jak i u suczek. Narazie u mnie zadna nie wymagala nawet tego kubraczka dla suczek po sterylkach, ale nigdy nie wiadomo co tym zwierzom wpadnie do glowy...;)

Posted

Moniś, taka sytuacja i zwykła uczciwość wymaga rozliczenia. W moim przypadku - przez niedopatrzenie - brak faktury za karmę, ale chociaż zdjęcie zrobię :) Nauczka dla mnie na przyszłość ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obraza Waćpana nawet na kosteczkę :D

"Oj, może chociaż powącham..."

"Już się od-obraziłem - czy mogę? :roll:"

Posted

Aga, gdyby pieniążki były bazarkowe to wiadomo, trzeba rozliczać, bo to insza inszość. Ale ja nie spadłam z kosmosu i wiem, że Krecik musi jeść. No, ale dobrze, zmienimy temat i prosimy jeszcze i kilka fotek bohatera. mam zamiar w końcu siąść do ogłoszeń, bo wczoraj całe popołudnie bazarek robiłam. Im więcej foteczek, tym lepiej. I dziękuję Ci za wszystko, co robisz dla tego łotra.:buzi:

Posted

Agucha napisał(a):
To spojrzenie to niezły chwyt! W szczególności, gdy trzeba wywalczyć pozwolenie na wgramolenie się do wyrka z rana :D

No jakoś sobie trzeba w życiu radzić. :diabloti:

Posted

Agucha napisał(a):
... a ponoć to my - baby, facetów podstępem załatwiamy :D

Taaaaaaaaaaaaaaa, pewnie..............
Ale powiedz mi, czytałam na wątku suni, że strasznie posikuje. Pinuś nie "poprawia" po niej czasami? Bo wiem, że psy lubią, żeby ich było na wierzchu.

Posted

Pinuś NIGDY mi nic w domu nie zrobił, poza jednym malym incydentem kiedy mój były tymczasowicz Baruś, nas odwiedził ;)

Na dworze jest tak samo - on z 5 razy siknie, a ona - 55...:roll:

Posted

Spoko. Ja tam zawsze to przegladam i wklejam psiaki na potege;) Ale nie chcialo mi sie szukac po watku infa..;) Ale spoko. Zawsze wychodze z zalozenia ze trzeba uderzac gdzie sie da;)