tomcug Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 No to teraz już lepiej i do przodu. A dziękować nie ma za co, Pinuś jest taki kochany, niczego mu nie może zabraknąć. ;) Quote
tomcug Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Mam nadzieję, że Pinuś dał Ci w końcu pospać, Agucha. :p Quote
Agucha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Niestety nie... Antybiotyk mu nie służy, dodatkowo dochodzi stres związany z kołnierzem i co noc wymiotuje... Trudno, coraz większą poprawę widać więc i zachowanie się pewnie niedługo uładzi ;) Zaraz wstawię parę zdjęć Quote
tomcug Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Oby, oby, bardzo Ci współczuję i trochę mi głupio, bo nikt się nie spodziewał takiego obrotu spraw z kastracją. Quote
Agucha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wklejam zdjęcie z zamówioną karmą. Zamówienia składam w KrakVecie i nigdy nie biorę faktur... z tego wszystkiego i tym razem zapomniałam, a zamawiałam też rzeczy dla swojego psa. Myślę, że sama fotka bohatera wątku z jego jedzonkiem wystarczy? ;) Quote
divia_gg Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jednak zawsze to jest wielka niewiadoma. Bo jeden wylize, a drugi zignoruje..Tak jak i u suczek. Narazie u mnie zadna nie wymagala nawet tego kubraczka dla suczek po sterylkach, ale nigdy nie wiadomo co tym zwierzom wpadnie do glowy...;) Quote
tomcug Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Agucha, chyba nie myślisz, że ja mam jakieś wątpliwości. Mam się obrazić? Quote
divia_gg Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ale ich posutawialas. Kazde przy swoim?? Hehe dobre;) Quote
Agucha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Moniś, taka sytuacja i zwykła uczciwość wymaga rozliczenia. W moim przypadku - przez niedopatrzenie - brak faktury za karmę, ale chociaż zdjęcie zrobię :) Nauczka dla mnie na przyszłość ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Obraza Waćpana nawet na kosteczkę :D "Oj, może chociaż powącham..." "Już się od-obraziłem - czy mogę? :roll:" Quote
tomcug Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Aga, gdyby pieniążki były bazarkowe to wiadomo, trzeba rozliczać, bo to insza inszość. Ale ja nie spadłam z kosmosu i wiem, że Krecik musi jeść. No, ale dobrze, zmienimy temat i prosimy jeszcze i kilka fotek bohatera. mam zamiar w końcu siąść do ogłoszeń, bo wczoraj całe popołudnie bazarek robiłam. Im więcej foteczek, tym lepiej. I dziękuję Ci za wszystko, co robisz dla tego łotra.:buzi: Quote
divia_gg Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No i jak tu go nie kochac;) No przeciez on jest przeslodki:) prosze wymiziac waćpana ode mnie... Quote
tomcug Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Ależ on ma spojrzenie, normalnie kolana miękną... Quote
Agucha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 To spojrzenie to niezły chwyt! W szczególności, gdy trzeba wywalczyć pozwolenie na wgramolenie się do wyrka z rana :D Quote
tomcug Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Agucha napisał(a):To spojrzenie to niezły chwyt! W szczególności, gdy trzeba wywalczyć pozwolenie na wgramolenie się do wyrka z rana :D No jakoś sobie trzeba w życiu radzić. :diabloti: Quote
Agucha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ... a ponoć to my - baby, facetów podstępem załatwiamy :D Quote
tomcug Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Agucha napisał(a):... a ponoć to my - baby, facetów podstępem załatwiamy :D Taaaaaaaaaaaaaaa, pewnie.............. Ale powiedz mi, czytałam na wątku suni, że strasznie posikuje. Pinuś nie "poprawia" po niej czasami? Bo wiem, że psy lubią, żeby ich było na wierzchu. Quote
Agucha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Pinuś NIGDY mi nic w domu nie zrobił, poza jednym malym incydentem kiedy mój były tymczasowicz Baruś, nas odwiedził ;) Na dworze jest tak samo - on z 5 razy siknie, a ona - 55...:roll: Quote
tomcug Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 To dobrze, bo potem ciężko z tym aromatem sobie poradzić. Sunieczkę chyba trzeba od podstaw uczyć, nie lada wyzwanie... Quote
divia_gg Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Agucha a moze tu dziada malego wkleisz?? http://www.dogomania.pl/threads/182629-MaA-y-kudA-acz-pies-rodzinny-podobny-do-Sida TAk mi sie znalazlo. Co prawda jeden psiak z tych wklejanych przeze mnie znalazlby dom stad, ale zawsze wklejam;) Quote
Agucha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 divia, bardzo Ci dziękuję za cynk! ;) Już wstawiłam :) Quote
divia_gg Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Spoko. Ja tam zawsze to przegladam i wklejam psiaki na potege;) Ale nie chcialo mi sie szukac po watku infa..;) Ale spoko. Zawsze wychodze z zalozenia ze trzeba uderzac gdzie sie da;) Quote
tomcug Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Pokaż się wszystkim, słodki terrorysto. :eviltong: Quote
Agucha Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Terrorysta, całą noc spał na moich... plecach :D Quote
tomcug Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Pinusiu, Cioteczki robią zakupy, będą pieniążki dla ciebie. Tylko mógłbyś wybrać sobie jakieś inne miejsce do spania, hę?????? :razz: Quote
Recommended Posts