Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie psiaczki jak aniołeczki ;) Jedzą w jednym czasie, w jednym pomieszczeniu - bez ekscesów.
Kudłatek zjadł dziś całą michę suchej karmy SAM!!! Sukces niemożebny :loveu::loveu::loveu:

Pinuś od wczoraj wieczora do dzisiejszego ranka bardzo się niepokoił i piszczał pod nosem... kolejna noc z rzędu z oczami na zapałki :) Widocznie leki puściły i zorientował się co jest grane... ale nie martwcie się cioteczki, dziś już skakał w lasku jak sarenka :) :) :)

Później jak zrobię jakieś zdjęcia to wstawię.

Posted

Dziś na spacerku w lesie, zaczepiła nas jedna Pani z osiedla. Bardzo jej się Pinuś spodobał :)
Obiecała, że zadzwoni do swojej koleżanki, która niedawno straciła swojego pieska.

Posted

Agucha napisał(a):
Dziś na spacerku w lesie, zaczepiła nas jedna Pani z osiedla. Bardzo jej się Pinuś spodobał :)
Obiecała, że zadzwoni do swojej koleżanki, która niedawno straciła swojego pieska.

Nie cieszę się jeszcze, ale nadzieję mogę mieć. Jak nie to i tak domek się znajdzie, bo Pinuś to wyjątkowy piesek.

Posted

A tam, to ja Ci go dam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po co masz płakać?
Nawet wizyty przedadopcyjnej robić nie będę, niech stracę! :eviltong: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Nikt do nas nie zagląda? :(

Pinuś dziś był na przeglądzie u weta... bardzo mocno interesuje się szwami...poradził sobie z jednym kołnierzem, 2 pary spodenek "zjadł", eh...

Dostał dziś środek przeciwbólowy w zastrzyku i kolejna porcję tabletek.

Nie może się chłopak pogodzić ze stratą i koniec! Obrażony na mnie strasznie okupuje przedpokój :D