terierfanka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 ufff, jak zobaczyłam godzinę wpisu, to szczerze powiedziawszy obawiałam się przeczytać coś gorszego trzymaj się mały :) Quote
fochu Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 pół nocy małego nynałam faszerując jakąś papką od doktorów ,padłam na kanapie,przebudziłam się przed 5 a Ciągutek do miski mnie zaprowadził :) Zdecydowanie lepiej z nim jest,wciąż słaby ale już chodzi po mieszkaniu Quote
fochu Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 mały ma się coraz lepiej :) jelitka ma podrażnione ,więc jest na specjalistycznej karmie ,do tego leki ale już baraszkuje po domu :) kilka fot z dziś Quote
terierfanka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 ło matko jak super :) to Maniuś matkuje małemu? :loveu: Quote
fochu Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Maniek jest niesamowity,jak mały był taki bardzo słaby i brudny to Maniek go wylizał od czubka głowy po sam ogon :) cholernie lubi Ciągutka,a Fela przy okazji wiedzie spokojniejsze życie gdyż Maniek jej nie dokucza ;) Quote
Korenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='fochu']Maniek jest niesamowity,jak mały był taki bardzo słaby i brudny to Maniek go wylizał od czubka głowy po sam ogon :) cholernie lubi Ciągutka,a Fela przy okazji wiedzie spokojniejsze życie gdyż Maniek jej nie dokucza ;)[/QUOTE] Nie chcę nic sugerować, ale chyba potrzebujecie kolejnego kota :P Quote
fochu Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 hehhehe niezła sugestia :P zwłaszcza że Ciągut jest dziwnym kotem ,nie przepada za obcymi ludźmi,fuka na nich i odstrasza .... Jeśli to kogoś nie zniechęci to pójdzie do nowego domku,a jak nikt się nie znajdzie to coś czuję że ten diabeł zostanie u nas co już będzie czystym szaleństwem Quote
terierfanka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 oj znam to uczucie :) u mnie Zoya jest takim czystym szaleństwem :) a na tego Mańka z Ciągutkiem to się normalnie nie mogę napatrzeć, dwie kocice w domu a chłopak dzieciaka niańczy :D Quote
Korenia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='fochu']hehhehe niezła sugestia :P zwłaszcza że Ciągut jest dziwnym kotem ,nie przepada za obcymi ludźmi,fuka na nich i odstrasza .... Jeśli to kogoś nie zniechęci to pójdzie do nowego domku,a jak nikt się nie znajdzie to coś czuję że ten diabeł zostanie u nas co już będzie czystym szaleństwem[/QUOTE] Zmieńcie mu zawczasu imię :P bo się przyzwyczaicie i potem będzie, że macie Ciąguta :P Quote
fochu Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 jedyne co mnie martwi to fakt że jeśli Ciągutka nikt nie zechce to skończy się u nas dt :/ kolejnego zwierzaka się już nie upchnie .... A co do dziewczyn to fakt one zero instynktu ,maniek za to nadrabia :D Quote
fiorsteinbock Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Niesamowite zwierzaki! Gosiu, musisz myśleć nad zwiększeniem metrażu - nie widze innej opcji ;P Quote
fochu Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Niesamowite zwierzaki! Gosiu, musisz myśleć nad zwiększeniem metrażu - nie widze innej opcji ;P zdecydowanie tak :) może kiedyś finanse na to pozwolą ;) A nasz maluszek ma się dobrze,dziś na kontroli byliśmy ,ma jeszcze lekko brzuszek twardy i jelitka wyczuwalne ,więc dalej musi jeść intestinal. Jeszcze koopkę na badania zanieść musimy a za 3 dni odrobaczanko kolejne. Quote
terierfanka Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 oj chłopak, wyłaź z tej miski, bo cię zjedzą :evil_lol: oby to kolejne odrobaczenie poszło bez sensacji Quote
fiorsteinbock Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Teraz bedzie juz tylko dobrze! :) Quote
fochu Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 uroczy? toż to diabeł wcielony :diabloti: ale przy tym kochany. Dziś dałam koopkę do badania ,wyniki odebrała koleżanka ,dostał jakieś tabletki a ja mam się pilnie jutro skontaktować z wetem odnośnie ilości kotów w domu bo wszystkie muszą prochy łykać ... zatem ciągutek ma jakiegoś bakcyla w sobie Quote
abilab Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ciągutek ma sliczne wiecznie zdziwione oczy cudny maluszek i powiadasz diabeł wcielony ? ja przestałam liczyc ilosc wbitych zębów i zadrapań na nogach rękach wykonanych przez moja Fruzińska Quote
fochu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ciągutek to troszkę dziwaczek ,nie lubi obcych ,syka i ucieka przed nimi,ale robimy postępy po jakiejś godz jest w stanie podejść do obcych ;P Generalnie lecimy a lekach bo mamy lamblię ,więc cała gromada się leczy. Ciągutek na karmie weterynaryjnej do tego,bo problem z jelitkami ma ... biedny dzieciak ,tyle przeszedł,ale jest wesoły i skory do zabawy i nikt go nie chce :P Quote
fochu Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 prosimy o oddanie głosu na zdjęcie nr 1 Manka z Ciągutkiem :P http://zkotami.blogspot.com/2012/08/konkurs-glosowanie.html a przy okazji zobaczenie cudnych fot na kocim blogu Quote
fochu Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 a my na wewczasach na wsi z wizytą u Miłki byliśmy :) Jedni dobrze się bawili inni odpoczywali w cieniu drzewa :P Quote
terierfanka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 popieram Gyziulca, ja tam też bym wolała cień drzewa ;) Quote
fochu Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Korenia']Gryzia mnie rozwala na łopatki :mdleje: to rozwali jeszcze bardziej :) mina Gyzi na psie wybryki ;) Quote
Recommended Posts