Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pół nocy małego nynałam faszerując jakąś papką od doktorów ,padłam na kanapie,przebudziłam się przed 5 a Ciągutek do miski mnie zaprowadził :)
Zdecydowanie lepiej z nim jest,wciąż słaby ale już chodzi po mieszkaniu

Posted

mały ma się coraz lepiej :)
jelitka ma podrażnione ,więc jest na specjalistycznej karmie ,do tego leki ale już baraszkuje po domu :)
kilka fot z dziś

Posted

Maniek jest niesamowity,jak mały był taki bardzo słaby i brudny to Maniek go wylizał od czubka głowy po sam ogon :)
cholernie lubi Ciągutka,a Fela przy okazji wiedzie spokojniejsze życie gdyż Maniek jej nie dokucza ;)

Posted

[quote name='fochu']Maniek jest niesamowity,jak mały był taki bardzo słaby i brudny to Maniek go wylizał od czubka głowy po sam ogon :)
cholernie lubi Ciągutka,a Fela przy okazji wiedzie spokojniejsze życie gdyż Maniek jej nie dokucza ;)[/QUOTE]
Nie chcę nic sugerować, ale chyba potrzebujecie kolejnego kota :P

Posted

hehhehe niezła sugestia :P
zwłaszcza że Ciągut jest dziwnym kotem ,nie przepada za obcymi ludźmi,fuka na nich i odstrasza ....
Jeśli to kogoś nie zniechęci to pójdzie do nowego domku,a jak nikt się nie znajdzie to coś czuję że ten diabeł zostanie u nas co już będzie czystym szaleństwem

Posted

[quote name='fochu']hehhehe niezła sugestia :P
zwłaszcza że Ciągut jest dziwnym kotem ,nie przepada za obcymi ludźmi,fuka na nich i odstrasza ....
Jeśli to kogoś nie zniechęci to pójdzie do nowego domku,a jak nikt się nie znajdzie to coś czuję że ten diabeł zostanie u nas co już będzie czystym szaleństwem[/QUOTE]
Zmieńcie mu zawczasu imię :P bo się przyzwyczaicie i potem będzie, że macie Ciąguta :P

Posted

jedyne co mnie martwi to fakt że jeśli Ciągutka nikt nie zechce to skończy się u nas dt :/
kolejnego zwierzaka się już nie upchnie ....
A co do dziewczyn to fakt one zero instynktu ,maniek za to nadrabia :D

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Niesamowite zwierzaki!
Gosiu, musisz myśleć nad zwiększeniem metrażu - nie widze innej opcji ;P

zdecydowanie tak :)
może kiedyś finanse na to pozwolą ;)
A nasz maluszek ma się dobrze,dziś na kontroli byliśmy ,ma jeszcze lekko brzuszek twardy i jelitka wyczuwalne ,więc dalej musi jeść intestinal.
Jeszcze koopkę na badania zanieść musimy a za 3 dni odrobaczanko kolejne.

Posted

uroczy? toż to diabeł wcielony :diabloti:
ale przy tym kochany.
Dziś dałam koopkę do badania ,wyniki odebrała koleżanka ,dostał jakieś tabletki a ja mam się pilnie jutro skontaktować z wetem odnośnie ilości kotów w domu bo wszystkie muszą prochy łykać ...
zatem ciągutek ma jakiegoś bakcyla w sobie

Posted

Ciągutek ma sliczne wiecznie zdziwione oczy cudny maluszek i powiadasz diabeł wcielony ? ja przestałam liczyc ilosc wbitych zębów i zadrapań na nogach rękach wykonanych przez moja Fruzińska

Posted

Ciągutek to troszkę dziwaczek ,nie lubi obcych ,syka i ucieka przed nimi,ale robimy postępy po jakiejś godz jest w stanie podejść do obcych ;P
Generalnie lecimy a lekach bo mamy lamblię ,więc cała gromada się leczy.
Ciągutek na karmie weterynaryjnej do tego,bo problem z jelitkami ma ...
biedny dzieciak ,tyle przeszedł,ale jest wesoły i skory do zabawy i nikt go nie chce :P

• 3 weeks later...