Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu::crazyeye::modla::iloveyou::iloveyou::painting:cudnie u was panciu Elisiowa:thumbs::tree1::tree1:trzymajcie sie zdrowiutko , cudne lapenki cudneeeeeeee , a moze Maniussio zostanie ? jako braciszek Elika:multi::multi::multi::multi:pozdrawim goracooooooo

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maniek zrobił się straszny przytulak i mruczydło :)
nadal nikt go nie chce,a i my jakoś już nowych ogłoszeń nie robimy,wygląda na to że zostanie i Eliś będzie miał brata ;) liczba samców w domu rośnie :P

• 1 month later...
Posted

Eliś to zuch chłopak!
Grzecznie pojechał z TZ na święta,potem przyjmował u siebie w domu gościa w postaci psiego kumpla Leona,dacie wiarę-nic mu nie robił :D
poszedł grzecznie na kanapę a Leon chodził i zwiedzał mieszkanie.
Za to maniek obrońca swoich włości się obruszył że przybył jeszcze jakiś intruz do domu i zdzielił Leona w nos :D
A tak w ogóle to dobrze już być w domu !

Posted

ciociu Edytko Eliś po sylwestrze do wczoraj nie chciał wieczorami wychodzić na spacerki :/ na rękach go TZ wynosił na trawkę ,a pies nic ,patrzył tylko jak do domu zwiać.Za dnia spacerował normalnie ale jak tylko się ściemniało nie było siły na Elisia. Nie znoszę sylwestra!!! Co za głupia noc-dobrze że tylko raz do roku!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

tia ,niezły kontrast ;)
niestety widok był jednorazowy ,teraz każde śpi w swoim legowisku.
Miłka najchętniej na łóżku przy człowieku :)
Całkiem sympatyczna z niej dziewczyna,zachowuje czystośc w domku,nie piszczy,na spacerach pilnuje się człowieka ,nie wiem dlaczego ktoś się jej pozbył

i jeszcze księciunio z Maniusiem :)

Edited by fochu
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='skrzeli']A co stoi na przeszkodzie, żeby zostawić Miłą psinę ? :p

to że obiecałam ją rodzicom... Oni wiekowi,zdrowy rozsadek bierze górę i liczę się z tym że Miłą psinę mogę dostać w spadku ;P tfu,tfu,tfu! No i gdybym Miłkę zostawiła to rodzina by się już mnie wyrzekła na amen!
No i mamy jeszcze kluchę na dt od niedzieli ...
poznajcie kluchę