Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w sobotę na kolejny antybiotyk
a potem się zobaczy,chyba nie będzie źle ;) tym bardziej że już dziś mu to nie dokucza,nie drapie się ,nie liże więc chyba na sobotniej wizycie się skończy

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Glutek śliczniasty a czy ten rozszczep mozna operowac jak u ludzi ? i czy to tylko noska czy tez podniebienia ? A ja dodam ze od tygodnia mamy kotecke europejski - piwniczak :) zwie sie Fruzia i chyba w jednym wieku okolo 2 miesiecy

Posted

[quote name='abilab']Glutek śliczniasty a czy ten rozszczep mozna operowac jak u ludzi ? i czy to tylko noska czy tez podniebienia ? A ja dodam ze od tygodnia mamy kotecke europejski - piwniczak :) zwie sie Fruzia i chyba w jednym wieku okolo 2 miesiecy
z Ciągutkiem Tz był u weta,więc nawet mu chyba nie wpadło do głowy aby zapytać czy można to operować :P
ja trochę poczytałam o rozszczepie podniebienia i nosa,foty oglądałam i wydaje mi się że nasze maleństwo ma tylko rozszczep noska ,jak będę szła z nim na odrobaczenie to dowiem się wszystkiego.
Nasz nie ma nawet 2 miesięcy,określili go na 3 tygodnie,więc w sumie teraz ma za 4 ,jest maleńki jak okruszek,mieści się w dłoni
dla porównania kocię i Elikowy pysio

Posted

ludzie mają w doopie to wszystko... pozbyli się problemu i tyle.
kontakt z Tomaszem mam co dnia,rodzice są zachwyceni kicią (a niby 2 kota nie chcieli :P )
a ja aż się boję wydać Ciągutka... bo on taki inny...
ale cholera u nas zostać też nie może,będę go wciskać rodzicom :P

Posted

margaret napisał(a):
jaki skoczny Elik! widze że juz nie gryzie facetów :evil_lol:

jak widać na załączonym obrazku nie gryzie ;) przynajmniej tego jednego,w ogóle zrobił się z niego inny pies,spokojny,opanowany... straszy pan :)

Posted

terierfanka napisał(a):
hehehe to Gyzia chyba bawi się podobnie jak marmosiowa Siuśka :D

znudzona,trawka w łapki kuje,znowu chodzić każą eh... ciężkie jest życie Gyzi ;)

• 2 weeks later...
Posted

dopóki malec nie chce zajmować moich kolan lub wtulać się w Gyniowe futro to jest ok :) jednakże gdy sytuacja ulega zmianie to Gyzianka patrzy na Ciągutka z obrzydzeniem i wyższością :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

dziecko nam nieco wyrosło :)
powędrowało dziś w internetowy świat szukać domku nowego.
Czas brzdąca oddać ,bo się człowiek i kocię przyzwyczaja a chłopak szaleje,rośnie i jest już zupełnie samodzielny :)

drzemkę sobie uciąłem w paninym kapciu :)

Posted

na ogłoszenia Ciągutka brak odzewu.
W sumie i dobrze bo od czwartku walczymy o życie chłopczyka :(
Przyszedł do nas za mały,nie można było go odrobaczyć,kazali przyjść w lipcu jak podrośnie ...
We wtorek był jeszcze radosnym kocim dzieckiem,ofuczał moją koleżankę,nie znosi obcych
Od środy wieczorem zaczął wymiotować,we czwartek z samego rana do weta poszliśmy,dostał tabletki na robaki i zaczął się dramat :-(
Byłam pewna że nie przeżyje nocy.
W piątek jakby lepiej było,nawet coś zjadł,a dziś rano ledwo się na łapkach trzymał.
Kolejna wizyta u weta.Dostał coś na wzmocnienie,antybiotyk plus kroplówkę ...
Czekamy...
Mały jest cholernie słaby .... :(