malawaszka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 pechowi chłopcy :( razem z nimi szczytno opuścił Stricz i nie wiadomo co się z nim dzieje :shake: http://www.dogomania.pl/threads/181092-POMOCY!Pies-w-typie-sznaucera.-Zbieramy-deklaracje!-B%C5%81AGAM-O-POMOC-!!/page4 Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Zmodernizowałam pierwszy post, zrobiłam nowe banerki (tamże do pobrania) Zapłaciłam za hotelik i uzupełniłam rozliczenie. Proszę - podklejcie sobie Lapsa choć na kilka godzin! Bardzo potrzebujemy tu nowych ludzi, nowych pomysłów i wsparcia finansowego! Quote
MARCHEWA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Może uda mi się zrobic jakiś bazarek dla chłopaków ze Szczytna,ale już brakuje fantów na sprzedaż a do tego Grafit ze Szczytna tez nie ma wystarczających deklaracji na hotel......ciężko jest. Quote
_Aga_ Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 A Ząbalek? Ma deklaracje? I właśnie tego się boję, jak nas namawiają ciotki, żeby zabrać psa do hotelu, kiedy nie mamy wszystkich deklaracji.. Chociaż może i tak być, że ktoś przestanie płacić.... Nie ma pewności.. Ryzyko jest zawsze.... Quote
gazzy Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Grafitowi brakuje 70 zł, a ile konkretnie Lapsowi i Rudusiowi ? Striczem nie musimy się przejmować, bo jest u p. Teresy. Quote
_Aga_ Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 No właśnie też miałam spytać, ile brakuje chłopakom? Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 _Aga_ napisał(a):No właśnie też miałam spytać, ile brakuje chłopakom? Laps ma 205 zł deklaracji, Ruduś 210. Obydwoje powinni mieć przynajmniej 250. Lepiej więcej, bo wiadomo, czasem trzeba za weta zapłacić itd. Trochę się czuję winna, że nie podniosłam alarmu wcześniej, ale mieliśmy przypływ gotówki od Ketunii, potem spadek po Dogu i jakoś szło... Quote
olalolaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Zapisuje sobie. próbowaliście dac go do jakiejś gazety jak moj pies? Quote
Florentynka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Wpadam, w końcu wstyd, że mnie tu nie ma jeszcze. Z banerkiem połażę jak mi się bazarek skończy. Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='olalolaa']Zapisuje sobie. próbowaliście dac go do jakiejś gazety jak moj pies?[/QUOTE] [quote name='Florentynka']Wpadam, w końcu wstyd, że mnie tu nie ma jeszcze. Z banerkiem połażę jak mi się bazarek skończy.[/QUOTE] Dzięki, że jesteście! Ogłoszenia w gazecie nie ma i teraz to nas niestety nie stać na takie atrakcje... Quote
olalolaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Olkowi kiedyś załatwiłam za darmo, tylko żebym ja pamiętała kto z dogo tam na wtyki. Musze poszukać, mam nadzieje że znajdę. Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='olalolaa']Olkowi kiedyś załatwiłam za darmo, tylko żebym ja pamiętała kto z dogo tam na wtyki. Musze poszukać, mam nadzieje że znajdę.[/QUOTE] Dzięki kochana!!! Quote
olalolaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Znalazłam, napisałam PW do tej dogomaniaczki, zobaczymy ;) Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='olalolaa']Znalazłam, napisałam PW do tej dogomaniaczki, zobaczymy ;)[/QUOTE] Dzięki, dizęki, dzięki! Amatorko firmowych czekolad, Ty... :diabloti: Quote
olalolaa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Dzięki, dizęki, dzięki! Amatorko firmowych czekolad, Ty... :diabloti:[/QUOTE] hehe Idę właśnie z czekolada bo ją coś opętało, na biurko mi wskakuje już !! Quote
bela51 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 O matko, biedny Lapsio! Podrzuce zaraz jedrorazowo 20 zł. Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='bela51']O matko, biedny Lapsio! Podrzuce zaraz jedrorazowo 20 zł.[/QUOTE] WIELKIE DZIĘKI!!! Oczywiście, do schronu mu nie damy wrócić, ale jest kiepsko. I jeszcze te zęby... i sezon na kleszcze... Quote
bela51 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Moja obiecana wplata juz poszla. Sprawdz prosze czy wplynela moja marcowa deklaracja ( wyslalam 8.03. ) Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='bela51']Moja obiecana wplata juz poszla. Sprawdz prosze czy wplynela moja marcowa deklaracja ( wyslalam 8.03. )[/QUOTE] Dziękujemy! Deklaracja doszła, jest w rozliczeniu. Była z datą 18 marca, musiałam się pomylić, ale już poprawione. Wpisana na styczeń, ale tym się nie martw, bo gdzieś spisałam dwa razy w ciągu jednego miesiąca i teraz boję się to porawić, bo coś mogę popsuć ;) Mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza? Quote
bela51 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Oczywiscie, ze nie przeszkadza,. Najwazniejsze, ze dotarla. Quote
Recommended Posts