Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmodernizowałam pierwszy post, zrobiłam nowe banerki (tamże do pobrania)
Zapłaciłam za hotelik i uzupełniłam rozliczenie.

Proszę - podklejcie sobie Lapsa choć na kilka godzin! Bardzo potrzebujemy tu nowych ludzi, nowych pomysłów i wsparcia finansowego!

Posted

Może uda mi się zrobic jakiś bazarek dla chłopaków ze Szczytna,ale już brakuje fantów na sprzedaż a do tego Grafit ze Szczytna tez nie ma wystarczających deklaracji na hotel......ciężko jest.

Posted

A Ząbalek? Ma deklaracje?

I właśnie tego się boję, jak nas namawiają ciotki, żeby zabrać psa do hotelu, kiedy nie mamy wszystkich deklaracji.. Chociaż może i tak być, że ktoś przestanie płacić.... Nie ma pewności.. Ryzyko jest zawsze....

Posted

_Aga_ napisał(a):
No właśnie też miałam spytać, ile brakuje chłopakom?

Laps ma 205 zł deklaracji, Ruduś 210. Obydwoje powinni mieć przynajmniej 250.
Lepiej więcej, bo wiadomo, czasem trzeba za weta zapłacić itd.
Trochę się czuję winna, że nie podniosłam alarmu wcześniej, ale mieliśmy przypływ gotówki od Ketunii, potem spadek po Dogu i jakoś szło...

Posted

[quote name='olalolaa']Zapisuje sobie.
próbowaliście dac go do jakiejś gazety jak moj pies?[/QUOTE]

[quote name='Florentynka']Wpadam, w końcu wstyd, że mnie tu nie ma jeszcze. Z banerkiem połażę jak mi się bazarek skończy.[/QUOTE]

Dzięki, że jesteście!
Ogłoszenia w gazecie nie ma i teraz to nas niestety nie stać na takie atrakcje...

Posted

[quote name='olalolaa']Olkowi kiedyś załatwiłam za darmo, tylko żebym ja pamiętała kto z dogo tam na wtyki. Musze poszukać, mam nadzieje że znajdę.[/QUOTE]

Dzięki kochana!!!

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Dzięki, dizęki, dzięki!
Amatorko firmowych czekolad, Ty... :diabloti:[/QUOTE]
hehe
Idę właśnie z czekolada bo ją coś opętało, na biurko mi wskakuje już !!

Posted

[quote name='bela51']O matko, biedny Lapsio! Podrzuce zaraz jedrorazowo 20 zł.[/QUOTE]

WIELKIE DZIĘKI!!!
Oczywiście, do schronu mu nie damy wrócić, ale jest kiepsko. I jeszcze te zęby... i sezon na kleszcze...

Posted

[quote name='bela51']Moja obiecana wplata juz poszla. Sprawdz prosze czy wplynela moja marcowa deklaracja ( wyslalam 8.03. )[/QUOTE]

Dziękujemy! Deklaracja doszła, jest w rozliczeniu. Była z datą 18 marca, musiałam się pomylić, ale już poprawione.
Wpisana na styczeń, ale tym się nie martw, bo gdzieś spisałam dwa razy w ciągu jednego miesiąca i teraz boję się to porawić, bo coś mogę popsuć ;)
Mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza?