bela51 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 _Aga_ napisał(a):Pierwsze zdjęcie rewelacyjne :lol: Mordeczka nasza Lapsiowata kochana.:lol: Quote
yumanji Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Weterynarz byl prawie zdechl na grype,ale juz sie chlopina ogarnia i zrobimy Lapsowi czyszczenie zebow. Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 yumanji napisał(a):Weterynarz byl prawie zdechl na grype,ale juz sie chlopina ogarnia i zrobimy Lapsowi czyszczenie zebow. No to ja dziś piję za zdrowie weterynarza! Wykupiłam Lapsowi pakiecik na bazarku u Borówki. Do tej pory za wszystkie wykupione pakiety płaciłam z własnej kieszeni, ale tym razem nie jestem w stanie, mam absolutne zero na koncie i w związku z tym odliczam z konta Lapsa 8 zł Quote
yumanji Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Laps i Rudus zaszczpieni przeciwko wsciekliznie.Koszt to 30 zl ode lba,bo doliczam wsz psom po troche koszt dojazdu.Czyszczenie zebow Lapsa to bedzie okm100 zl. Quote
_Aga_ Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jak to możliwe, że taki piękny psiak nie może domu znaleźć... Ech... Quote
yumanji Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ja mam od roku szczeniora pieknego ,ktory juz przestal byc szczeniorem,i b ladnego ps w typie bordera od listopada,tez ok roku ma.Ogloszenia na okraglo i nie bylo ani jednego telefonu.Nie wspominakac juz o matce szczeniaka i drugiejs uczce,ktoara wyciagnelam ze schroniska.Tragedia! Quote
_Aga_ Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No właśnie... jakaś masakra, adopcje stanęły, czy jak? :( Quote
yumanji Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Kana robila nowe zdjecia do ogloszen w weekend,wrzuci lada dzien. Quote
Kana Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Lapsowi też ciężko zrobić zdjęcia. Kasia pewnie ładniejsze zrobila. Co kucnęłam to przychodził rozdawać buziaki i pomiziać się trochę. Pan dyrektor zaraz po Bartusiu :) Quote
Dzika_Figa Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Jej, jaki Laps piękny! Wygląda kwitnąco. Miałam o niego zapytanie, po angielsku. W sumie na razie tylko o to czy oferta jest aktualna. Quote
_Aga_ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Kurcze, jakich psiaków ludzie szukają, że Laps nie może domu znaleźć? Quote
Shhh Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ..malych slodkich szczeniaczkow, jak zawsze:( proszz zdjecia: Quote
yumanji Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Poczekamy jeszcze z tydzien z tymi zebami,tzn z czyszczeniem.Zdalam egzamin na prawo jazdy,czekam na dokument i pojedziemy sobie z Lapsie do weta,moze juz za tydzien. Quote
Dzika_Figa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 yumanji napisał(a):Poczekamy jeszcze z tydzien z tymi zebami,tzn z czyszczeniem.Zdalam egzamin na prawo jazdy,czekam na dokument i pojedziemy sobie z Lapsie do weta,moze juz za tydzien. Super! Rozumiem, że Lapsowi przypadnie zaszczyt inauguracji Twojego prawa jazdy? ;-) Quote
yumanji Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Zdecydowanie tak!i mam nadzieje,ze udzieli mi sie Jego spokoj. Quote
Dzika_Figa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 yumanji napisał(a):Zdecydowanie tak!i mam nadzieje,ze udzieli mi sie Jego spokoj. Ach, nie wiedziałam, że Laps taki spokojny i nadaje się na dogoterapeutę ;-) Gratulacje! I dasz radę. Jak Ci dali prawko znaczy jakośtam jeździsz ;-) Quote
Dzika_Figa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 yumanji napisał(a):Jezdze jak szatan! A to nie ma się co przejmować! Quote
Dzika_Figa Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 No i jak tam z tymi zębiskami? Rozumiem, że jeszcze nie dotarliście? I przepraszam za offa, ale masz jakieś miejsca? Pucek, osobisty podopieczny mojej siostry po pół roku wraca z adopcji, bo niszczy (ciekawe, nie niszczył jak mieszkał u mojej siostry...). Podejrzewamy, że poświęceno mu za mało uwagi, nie zapewniano ruchu i z nudów zaczął... a teraz to już pewnie na tle nerwowym, bo czuje, że jest nieakceptowany i niechciany... No i właśnie kombinujemy, co z tym Puckiem teraz zrobić... Quote
yumanji Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mam dostep do internetu z doskoku.A Pucek to jeki jest?napiszesz cos wiecej? Quote
Recommended Posts