wojtuś Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dzieki za zdjęcia Lapsia i Rudusia:) Strasznie fajnie widzieć ich wesołych:) Tereniu a Ty masz jakąś tajemnicę? czy to chodzi o domek dla Lapsia? Pozdrawiam;);) Quote
wojtuś Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Anito a wątek Rudusia: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDUŚ-uroczy-spanielek-w-hoteliku-u-yumanji/page116?p=15303507[/URL] Quote
anita_happy Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='wojtuś']Anito a wątek Rudusia: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-uroczy-spanielek-w-hoteliku-u-yumanji/page116?p=15303507"]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDUŚ-uroczy-spanielek-w-hoteliku-u-yumanji/page116?p=15303507[/URL][/QUOTE] sie dziękuje :lol: Quote
TERESA BORCZ Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 nie tajemnica, wojtusiu, próba znalezienia mu super miejsca. Po prostu zgadalismy się ze znajomym , o złotym sercu, młodszym emerytem, że zawsze marzył o wilczkowatym , owczarkowatym psiaku. W zawirowaniach życia zapomniał że przecież jest czas teraz aby to marzenie zrealizować i uszczęśliwić siebie i psa mając tylko siebie nawzajem. , a przy okazji nas gdyby LAPS jednak znalazł miejsce w jego sercu i domu. Miałam bardzo mało czasu bo jeżdziłam do Krakowa (totalnie zalane mieszkanie krakowskie) przy jednoczesnej opiece 24 godzinnej nad pobita kilkumiesieczną sunią. Muszę mieć czas na to by ukazać LAPSA takiego jaki jest, wzruszyć serducho sympatycznego pana aby to właśnie on został wybrany. Mogłabym mu w wielu sprawach pomagać i stale pilotować sprawy Lapsa. Domek byłby w Kędzierzynie . Takie jest moje skromne marzenie.Jak mi się uda coś osiągnąć to z radością dam znać. Quote
bela51 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Trzymam kciuki za Twoje plany , Tereniu ! Quote
go-ja Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Lapsiku, pani Terenia może Ci domek nakręci ;) Quote
wojtuś Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Tereniu dzięki za starania o domek dla Lapsa :loveu: Oby Pan się zakochał w Psiaku, i byli - tak jak mówisz - tylko dla siebie:) Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 fotyyyyyyyyyyyy ooo...kogoś tu złapano na spanku LAPS??ne ne...NETOPERZ:P daj kawałek!!! ale jesteś zabawna:) trochę mi sie łyso zrobiło Wklejam fotu od yumanjo, kt dziś były robione...jeszcze gorące:) data jest jakaś taka perspektywiczna na tych zdjeciach..heh Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 zamyślony....jesień idzie a ja bez ludzia :( dawaj całusa he he he..trele morele... Quote
Dzika_Figa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Jaki wesoły! I wreszcie nie sterczą z niego te idiotyczne kępy futra! Quote
anita_happy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 LAPS dziś mieszkał w domu... szybko wyczaił gdzie sa psie przysmaki :) na kanapie tez polezal.. Agent Laps zwiedza.... Quote
yumanji Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Laps jest w ogole b wesolym ,fajnym psem.Jest posluszny,pieszczoch i przytulak.Troche sie czubi z innyi psami,nawet czasem z suczkami.Lubi dzieci.Jest ulubiencem mojego starszego syna. Quote
Dzika_Figa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='yumanji']Laps jest w ogole b wesolym ,fajnym psem.Jest posluszny,pieszczoch i przytulak.Troche sie czubi z innyi psami,nawet czasem z suczkami.Lubi dzieci.Jest ulubiencem mojego starszego syna. I z tego tytułu ma przywilej przebywania na salonach i skakania po kanapach, co? Trzeba się wreszcie zabrać za szukanie psiakom domu. Jak tam z tą profesjonalną sesją foto? Dojdzie do skutku? Quote
ketunia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wow ale przystojniak. W kóncu ma ekstra fryzurkę :) Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Lapsowe rozliczenie uzupełnione. Gazzy - tak, doszedł przelew, dzięki. Przepraszam za nieregularność z jaką uprawiam te rozliczenia - cóż, niestety nie drzemie we mnie księgowa i przychodzi mi to z trudem... Quote
gazzy Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 I tak masz dużo na głowie. Wielkie dzięki Figa za pomoc ;) :* Quote
wojtuś Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Lapsio przystojniak i grzeczny;);) Jumanji, Anito dzięki :loveu: Quote
go-ja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Robię przelew dla Lapsika :). Fajne foty :) Pozdrowienia dla cioteczek i Lapsika! Quote
Emigrantka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Moje pieniazki i corki pieniazki poszly na Doga, Lapsa i Rudzika kolo 11-go - nie widze w rozliczeniach, mozecie sprawdzic? 45 zl ode mnie i 40 od corki, razem 85 zl. dzieki Quote
Emigrantka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Nadal nie ma potwierdzenia wplat za wrzesien? Quote
Emigrantka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Bardzo mi przykro ale niestety w obecnej sytyuacji musze wycofac swoja i corki deklaracje dla lapsa, Doga i Rudusia. Ostatnia wplata poszla okolo 11 wrzesnia (nadal nie ma jej w rozliczeniach na 1 stronie chociaz prosilam o to kilka razy a rowniez moje PW do osoby do ktorej miesiecznie wplacalam w sumie 85zl na te 3 psiaki z prosba o potwierdzenie zostaly bez odpowiedzi). Dziekuje i pozdrawiam E Quote
_Aga_ Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Wejdź na wątek Doga, Dzika_Figa wszystko wyjaśniła... Quote
Recommended Posts