Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wojtuś']Anito a wątek Rudusia:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-uroczy-spanielek-w-hoteliku-u-yumanji/page116?p=15303507"]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDUŚ-uroczy-spanielek-w-hoteliku-u-yumanji/page116?p=15303507[/URL][/QUOTE]

sie dziękuje :lol:

Posted

nie tajemnica, wojtusiu, próba znalezienia mu super miejsca. Po prostu zgadalismy się ze znajomym , o złotym sercu, młodszym emerytem, że zawsze marzył o wilczkowatym , owczarkowatym psiaku. W zawirowaniach życia zapomniał że przecież jest czas teraz aby to marzenie zrealizować i uszczęśliwić siebie i psa mając tylko siebie nawzajem. , a przy okazji nas gdyby LAPS jednak znalazł miejsce w jego sercu i domu. Miałam bardzo mało czasu bo jeżdziłam do Krakowa (totalnie zalane mieszkanie krakowskie) przy jednoczesnej opiece 24 godzinnej nad pobita kilkumiesieczną sunią.
Muszę mieć czas na to by ukazać LAPSA takiego jaki jest, wzruszyć serducho sympatycznego pana aby to właśnie on został wybrany. Mogłabym mu w wielu sprawach pomagać i stale pilotować sprawy Lapsa. Domek byłby w Kędzierzynie . Takie jest moje skromne marzenie.Jak mi się uda coś osiągnąć to z radością dam znać.

Posted

fotyyyyyyyyyyyy

ooo...kogoś tu złapano na spanku

LAPS??ne ne...NETOPERZ:P

daj kawałek!!!

ale jesteś zabawna:)

trochę mi sie łyso zrobiło

Wklejam fotu od yumanjo, kt dziś były robione...jeszcze gorące:) data jest jakaś taka perspektywiczna na tych zdjeciach..heh

Posted

Laps jest w ogole b wesolym ,fajnym psem.Jest posluszny,pieszczoch i przytulak.Troche sie czubi z innyi psami,nawet czasem z suczkami.Lubi dzieci.Jest ulubiencem

mojego starszego syna.

Posted

[quote name='yumanji']Laps jest w ogole b wesolym ,fajnym psem.Jest posluszny,pieszczoch i przytulak.Troche sie czubi z innyi psami,nawet czasem z suczkami.Lubi dzieci.Jest ulubiencem mojego starszego syna.

I z tego tytułu ma przywilej przebywania na salonach i skakania po kanapach, co?

Trzeba się wreszcie zabrać za szukanie psiakom domu.
Jak tam z tą profesjonalną sesją foto? Dojdzie do skutku?

Posted

Lapsowe rozliczenie uzupełnione. Gazzy - tak, doszedł przelew, dzięki.
Przepraszam za nieregularność z jaką uprawiam te rozliczenia - cóż, niestety nie drzemie we mnie księgowa i przychodzi mi to z trudem...

Posted

Bardzo mi przykro ale niestety w obecnej sytyuacji musze wycofac swoja i corki deklaracje dla lapsa, Doga i Rudusia.
Ostatnia wplata poszla okolo 11 wrzesnia (nadal nie ma jej w rozliczeniach na 1 stronie chociaz prosilam o to kilka razy a rowniez moje PW do osoby do ktorej miesiecznie wplacalam w sumie 85zl na te 3 psiaki z prosba o potwierdzenie zostaly bez odpowiedzi).
Dziekuje i pozdrawiam
E