Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba na razie nikt Zorzy nie ogłasza,jeszcze w przeciagu 2 tygodni ma wybrac dwa zastrzyki.....a potem co,ogłaszac sunie?Pewnie tak.Ja tez licze na dogomaniaka z olbrzymim sercem.

• Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czemu nie? Pomalutku się zabiorę za ogłoszonka, Zorza to taka super psinka, uchachana, miziasta, takie kochane słoneczko, pogodzone w sumie z tym swoim losem....

Posted

Dobra,fajnie.Dzwoniłam sie upewnic czy dostała drugi zastrzyk,tel.odbierał Rafał,mówił,ze dostała.W czwartek zawioze dwa nastepne.Jak bedziesz wolniejsza to i Halusiowi i Rudiemu jak dasz rade cos symbolicznie dodac z ogłoszen....

Posted

Pytałam na razie o kolejne dwa zastrzyki-dostane.Poprawa jesli bedzie to dopiero po serii i nie wiem jak szybko.Byle doktor był w czwartek w schronie i podał.

Posted

Kasia o 10 jest otwarta lecznica-wybieram zastrzyki i w droge,czyli ok.11.15 powinnam byc,chyba ze bedzie" szklanka" na drodze tak jak dzisiaj koło mnie to ciut dłuzej...W planie mam jeszcze "zagadywac"do Dropiatego i musimy dowiedziec sie jego wieku.Aga ma zdjecia,ale nic o nim nie wie.Kupiłam troche podestów,porozkładamy na hali pod szmatki i koce,nie beda namakac.

Posted

agusia dogo dopiero zaczęło działąć, mamy dla Ciebie ta książkę za 75 zł i z mojego bazarku pacynkę kaczuszkę za 4 :) niestety Pw mi nie działą i nie mam jak wysłać nic żadnych wieści :(
Razem dla Zorzy z bazarków jest prawie 200 zł :)

Posted

Dzisiaj siadły mi baterie,nie zrobiłam.Moze z majuska pojedziemy we wtorek.Zorzulka wygłaskana...ale spokojny boksio który z nia siedzi tak sie pchał do głasków,...po niej,przez nią ,że nieraz klapnęła pod jego cięzarem.Na koniec włozył mi łapke z piaskiem do buzi jak sie smiałam.Plułam cała droge...Zorzy dostarczyłam zastrzyki.Zmiana taka..ze usiłowała wyjsc z nami z boksu.Nie wiem,moze wyprowadzali na zastrzyki i bida myslała,ze jak przyszłysmy do nie to gdzies pójdzie?Popiesciła sie cudnie i....została.Zmian nie widze,jutro napisze co zaleca lekarz,bo dzis działam z przesyłaniem zdjec Ulce.Polepszenia nie widac.To ma wzmocnic chrzastke,ale na zewnatrz pewnie sie nic nie zmieni.Witaminy jeszcze ma,pytałam.Zastrzyki dostałam za darmo.

Posted

Dzięki Halcia za te wszystkie dobra dla Zorzeńki, dobrze, że wymiziane psisko zostało chociaż przez was a i tego boksia szkoda, chociaż siebie na wzajem mają do towarzystwa....

Posted

Halcia piasek to może Ci kamień poczyści, się zetrze ;) heh szkoda że nie mogłam Ci zdjęcia zrobić jak miałaś buźkę i język ufafloniony :)
Pieski maja siebie chociaż tyle , a oba cudne :)