halcia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Chyba na razie nikt Zorzy nie ogłasza,jeszcze w przeciagu 2 tygodni ma wybrac dwa zastrzyki.....a potem co,ogłaszac sunie?Pewnie tak.Ja tez licze na dogomaniaka z olbrzymim sercem. Quote
majuska Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 A czemu nie? Pomalutku się zabiorę za ogłoszonka, Zorza to taka super psinka, uchachana, miziasta, takie kochane słoneczko, pogodzone w sumie z tym swoim losem.... Quote
halcia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Dobra,fajnie.Dzwoniłam sie upewnic czy dostała drugi zastrzyk,tel.odbierał Rafał,mówił,ze dostała.W czwartek zawioze dwa nastepne.Jak bedziesz wolniejsza to i Halusiowi i Rudiemu jak dasz rade cos symbolicznie dodac z ogłoszen.... Quote
agusiazet Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dostęp na Dogo był niesamowicie utrudniony, więc nikt do Zorzy nie zaglądał! Ale ja już się poprawiam!!! Quote
Ulka18 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Moze teraz bedzie juz lepiej z dzialaniem dogomanii. Ciekawe jak tam Zorzunia, czy lepiej po tych 2 zastrzykach? Halcia sie dowie w czwartek. Quote
halcia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Pytałam na razie o kolejne dwa zastrzyki-dostane.Poprawa jesli bedzie to dopiero po serii i nie wiem jak szybko.Byle doktor był w czwartek w schronie i podał. Quote
kaskadaffik Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Halcia będziesz w czwartek ?? a jakie godziny jak zawsze ? ? Zapytam czy mogę mieć wolne i chciałabym pójść, tak dawno nie byłam :( Zorzy nie widziałam , Spajka :( Quote
halcia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Kasia o 10 jest otwarta lecznica-wybieram zastrzyki i w droge,czyli ok.11.15 powinnam byc,chyba ze bedzie" szklanka" na drodze tak jak dzisiaj koło mnie to ciut dłuzej...W planie mam jeszcze "zagadywac"do Dropiatego i musimy dowiedziec sie jego wieku.Aga ma zdjecia,ale nic o nim nie wie.Kupiłam troche podestów,porozkładamy na hali pod szmatki i koce,nie beda namakac. Quote
kaskadaffik Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Poproszę żebym mogła być do 11-12 , to akurat bym zdążyła do Ciebie chyba dojechać :) Quote
majuska Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Ciotki juz ma byc wreszcie wiosna, chciałabym z Wami pojechać, ale kurczę zupełnie inne kierunki mam w czwartek, wymiziacie podwójnie psiska ;) Quote
halcia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wymiziamy...a co do tej wiosny...róznie słyszałam! Quote
agusiazet Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Wkleiłam Zorzę do tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/181957-Dom-dla-onka Quote
kaskadaffik Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 agusia dogo dopiero zaczęło działąć, mamy dla Ciebie ta książkę za 75 zł i z mojego bazarku pacynkę kaczuszkę za 4 :) niestety Pw mi nie działą i nie mam jak wysłać nic żadnych wieści :( Razem dla Zorzy z bazarków jest prawie 200 zł :) Quote
agusiazet Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kasia jak mam już płacić to daj znać, bo wydam co mam i potem dopiero po przyjeździe! Quote
kaskadaffik Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Aga jak uważasz, narazie nic nie było kupowane dl aZorzy i leków nie ma, nie wiem czy będą teraz kupowane ... Quote
halcia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja dzis jade po kolejne zastrzyki....mam nadzieje,ze te jeszcze dostane za darmo.Zapytam o dalszy ciąg kuracji... Quote
Dzika_Figa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Zabiorę się dziś za obróbkę zdjęć dziewczyny - przy okajzi nieśmiało proszę o więcej... jeśli to oczywiście mozliwe Quote
halcia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dzisiaj siadły mi baterie,nie zrobiłam.Moze z majuska pojedziemy we wtorek.Zorzulka wygłaskana...ale spokojny boksio który z nia siedzi tak sie pchał do głasków,...po niej,przez nią ,że nieraz klapnęła pod jego cięzarem.Na koniec włozył mi łapke z piaskiem do buzi jak sie smiałam.Plułam cała droge...Zorzy dostarczyłam zastrzyki.Zmiana taka..ze usiłowała wyjsc z nami z boksu.Nie wiem,moze wyprowadzali na zastrzyki i bida myslała,ze jak przyszłysmy do nie to gdzies pójdzie?Popiesciła sie cudnie i....została.Zmian nie widze,jutro napisze co zaleca lekarz,bo dzis działam z przesyłaniem zdjec Ulce.Polepszenia nie widac.To ma wzmocnic chrzastke,ale na zewnatrz pewnie sie nic nie zmieni.Witaminy jeszcze ma,pytałam.Zastrzyki dostałam za darmo. Quote
majuska Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Dzięki Halcia za te wszystkie dobra dla Zorzeńki, dobrze, że wymiziane psisko zostało chociaż przez was a i tego boksia szkoda, chociaż siebie na wzajem mają do towarzystwa.... Quote
Dzika_Figa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Halciu wielkie dzięki za relację! i przykro mi z powodu piasku. Na polepszenie wizualne to chyba nie ma co liczyć, najważniejsze, żeby łapki wzmocnić. Quote
kaskadaffik Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Halcia piasek to może Ci kamień poczyści, się zetrze ;) heh szkoda że nie mogłam Ci zdjęcia zrobić jak miałaś buźkę i język ufafloniony :) Pieski maja siebie chociaż tyle , a oba cudne :) Quote
kaskadaffik Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 hALCIA MI NIE DZIAŁĄ PM :( szkielecik dziewczynka, rude dziewczynka, super mi zdjęcie zrobiłas jak się całowałam z Portosem, akurat z językiem ujęłaś , extra jest :) Quote
Ulka18 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 halcia napisał(a):Boksio cholera tez chyba nie ma zdjec. Jaki to jest boksio? Rudy z bialym krawatem czy brazowy pręgowany? Quote
Recommended Posts