Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DIF']
Niestety pani zrezygnowała!:-(

Ale dzisiaj otrzymałam od niej takiego sms-a:

"Rozwiesiłam z córką ogłoszenia i nadałam do gazetki osiedlowej. Byłabym bardzo wdzięczna jakby dała Pani znać po znalezieniu nowego właściciela. Córcia bardzo by się ucieszyła, że Bartuś znalazł dom"

Miłe, prawda?

[quote name='Piromanka']Dobre zdjęcie to 90% sukcesu w adopcji.
Czy na prawdę nie ma szans zrobienia Bartusiowi nowych zdjęć?

Wiem, moja droga!
Po świętach pojadę i zrobię. To ode mnie kawałek a ja nie mam teraz "normalnego" samochodu, bo chłop mi zabrał ;)

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wystawie chlopaka jeszcze raz na allegro. kurcze, to juz tak długo trwa...:(

co do tych kłopotów ze zdrowiem. mialam podobna sytuacje, byla chetna dzieczyna na mojego tymczasowicza Nero. chciala go juz pilnie zabrac w tym tyg ale ją przystopowalam, opowiadajac ojego pogruchotanej miednicy. oddzownilka zaplakana ze boi sie zrzucenia odpowiedzialnosci na mame, kiedy ona bedzie w pracy a cos sie stanie...chyba zrezygnuje...

Posted

[quote name='danal1983']wystawie chlopaka jeszcze raz na allegro. kurcze, to juz tak długo trwa...:(

co do tych kłopotów ze zdrowiem. mialam podobna sytuacje, byla chetna dzieczyna na mojego tymczasowicza Nero. chciala go juz pilnie zabrac w tym tyg ale ją przystopowalam, opowiadajac ojego pogruchotanej miednicy. oddzownilka zaplakana ze boi sie zrzucenia odpowiedzialnosci na mame, kiedy ona bedzie w pracy a cos sie stanie...chyba zrezygnuje...[/QUOTE]

Danuś, wystaw proszę!
Już wcześniej Cię prosiłam, może przeoczyłaś, żebyś mi podała na pw numer konta to uregulujemy za allegro! :p

Posted

NO tak...faktycznie cisza u Bartusia:( ale w jego życiu też pewnie cisza...samotne swięta...
Na szczeście dla Niego święta juz się skończyły- to i może cos sie ruszy...cięzko nawet sobie wyobrazić tego Robinsona...żeby choc miał swojego Pietaszka....MUsimy wierzyć, że już niebawem domek dla maluszka się znajdzie...

Posted

ten czas samotny nie pracuje na jego korzysc:shake:
pies jest zwierzeciem stadnym potrzebuje kontaktu z innymi
kurcze taka fajna psinka a marnuje sie psychicznie z kazdym dniem :-( on sie totalnie wycofa
podnosimy na pierwsza!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kochane moje! Jestem oczywiście! Bardzo Wam dziękuję, że pamiętacie o Bartusiu!

IVV witamy na wątku!!! Będziemy wdzięczne za wszelkie wsparcie :loveu:!!

Na szczęście już po świętach, uff....

W piątek wybieram się do psiura na sesję fotograficzną!

Pani z Wesołej, która chciała adoptować Bartusia, ale niestety nic z tego nie wyszło z różnych względów, bardzo interesuje się jego losem!
Jak już pisałam dala ogłoszenie do lokalnej i rozwiesiła ogłoszenia na swoim osiedlu! To szansa wielka szansa dla Bartunia, ale niestety bez odzewu :-(!

Posted

rosilam moja przyjaciolke-wielki serce pomaga gdzie moze-by umiescila Bartusia na Mikropieskach do adopcji,ja niestety nie wiem jeszcze jak to sie robi:roll:
a moze ktoras z Was moze go tam umiescic?
czym wiecej ludzi o nim wie tym prawdziwy dom co raz bardziej staje sie realny
oby jak najszybciej:-(

Posted

czemu tu tak cicho???
prosilam kilka osob by dolaczyc Bartusia na Mikropieski i na Jamniki,mam nadzieje ,ze zrobia to dziewczyny w najblizszym czasie!!! Bartus na pierwsza

Posted

Dziewczyny, wrzućcie koniecznie Bartusia na mikropieski i podajcie jakieś telefony do kontaktu od razu - wątek w moim banerku.
Ewa