boksiedwa Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 ja czułam, że tak będzie :multi: w końcu gdzie Oskarkowi będzie lepiej??? chyba nie ma takiego miejsca na ziemi :lol: Quote
mosii Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 :lol: :lol: :lol: :cool2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Konisia a dla Ciebie za walkę :Rose: Quote
AgaiTheta Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 konisia napisał(a):Oj Aga, Aga dopiero zobaczyłam twojego posta! :mad: :eviltong: :modla: Wybacz!!! :laugh2_2::sweetCyb: :jumpie: :laugh2_2: :sweetCyb: :jumpie: Quote
boksiedwa Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Konisia ty jestes pewna, że to ten sam Oskarek co go ze schronu zabrałaś??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: toz to kawał byka wyrosło :evil_lol: Quote
konisia Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Ja też dopiero na zdjęciach tak na prawdę widzę jak on przytył i baaardzo się z tego cieszę:loveu: :multi: W końcu o to wszyscy walczyliśmy - żeby wyglądał i czuł się jak normalny piesek:) Quote
Imbirka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 :crazyeye:O tej godzinie takie wiadomości:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wspaniale:multi: Konisiu ja wam życzę jeszcze wielu wspólnie spędzonych wspaniałych chwil:multi: Quote
kiwi Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 :p wiedzialam, po prostu to czulam ;) :iloveyou: :laola: Quote
brazowa1 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 jaki GRUBAS!!!!!:-o :-o :-o Wielki,gruby bokser! Chyle czola i jestem pod wrazeniem Twojego serca,walki,determinacji. Ciesze sie bardzo,bardzo,bardzo. On u Ciebie bedzie mial najlepiej,wiem to. :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :smilecol: :jumpie: :jumpie: :Dog_run: :Dog_run: Quote
Faro Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A ja od poczatku miałam taka cichutką nadzieję - napisałam, że imię "OSKAR" przyniesie mu szczęście :lol: (a zresztą prawda jest taka, ze jak kogoś ugodzi w serce strzała bokserowirozy to przepadł z kretesem - Monika od Tosi też jest tego potwierdzeniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
simbik Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 No i ja dołączam się do gratulacji za podjęcie tej decyzji :Rose: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Aganiok Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Konisiu :buzi: A to już nie Oskarek tylko Oskar :diabloti: Quote
Mala Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 konisiu jestes super,tak naprawde wiedzialam ze Oskarek zostanie u ciebie.Pozdrowienia od Toffika. Quote
_beatka_ Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 super fantastyczne wieści od oskarka!!!konisiu, jestes wielka i twoja mama też:lilangel: :lilangel: :lilangel: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Monia70 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ja cie !!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jak ja czekałam na tą wiadomość !!!!! Dziewczynki kochane(Konisia i mamcia) jesteście boskie jak tylko boscy moga być ludzie. Kochajcie sie z Oskarciem nad życie i bądźcie szczęśliwi!!!!!!!!!!!!!! :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :tort: :BIG: :knajpa: Quote
Medorowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Konisiu, a ja w głębi serca wiedziałam <i miałam taką nadzieję>, że to się wszystko tak właśnie skończy:razz: :razz: :razz: :p :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Faro Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Czy ktoś ma zdjęcia Oskarka z czasów schroniska ???? (chodzi mi o takie robione w warunkach schroniskowych) Quote
konisia Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Pierwsze zdjęcia tuż po zabraniu ze schronu są na str.4 i to są chyba najstarsze. Chyba, że jeszcze brazowa1 ma coś w swoim archiwum:cool3: Quote
_beatka_ Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 :eek2: widac zmiany jak sie patrzy na obecne fotki oskarka z tymi ktore mial robione po wyciagnieciu ze schronu, isctny krolewicz nam sie pokazal dzieki konisi:loveu: Quote
konisia Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Halo,halo - link dla wszystkich wielbiecieli białych bokserów: http://www.flickr.com/groups/whiteboxer/pool/ Oscarek już się prezentuje:D I zobaczcie jeszcze taką sunię: http://www.flickr.com/photos/38904483@N00/90536026/ Przecież to siostra bliźniaczka Oscara:D Quote
boksiedwa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='konisia']Halo,halo - link dla wszystkich wielbiecieli białych bokserów: http://www.flickr.com/groups/whiteboxer/pool/ Oscarek już się prezentuje:D I zobaczcie jeszcze taką sunię: http://www.flickr.com/photos/38904483@N00/90536026/ Przecież to siostra bliźniaczka Oscaraka:D nonono :multi: chłopak pokazł sie światu :lol: a dziewczynka to chyba lustrzane odbicie Oskarka :evil_lol: Quote
loozerka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 zaczęłam czytać wątek, gdy wiadomo było juz ( po tytułe ), że oskar znalazł dom. Mimo to, niektóre fragmenty były tak emocjonujące, ze prawie pzury zaczęłam gryżć. Konisa- trzymam kciuki za Was i by zdrowie Oskara nie pogarszało się. Naprawde Twoja walka i determinacja robila niesamowite wrażenie :) Quote
irma Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='irma']juz zawsze spokojnych snów snów, które dadzą zapomnienie o tym wszystkim co było złe spij maluchu, zdrowiej, rosnij a ciocia Konisia zadba o Twoje szczęście miałam rację - konisia zadba o szczęście Oskarka Quote
irma Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 aż trudno mi uwierzyć, że to ten sam pies, którego zawiozłam do konisi Quote
Recommended Posts