Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mizianko od cioci Irmy przekazane:) Oscarek bardzo dziękuje:loveu:

_beatko_ tak, jest na karmie Royal Canine Intestinal, którą stosuje się przy zaburzeniach żołądkowo-jelitowych:(

Byliśmy dziś u weta, bo znów pojawiła się biegunka (od czwartku). A wiecie po czym? Oscarek może jeść tylko Intestinal i zwykłe bułeczki - kajzerki (po wszytskim innym ma biegunkę:() No i stało się tak, że kupiłam kajzerki w sklepie innym niż zwykle (bo w moim zabrakło) i po tych innych bułeczkach znów zaburzenia w kupkowaniu:( No ale leki są i mam nadzieję, że się uspokoi. A co do zmian skórnych, o których pisałam jakiś czas temu to prawdopodobnie alergia na jakieś pyłki.

Posted

Kochani szukam tej karmy i jestem w szoku :crazyeye:
2,5 kg kosztuje ok 75 zł :crazyeye:

Zapewne Oscarek mniej pochłania ale moja Theta wciąga woreczek 15 kg w miesiąc. Mimo wszystko konisia wydaje zapewne kuuupę pieniążków na tą karmę, do tego leki ok. 100 zł i wet. :shake:

Trzeba chyba znowusz troszkę się sprężyć? Jak myślicie?

Pomożemy?

Posted

[quote name='konisia']Jestem. Dziękuję Boksiedwa za chęć zrobienia plakatu - namiary do mnie to: Karolina 501-093-697 [email protected]

Mossi jeśli chodzi o ogłoszenia to hmm...w sumie nie wiem jak rozwiązać tą kwestię. Tzn. problem jest taki, że zazwyczaj ilość znaków jest ograniczona do minimum - a jak "opowiedzieć" i przedstawić całą skomplikowaną historię Oscarka w kilku zdaniach? To jest najgorsze...

Aguś dziękuję za trzymanie ręki na pulsie:*

Karolina błąd w numerze do Ciebie jest: 501-093-687

Poprawmy wszędzie, bo dziewczyna spod tamtego numeru ma wesoło :D

Posted

Wiem, że trochę mnie tu nie było,ale sprawa z amstaffką była na tyle pilna, że nie można było czekać, a godziny uciekały...

Oscarkowi trochę dokuczają upały, bo drapie wykładzinę i nie ma chłodniejszego miejsca, żeby się położyć. A tak poza tym to czuje się bardzo dobrze:)
Jak bierze leki kupki są w normie, szaleństwa wieczorne w parku są (bo w dzień tylko na krótko wychodzimy z powodu upałów.

Posted

Moj boksiu też wychodzi na spacerki wczesnym rankiem (ok.5.oo -5.30 :diabloti: ) i późnym wieczorem (po 22.oo) a w ciągu dnia to tylko na "szybkie siku" .
możesz Oskarka przecierać w ciągu dnia mokrym ręcznikiem, by go troche ochłodzić - pomaga - sprawdzone na Piratku :evil_lol: (inny sposób -"wystawowy"- by ochłodzić w trakcie upału a nie zmoczyć psiaka to nakładanie na psa wilgotnego recznika)