Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oscarkowi nie za bardzo spodobał się patent z ręcznikiem, bo cały czas go zrzuca i wtedy jest ewidentnie z siebie zadowolony:) Więc tylko przecieram mu co jakiś czas brzucho, łapki i kark tak,żeby sierść miał wilgotną.

Posted

:evil_lol: Dlatego napisałam sposób "wystawowy" - bo mój Pirat "nie-wystawowy" też nie akceptuje patentu z ręcznikiem (a te "wystawowe" tak grzecznie leżą przy ringu "pod ręcznikiem":evil_lol: :evil_lol: )

Posted

Dziś już lepiej dla psiaków, bo upał mniejszy.
Oscarek korzystając z lepszego samopoczucia, wyszedł na chwilkę na balkon i przytargał wielkie konar (który z kolei kiedyś Konisia przyniosła ze spacerku - nie mogłam jej odmówić:lol: ). No i teraz będę miała masę sprzątania, bo Oscuś dzielnie przerabia konar na drzazgi, a usadowił się na wykładzinie w pokoju. Ale znów, tym razem Oscarkowi nie umiem odmówić zabawy...:oops:

Posted

Oscarek oduczył się spania ze mną w nocy. Tzn. chyba mu za gorąco i dlatego woli na podłodze przy łóżku. Ale i tak przychodzi nad ranem i zaczyna mi myć buzię:loveu: ...i to trwa i trwa taka brudna chyba jestem:evil_lol:
A języczek ma szorstki jak u kota, hihi.

Posted

Dziękuję paros za umieszczenie ogłoszeń.
Na razie nikt nie dzwonił, ale wierzymy, że wszytsko jeszcze przed nami:)
Znów upały i znów Oscarek nie pocieszony z tego powodu. Długie spacerki tylko po zachodzie słońca i wtedy szaaaaleństwa:painting: :Dog_run: Oscarek uwielbia biegać za piłką a jeszcze bardziej za swoim sznurkiem:)
Oprócz tego chyba odkochał się we mnie, a zakochał w mojej mamie;) (z wzajemnością, aż się śmieję, że mnie tak nie rozpieszczała jak rozpieszcza Oscara:evil_lol:

Posted

Wcale sie nie dziwie Konisiu ze sie zakochał w Mamie - to kobieta z ktorej az promienieje serce i dobroć , 200 % dogomaniaczka . Pozdrowienia dla Mamy

Posted

Mam problem z prześledzeniem cząłego wątku, więc może krótkie podsumowanie?
W jakim stanie jest teraz Oskarek?
Co mu dokładnie było?
Ile juz ma? 12m-c?

Posted

Oscarek jest w dobrym stanie:) Jego zdrowie uległo wieelkiej poprawie.
Na stałe przyjmuje leki - przeciwpadaczkowe i przeciwko zaburzeniom neurologicznym i od mometu przyjmowania wszytsko jest ok, nie wystąpiły żadne ataki. Jedynie czasami męczą Oscarka biegunki, ale to też kwestia zwracania bacznej uwagi na to co je + oczywiście podawanie specjalnej karmy.
I to chyba tyle "z grubsza".:) A tak poza tym to robi się z niego prawdziwy psi rozrabiaka:evil_lol: