konisia Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Oscarkowi nie za bardzo spodobał się patent z ręcznikiem, bo cały czas go zrzuca i wtedy jest ewidentnie z siebie zadowolony:) Więc tylko przecieram mu co jakiś czas brzucho, łapki i kark tak,żeby sierść miał wilgotną. Quote
Faro Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :evil_lol: Dlatego napisałam sposób "wystawowy" - bo mój Pirat "nie-wystawowy" też nie akceptuje patentu z ręcznikiem (a te "wystawowe" tak grzecznie leżą przy ringu "pod ręcznikiem":evil_lol: :evil_lol: ) Quote
konisia Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Dziś już lepiej dla psiaków, bo upał mniejszy. Oscarek korzystając z lepszego samopoczucia, wyszedł na chwilkę na balkon i przytargał wielkie konar (który z kolei kiedyś Konisia przyniosła ze spacerku - nie mogłam jej odmówić:lol: ). No i teraz będę miała masę sprzątania, bo Oscuś dzielnie przerabia konar na drzazgi, a usadowił się na wykładzinie w pokoju. Ale znów, tym razem Oscarkowi nie umiem odmówić zabawy...:oops: Quote
Bodziulka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :lol: ja się nie dziwię - ja też nie umiem odmawiać (Boxowi oczywiście :diabloti: :evil_lol:) Quote
konisia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Oscarek oduczył się spania ze mną w nocy. Tzn. chyba mu za gorąco i dlatego woli na podłodze przy łóżku. Ale i tak przychodzi nad ranem i zaczyna mi myć buzię:loveu: ...i to trwa i trwa taka brudna chyba jestem:evil_lol: A języczek ma szorstki jak u kota, hihi. Quote
konisia Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Dziękujemy wujkowi mm.templum za wpłatę 140 zł na worek karmy:Rose: :Rose: :Rose: Quote
paros Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Oscar szuka domku na: mojpupil.pl eoferty.pl 4lapy.pl psy.pl ale.gratka.pl :roll: Quote
AgaiTheta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='paros']Oscar szuka domku na: mojpupil.pl eoferty.pl 4lapy.pl psy.pl ale.gratka.pl :roll: paros ciocia Aga dziękuję serdecznie :Rose: :Rose: :Rose: Quote
_beatka_ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 co u oskarka? nikt nie dzwoni w jego sprawie?:roll: Quote
konisia Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Dziękuję paros za umieszczenie ogłoszeń. Na razie nikt nie dzwonił, ale wierzymy, że wszytsko jeszcze przed nami:) Znów upały i znów Oscarek nie pocieszony z tego powodu. Długie spacerki tylko po zachodzie słońca i wtedy szaaaaleństwa:painting: :Dog_run: Oscarek uwielbia biegać za piłką a jeszcze bardziej za swoim sznurkiem:) Oprócz tego chyba odkochał się we mnie, a zakochał w mojej mamie;) (z wzajemnością, aż się śmieję, że mnie tak nie rozpieszczała jak rozpieszcza Oscara:evil_lol: Quote
hankag Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Wcale sie nie dziwie Konisiu ze sie zakochał w Mamie - to kobieta z ktorej az promienieje serce i dobroć , 200 % dogomaniaczka . Pozdrowienia dla Mamy Quote
nietoper Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Mam problem z prześledzeniem cząłego wątku, więc może krótkie podsumowanie? W jakim stanie jest teraz Oskarek? Co mu dokładnie było? Ile juz ma? 12m-c? Quote
AgaiTheta Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 W blogu z mojego podpisu można sobie przybliżyć historię Oscara. Zapraszam Quote
konisia Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Oscarek jest w dobrym stanie:) Jego zdrowie uległo wieelkiej poprawie. Na stałe przyjmuje leki - przeciwpadaczkowe i przeciwko zaburzeniom neurologicznym i od mometu przyjmowania wszytsko jest ok, nie wystąpiły żadne ataki. Jedynie czasami męczą Oscarka biegunki, ale to też kwestia zwracania bacznej uwagi na to co je + oczywiście podawanie specjalnej karmy. I to chyba tyle "z grubsza".:) A tak poza tym to robi się z niego prawdziwy psi rozrabiaka:evil_lol: Quote
_beatka_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 no to swietne wieści konisiu:multi: super poprostu!!! a jakieś nowe zdjęcia by sie przydaly, co Ty na to?:razz: buziaki dla oskarka i mamy;) Quote
AgaiTheta Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Konisia na działeczce wypoczywa, cikawe czy zabrała misia pysia!? Quote
_beatka_ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 no wlasnie ciekawe?:mad: hop do gory oskarku:multi: Quote
paros Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 _beatka_ napisał(a):no wlasnie ciekawe?:mad: hop do gory oskarku:multi: I Oscarek zgodnie z życzeniem ciotki Quote
_beatka_ Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 no!!!! to mi się podoba, oskarek i pelen relaksik:razz: a jak sprawy domku? odzywal sie ktos? Quote
Recommended Posts