Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oskarek wypieknial niesamowicie:loveu:

konisiu nie oddawaj go byle komu, on jest taki wspanialy, ze trzeba znależć mu super domek:cool3: ale to napewno wszyscy wiedzą;)

a swoja droga to oskarek jest niezly spryciarz skoro bawic by się chcial napew z innymi gatuunkami, patrz krolik:lol:

Posted

Absolutnie , absolutne Cudo :loveu: :loveu: :loveu:
Jest prześliczny, przepiękny, przeuroczy.Jego widok koi oczy.

Nawet nie chcę uruchamiać wyobraźni , na te momenty kiedy Oskarcia tak barzdo, bardzo bolało ... i te zabki na kratach zacisniete.... i brak człowieka , który mógłby mu pomóc....Boże !!!
Dobrze, że to minęło juz bezpowrotnie !!

Posted

Konisiu, że ja byłam calutka noc w pracy i o 2,30 musiałam tęgo wysilać mózgownicę, żeby nie zasnąc to po trosze rozumiem :razz: ale TY o tej porze??? Oskarek i Konisa juz pewnie spali, tylko Ty im przeszkadzałaś, co ??? Przyznaj się???:wink: :wink:

Posted

[quote name='Monia70']Konisiu, że ja byłam calutka noc w pracy i o 2,30 musiałam tęgo wysilać mózgownicę, żeby nie zasnąc to po trosze rozumiem :razz: ale TY o tej porze??? Oskarek i Konisa juz pewnie spali, tylko Ty im przeszkadzałaś, co ??? Przyznaj się???:wink: :wink:[/quote]

Monia było troszkę inaczej. Konisia z Oscarkiem w końcu spali i to mi nikt w końcu nie przeszkadzał:evil_lol:

Posted

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img327.imageshack.us/img327/1303/yt1py.jpg[/IMG][/URL]

tak bardzo pokochałem już swoją panią-szkoda, że nie mogę tylko u nie zostać-ona jest taka dobra

Posted

Oscarek ma się b. dobrze:) Na spacerkach zaczepia ludzi uprawiających jogging i chce z nimi biegac:cool3:
Oporcz tego oczywiście interesują go wszelkie kamyczki, listki itd. Jak tylko znajdzie obiekt zainteresowania to tak fajnie chrumka "chrum, chrum", żeby sprawdzić co to jest. Spacerek nie może obejść się bez ulubionej zabawki Oskuni, czyli sznurka:cool3:

Coraz bardziej utwierdzam się w przkonaniu, że kaprofagia Oscarka spowodowana jest chęcią "sprzątania" po sobie. Zawsze zjada kupki kiedy zrobi w domu, natomisat na zewnątrz wogóle go nie interesują. Jest b. grzeczny i zawsze szybciutko ciągnie na trawnik,żeby tam zrobić koo. Dziś na przejściu dla pieszych zachciało się Oscarkowi koo i zrobił na chodniku i też od razu chciał "sprzątać". Tak jakby wiedział, że to źle.