Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

polubek napisał(a):
na mapie pomocy znalazłam osobę z wałbrzycha napiszę do niej może pomoże

Dzięki! A do której? Może napiszę jeszcze do tych co podała Kapsel.

Posted

Witam cioteczki:)
Dogadam się z Korą, pewnie się zgodzi jak włączy dogo i zobaczy PM
Wtedy pewnie poproszę kogoś o nr telefonu, żeby się dowiedzieć o jakieś szczegóły, bo wątek jest trochę za długi...:roll:;)

Posted

jestem
moge isc razem z marta
podajcie na pm nr tel i adres, napiszcie jaka to dzielnica. i wskazowki, na co uwage zwracac i jak sie chetnie reklamowali,zeby zobaczyc, z czym ewentualnie klamia
dzis nie mam glowy, zaglebie sie niebawem

Posted

oj jak tyle osób chce zrobic wizyte to ja juz chyba nie mam sie z czym oferowac ;)
mam tylko taka prosbe -powiedzcie na pm jak sie ta osoba nazywa bo może ją znam i coś o niej wiem. Wiem, ze 2 Wałbrzyskie domy sa na CZarnych Kwiatkach i jeszcze jest Pani Ewa z rynku, której absolutnie nie wolno wydac psa!!!

Posted

Dziękuję Wam kochane za chęć pomocy!
Niestety nie mam adresu do tej Pani.
Prosiłam ją o podanie adresu, odpisała, że oczywiście nie ma nic przeciwko wizycie przed adopcyjnej, ale wyjeżdża do rodziny i będzie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Mimo to poprosiłam ją ponownie o adres, żeby móc w między czasie wszystko ustalić, ale od czwartku już nic nie odpisała... :shake: może już wyjechała.. może się rozmyśliła..
Tylko kłopotu narobiłam :-(

Posted

Pani Agnieszka się odezwała. Mieszka dokładnie w Boguszów-Gorce.
Do kogo mogłabym wysłać namiary i na nią i do siebie? Bo tyle cioteczek się zgłosiło :loveu::loveu:

Dafne miała cieczkę jakoś w marcu, myślicie, że to już dobry czas aby ją wysterylizować??